THE G.A.M.E написа:То какво да я пипат, те направо си бомбардират ежедневно, или го отричаш ?
Още ли не си разбрал, че една от целите с данданията в Украйна беше, да се отвлече вниманието на Русия и САЩ да си действат спокойно в Сирия, както и се случва ?
Русия що не забрани на "Янките" да летят и бомбардират позиции на "И.Д." в Сирия ?
Даже самият Асад призова САЩ да го оттърват от ислямистите, но "американците" си имат условия за тая работа и точно за това не са заповядали на псетата си ( ислямистите ) да се оттеглят от Сирия.

Но рано или късно Асад ще клекне и "Янките" ще инсценират една операция срещу ислямистите в Сирия, което ще означава, че са откъснали тая страна от руското влияние.
Пак ти казвам да правиш разлика между Сирия и Ислямска държава, иначе постовете ти са безсмислени.
Това за отвличането на вниманието, е твърде детско и наивно, това да не е оная играя, където правиш номера на съседа, айде стига глупости...
Защо Русия да спира американците да бомбандират И.Д.?
Русия и Китай спираха сащ да влезе в Сирия и да свали Асад, затова ги блокираха няколко пъти в ООН.
Даже в края на януари Михаил Богданов каза, че Русия също ще се включи в борбата с джихадистите.
Това за призивите на Асад съм го изпуснал, ако можеш с нещо да го потвърдиш това, защото съм на 99% сигурен, че е абсолютна простотия.
Асад едва ли ще клекне, народа го подкрепя, въпреки че Сирия е разрушена и има стотици хиляди избити.
А тия янки отдавна изпуснаха ''псето си'', което действително е тяхно творение.
Финансират и подкрепят умерените, които дават оръжието си и се вливат към радикалните, срещу които американците пускат бомби, много се оплетоха като цяло.
А относно другия ти пост - сащ нямат съюзници, те имат марионетки.
Разбиха цяла държава, измряха стотици хиляди, създадоха една държава, на която в момента милиони и сърбат попарата, а сега щели да играят с него, до вчера искаха да го съдят за престъпления срещу човечеството, ама сега се опитвали да го накарат да играе с тях.
Значи, за да го накарат да играе с тях му разбиха държавата и измряха толкова много хора, не ми се връзват нещата.
Асад не е толкова голям, че да му се молят, отдавна можеха да са го ''приключили''.
Като цяло много превъзнасяш американците, така че колкото и да пишем не виждам докъде можем да я докараме.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]