Галин Иванов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА!

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2015 20:58

Logical person написа:
Спорех с Пампи за качествата на футболистите, не за Стойчо. И до сега съм убеден, че причината за спада не е спортнотехническа, не е и конспирация. А колкото до българите, достойни има доста, но колко пари ще ни искат Локо Сф за Романов или Данаил Генов ? Или Венци колко ще иска за Ради Василев ? Или Берое за Георги Костадинов ? Сигурен съм че няма да паднат под 500 000 лева и понеже сме ние ще ги искат кеш и на куп...

И аз говорех за футболистите, но намесих Стойчо понеже по-назад сте споменали и него. Иначе си прав, че сега за изброените от теб български футболисти ще ни искат пари, но нали се сещаш, че нито Гигов, нито Хубчев, нито чичо Венци са плащали за тях. Не, те просто са ги следили и са ги привлекли без пари за смешни заплати. Това трябваше да направим и ние, поне в някаква степен. Аз не съм човек на крайностите. Нито искам само юношки, нито само българи, но не искам и ЦСКА да е съставен само от чужденци. Айде да се замислим нещо. След пенсионирането на Вальо и Тунчев, и евентуалната продажба на Венци - с колко българи ще останем? Май с нула, ако изключим юношите, които Стойчо посмъртно не искаше да пуска. Е, това също е крайност, която аз не приемам. Пак казвам - уважавам Стойчо. Добър треньор, страхотен мотиватор и цесекар, но е инат и човек на крайностите. И ако го цитирам, че "това не е неговия ЦСКА", същото мога да кажа и аз. Това не е моя ЦСКА! Аз съм станал от ЦСКА като хлапе гледайки Ицо, Емо и Любо и оприличавайки се с тях. Сега дали някое хлапе се оприличава със Соарес, Фелипе, Супусепа, Маркиньос, или Бъркляча? Едва ли.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 мар 2015 21:06

Red Warrior написа:
Logical person написа:
Спорех с Пампи за качествата на футболистите, не за Стойчо. И до сега съм убеден, че причината за спада не е спортнотехническа, не е и конспирация. А колкото до българите, достойни има доста, но колко пари ще ни искат Локо Сф за Романов или Данаил Генов ? Или Венци колко ще иска за Ради Василев ? Или Берое за Георги Костадинов ? Сигурен съм че няма да паднат под 500 000 лева и понеже сме ние ще ги искат кеш и на куп...

И аз говорех за футболистите, но намесих Стойчо понеже по-назад сте споменали и него. Иначе си прав, че сега за изброените от теб български футболисти ще ни искат пари, но нали се сещаш, че нито Гигов, нито Хубчев, нито чичо Венци са плащали за тях. Не, те просто са ги следили и са ги привлекли без пари за смешни заплати. Това трябваше да направим и ние, поне в някаква степен. Аз не съм човек на крайностите. Нито искам само юношки, нито само българи, но не искам и ЦСКА да е съставен само от чужденци. Айде да се замислим нещо. След пенсионирането на Вальо и Тунчев, и евентуалната продажба на Венци - с колко българи ще останем? Май с нула, ако изключим юношите, които Стойчо посмъртно не искаше да пуска. Е, това също е крайност, която аз не приемам. Пак казвам - уважавам Стойчо. Добър треньор, страхотен мотиватор и цесекар, но е инат и човек на крайностите. И ако го цитирам, че "това не е неговия ЦСКА", същото мога да кажа и аз. Това не е моя ЦСКА! Аз съм станал от ЦСКА като хлапе гледайки Ицо, Емо и Любо и оприличавайки се с тях. Сега дали някое хлапе се оприличава със Соарес, Фелипе, Супусепа, Маркиньос, или Бъркляча? Едва ли.

