BRF написа:dunavfc написа:BRF написа:dunavfc написа:
Вашите отношения с Лудогорец са по-различни и драматични, но когато Дунав гостува в Разград миналата година, аз и няколко мои авери бяхме във "В" сектор и нямахме никакви проблеми. Не бяхме с артикули, но при нашият гол избухнахме. Публиката в Разград е изключително възпитана и толерантна, нещо, което не мога да кажа за другите отбори, а камо ли за грандовете.
И какви са ни отношенията?На колко стадиона си бил,че правиш генерални изводи?Колко да е толерантна тая публика?Като гледам репортажи от мачове,пак виждам същите псувни и средни пръсти като на другите стадиони!
Бил съм там поне три пъти
и чувам същите скандирания като на другите стадиони(теманетата са си техен патент)!
Ако просто искаш да се изчеткаш на хората в тоя форум,ОК!
Ако целта ти е била да кажеш,че си бил на гостуване на твоя отбор,също ОК!
Заеби. Щом за такива неща се засягате и изнервяте, няма смисъл от никаква дискусия. Въобще различна ми беше идеята, но няма значение.
Нито се изнервям,нито се засягам!Точно дискутирам.Хората в Разград не са по-различни от София,Варна,Бургас,Петрич..............
Абсолютно нищо общо няма публиката на Разград с тази в Ст. Загора, София, Варна, Бургас, Пловдив и т.н. Казвам ти го, като човек, който е на бил на всички по значими стадиони в България. Това, че ви псуват, когато започнте да скандирате "Турците сте" ли считаш за селяния ? Когато на вас почнат да ви викат на някой стадион чорбари, вие им ръкопляскате нали ? Не може да сравнявате със феновете на Лудогорец що се касае за толерантност, възпитание и начин на гледане на мач. Виж скандирания, песни и т.н. там сте си фактор.