Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.
този мач е 0-0 или 1-1 ясно се вижда че Лудогорци от рано взеха да се държат много надмено и освен Ботев ще трябва и още някой отбор да ги свали на земята 

samobotev написа:този мач е 0-0 или 1-1 ясно се вижда че Лудогорци от рано взеха да се държат много надмено и освен Ботев ще трябва и още някой отбор да ги свали на земята
Нищо подобно, правим борбата за титлата оспорвана!

Нещо подобно заяви К. Домусчиев.
http://btvnovinite.bg/article/sport/kir ... rplej.html
samobotev написа:този мач е 0-0 или 1-1 ясно се вижда че Лудогорци от рано взеха да се държат много надмено и освен Ботев ще трябва и още някой отбор да ги свали на земята
Кой Ботев?! - онзи който няма победа над Лудогорец в цялата си история!!!

Интересно виждане - много интересно, макар и нелогично!
- dreben23
- Контакти:
Само дето Левски е във втората шестица и по това си личи колко е актуално и интервюто, а оттогава досега са се оплюли поне по три пъти участниците от първата шестица.
Другите участници в други "първенства" дори не ги и плюят, ама все още на някои хора им е непосилна тази мисъл и също колкото първенството им е непосилно и раздялата с теми за отбори от горната половина на таблицата!
А такива интервюта звучат крайно неуместно в момента, щом се споменава думичката "Левски". Неуместни са, защото в последно време никой президент или ръководство на футболен клуб не ги споменава, което пък от друга страна си е своеобразен успех за българския клубен футбол! 
Аз ще ги споменавам само когато някой дивергент си позволи да ги връща в дебрите на истинския футбол, онзи с трите нулеви ремита, което пък е свидетелство за сериозна интрига за челните места, а в другото първенство интригата се свежда дотам дали ще се пребориш за подпис със седмо, осмо или недай боже девето място!
Така че, млък, и да не сме чули гък!
[offtopic]Догодина до амина, това е истината!
[/offtopic]

Аз ще ги споменавам само когато някой дивергент си позволи да ги връща в дебрите на истинския футбол, онзи с трите нулеви ремита, което пък е свидетелство за сериозна интрига за челните места, а в другото първенство интригата се свежда дотам дали ще се пребориш за подпис със седмо, осмо или недай боже девето място!

Така че, млък, и да не сме чули гък!

[offtopic]Догодина до амина, това е истината!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Ама чакай сега.. ЦСКА до края на месеца трябва да изкарат няколко милиона за завършат първенстовот - иначе фалит и несастоятелност.. Мача е на 04.04.. така че ще се играе ли поселдно или не ?
-
- Контакти:
entwickler написа:Мач може и да няма ако няма отбор. Тъпо!
Що, да не би да се разпадате

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:entwickler написа:Мач може и да няма ако няма отбор. Тъпо!
Ако се разпадне Лц - живота продължава (супер емоции имахме). Виж някои ЦСКА-ри може и да не издържат ако техния любим отбор приключи.
Честно казано не го пожелавам, но и много ме дразни изкуственото дишане от 8-9 години вече.
Тъпото е, че има и други бизнесмени в БГ, които работят така - с дългове към НАП, НОИ и доставчици, но продължават да кретат и в същото време да си карат скъпите коли и да водят охолен живот (НА КРЕДИТ - държавен, банков и т.н.). Като не можеш да си правиш сметката - фалит и т.н.
entwickler написа:boabbb написа:entwickler написа:Мач може и да няма ако няма отбор. Тъпо!
Ако се разпадне Лц - живота продължава (супер емоции имахме). Виж някои ЦСКА-ри може и да не издържат ако техния любим отбор приключи.
Да ти кажа честно - боли ме оная работа, нали не съм на 8-10 бона заплата в ЦСКА

Леевски, оле

boabbb написа:entwickler написа:boabbb написа:entwickler написа:Мач може и да няма ако няма отбор. Тъпо!
Да ти кажа честно - боли ме оная работа, нали не съм на 8-10 бона заплата в ЦСКАНашето първенство и без това не става за гледане ... Снощи гледах Лутън - Уикъмб от Лига 2 ( демек "Г" група ) - осветление, хубав терен, хубав футбол - няма надбягвания с камили и кал ... За какво говориме ...
Все едно ми разказваш за двубой на Лудогорец арена!