Venko123 написа:А тия същите футболисти преди само година можехме да ги вземем като свободни агенти :mrgreen:

Когато са били свободни, никакви качества не бяха показали. Много е трудно в клуб като нашия да се обиграват и развиват играчи. В цяла Европа именно клубове като Берое и Славия и Локо Сф се занимават с това, а клубове като нашия купуват готови или почти готови играчи. Няма лошо тези отбори да вземат добри пари, проблема е че ние ги нямаме. Но съм ходил достатъчно по стадионите за да знам какво следва след няколко слаби мача на нов футболист. И дори към българите има по-високи очаквания, съответно повече ги псуват и заплашват. Ако е и наш юноша го отнася съвсем :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2015 21:08

Пич не се излагай. Супусепа, Бъркляча не играл 6 месеца , Николич и той - къде бяха показали качества та ги взехме. :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2015 21:10

На мен ми стига да знам, че Реал са дали по 100 милиона за Роналдо и за Бейл, Меси е непродаваем и си давам сметка какво тресавище е нашата А групка и любимия ни ЦСКА - примерно.

Ние тука си спорим за футболисти свободни агенти в отбор с таван на заплатите 10-15 000 лева/евро и щателен преглед на всяка стотинка, която им закъснява или имат да взимат по договор. :lol:

Приятни спорове. :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 мар 2015 21:18

Кировец написа:На мен ми стига да знам, че Реал са дали по 100 милиона за Роналдо и за Бейл, Меси е непродаваем и си давам сметка какво тресавище е нашата А групка и любимия ни ЦСКА - примерно.

Ние тука си спорим за футболисти свободни агенти в отбор с таван на заплатите 10-15 000 лева/евро и щателен преглед на всяка стотинка, която им закъснява или имат да взимат по договор. :lol:

Финансово сме притиснати и за това се гледа всяка стотинка за какво се харчи.Виж олигарха какво прави,купува бекче за 3 000 000 и нападател от Ботев за 2 000 000 и не му пука,че от добри футболисти тези хорица станаха твърди резерви.Въпреки това в отбора му няма драми.Само си помисли какво чудо щеше да е ако случката се бе разиграла в ЦСКА?! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 24 мар 2015 21:27

Red Warrior написа:Пич не се излагай. Супусепа, Бъркляча не играл 6 месеца , Николич и той - къде бяха показали качества та ги взехме. :lol:

Супи е приличен играч, но за ЦЗ, където и игра последния мач!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2015 21:28

GOLEADOR написа:
Кировец написа:На мен ми стига да знам, че Реал са дали по 100 милиона за Роналдо и за Бейл, Меси е непродаваем и си давам сметка какво тресавище е нашата А групка и любимия ни ЦСКА - примерно.

Финансово сме притиснати и за това се гледа всяка стотинка за какво се харчи.Виж олигарха какво прави,купува бекче за 3 000 000 и нападател от Ботев за 2 000 000 и не му пука,че от добри футболисти тези хорица станаха твърди резерви.Въпреки това в отбора му няма драми.Само си помисли какво чудо щеше да е ако случката се бе разиграла в ЦСКА?! ;)

Не ми се мисли, но бих си помечтал Киро да дава така за ЦСКА с треньор Стойчо Младенов само, за да гледам тогава какви ще ги пишат разни мрънльовци. :lol:
Последна промяна от Кировец на 24 мар 2015 21:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 мар 2015 21:28

Red Warrior написа:Пич не се излагай. Супусепа, Бъркляча не играл 6 месеца , Николич и той - къде бяха показали качества та ги взехме. :lol:

Е как. Супусепа идва от холандската първа дивизия с доста мачове там. Бъркляча е бил и в Удинезе и в ШЛ е играл. Николич е по-спорен , но в Стяуа минава за голяма надежда. На хартия са богове за "А" група.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2015 21:31

Logical person написа:

Е как. Супусепа идва от холандската първа дивизия с доста мачове там. Бъркляча е бил и в Удинезе и в ШЛ е играл. Николич е по-спорен , но в Стяуа минава за голяма надежда. На хартия са богове за "А" група.

Въпроса е къде ги гледахме, при положение, че някои от тях не са играли футбол 6 месеца? Докато съм сигурен, че българските момчета, които посочи са играли преди да ги вземат.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 мар 2015 21:35

Red Warrior написа:
Logical person написа:

Въпроса е къде ги гледахме, при положение, че някои от тях не са играли футбол 6 месеца? Докато съм сигурен, че българските момчета, които посочи са играли преди да ги вземат.

В Ютуб са ги гледали :lol: Това се знае. В най-добрия случай има препоръка от общ познат. Въпреки това повечето футболисти не са лоши, е не всички стават за Бг или за ЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”