Logical person написа:
Спорех с Пампи за качествата на футболистите, не за Стойчо. И до сега съм убеден, че причината за спада не е спортнотехническа, не е и конспирация. А колкото до българите, достойни има доста, но колко пари ще ни искат Локо Сф за Романов или Данаил Генов ? Или Венци колко ще иска за Ради Василев ? Или Берое за Георги Костадинов ? Сигурен съм че няма да паднат под 500 000 лева и понеже сме ние ще ги искат кеш и на куп...
И аз говорех за футболистите, но намесих Стойчо понеже по-назад сте споменали и него. Иначе си прав, че сега за изброените от теб български футболисти ще ни искат пари, но нали се сещаш, че нито Гигов, нито Хубчев, нито чичо Венци са плащали за тях. Не, те просто са ги следили и са ги привлекли без пари за смешни заплати. Това трябваше да направим и ние, поне в някаква степен. Аз не съм човек на крайностите. Нито искам само юношки, нито само българи, но не искам и ЦСКА да е съставен само от чужденци. Айде да се замислим нещо. След пенсионирането на Вальо и Тунчев, и евентуалната продажба на Венци - с колко българи ще останем? Май с нула, ако изключим юношите, които Стойчо посмъртно не искаше да пуска. Е, това също е крайност, която аз не приемам. Пак казвам - уважавам Стойчо. Добър треньор, страхотен мотиватор и цесекар, но е инат и човек на крайностите. И ако го цитирам, че "това не е неговия ЦСКА", същото мога да кажа и аз. Това не е моя ЦСКА! Аз съм станал от ЦСКА като хлапе гледайки Ицо, Емо и Любо и оприличавайки се с тях. Сега дали някое хлапе се оприличава със Соарес, Фелипе, Супусепа, Маркиньос, или Бъркляча? Едва ли.