Liga BBVA: Барселона - Реал Мадрид - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Liga BBVA: Барселона - Реал Мадрид - 2:1 FT

Мнениеот paceto » 23 мар 2015 21:26

tibidabo написа:
Madridist написа:...
И накрая ще завърша с едно странично нещо, което ме ядоса много повече от загубата. Най-абсурдния и пристрастен коментатор , който може да съществува - Бойко Серафимов. Той е една от причините, да се разделя с Булсат, но снощи в заведението нямах избор и трябваше да го търпя. Сред спортните коментатори, има доста фенове на Барселона, но хората си коментират напълно нормално и ненатрапчиво. Снощи, ако слушах мача по радиото, нямаше да разбера Барселона с кой отбор играе. Цял мач се говореше само и единствено за диетата на Меси, посещаемостта на Ноу Камп, болките на Неймар и т.н. По принцип съм доста спокоен човек, но всяко нещо си има граници.
Още веднъж, честита победа на Барселона, ако не направите някоя чутовна глупост в останалите мачове, ще сте шампиони тази година ;)

Вики, Бойко и мен адски ме дразни...вече не се налага да чета новините за Барселона през седмицата, защото по време на мача всеки уикенд ми ги разказва - за укрити данъци, за приятелките на Алвеш и т.н., а през това време на терена ври и кипи. И той не е дразнещ по отношение толкова на пристратията си към Барса(например да коментира в наша полза), а по скоро да говори за това какво става вътре в отбора. И в същото време говори наизуст. Всеки мач ми повтаря, че Иниеста нямал нито един гол и асистенция за Барселона този сезон :shock: :shock: :shock: :shock: С две думи - ужасен, ужасен. И аз обмислям да ги резна Булсат.

То едно 90% от другият сезон БСК ще загуби правата, а битката лятото ще е между Нова и Бтв.
Бтв имат права за Серия А и Лига 1 до края на този сезон и няма да се изненадам ако се включат за испанското особено ако надушат, че Нова ще се бори за тях. Все пак знаем, че двете телевизии са във война за зрители и такава стъпка няма да е изненада. Вероятно ще закупят отново Серия А, защото все пак е по-гледано от Лига 1 и така заедно с Испанското ще избият рибата както се казва особено около мачове като снощният. Имат си два канал в HD, по които може да предават и за сега са "свободни", а не като Диема Спорт. Серия А и Ла Лига не се засичат много често като мачове, защото в Италия повечето мачове са рано за сметка на испанското, което е все късно и според мен няма да е проблем да излъчват и двете. Не е задължително да излъчват всеки мач от Испания все пак голям процент от зрителите гледат мачовете на Реал и Барселона и е малък този за останалите отбори, а почти никакъв за отборите от средата на таблицата да речем :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 мар 2015 09:07

Пацо, ако гледаш 30 минути Хетафе-Леванте, ти гарантирам, че ще се обесиш :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 мар 2015 21:57

Много е вероятно да си прав :)

Върни се в “Реал Мадрид”