Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 10:44

ELFen написа:
BRF написа: Благородно ти предоставям и този резултат!Та,ти мила моя твърдиш,че резултата ще е 7 или 8 на 0 в полза на делиорманския евробоец(демек лудогорец)!
Аз твърдя,че няма да е такъв!Като кавалер ти оставям да избереш залога!

Може би се има предвид не головото изражение ;)
Мачове изиграни помежду си: 10 срещи
(7) П (0)

http://a-pfg.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1% ... %BA%D0%B0/

:? Незнам :? !?!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 11:12

Вие лудогорците следващия път ще е по-добре вместо приказка,да си разкажете някоя серия от актуален турски сериал :? !Хем сте домошарчета,хем сте и от тая народност!
:!: Ако някой се е обидил от това си е негов проблем,но да не задълбочава комплексите си!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 мар 2015 12:10

Мисля, че ще паднеме в тоя мач :roll: Гол не сме вкарали, няма какво да чакаме и от тоя мач - 2-3 на нула, според мене. Шанс има, ако паркираме рейса с 3-ма опорни халфа и боцове напред към Фризьора :? И пак не е особено голям, ако пази Дивиш :mrgreen: Колкото до простотиите на магарето - каня те официално на гостуването в София, ще дойда и аз, бих искал да чуя тия приказки от извора ;) За награда ще получиш ексклузивния троен пакет - бой, е*ане и Бобан Здравкович :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

мили

Мнениеот мили » 24 мар 2015 14:40

boabbb написа:Мисля, че ще паднеме в тоя мач :roll: Гол не сме вкарали, няма какво да чакаме и от тоя мач - 2-3 на нула, според мене. Шанс има, ако паркираме рейса с 3-ма опорни халфа и боцове напред към Фризьора :? И пак не е особено голям, ако пази Дивиш :mrgreen: Колкото до простотиите на магарето - каня те официално на гостуването в София, ще дойда и аз, бих искал да чуя тия приказки от извора ;) За награда ще получиш ексклузивния троен пакет - бой, е*ане и Бобан Здравкович :lol:

А защо не дойдеш първо ти? :roll:
Направи си една пролетна разходка в началото на Април.
Ние не сме като "някои", няма да ти сторим нищо. Ние сме от партия Широки социалисти. :o

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 мар 2015 14:47

Съжалявам, ама 430 км в едната посока са ми множко за един мач :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 24 мар 2015 16:21

volf написа:Няма по-сигурна победа за Лудогорец от тази над ЦСКА!
Когато наближи двубоя около шоплука се надава такъв вой, че Лудогорци после с кеф да разкъртят кочината.
За да не обиждам никой ще използувам в поста си индиански имена, а ако някой постави срещу тях действителни лица, ще го е направил на собствена отговорност!
Наскоро "Ревящият мотиватор", явяващ се като добре платен предводител на "Червения балон" изостави "Добрият граблив вълк" и верният им фен "Вятър в главата" сами да берат срама от сраженията с "Зеления орел", което пък от своя страна се явява и подходящо оправдание за очакваните неудачи на отряд "Куци коне"!

От теб,сменилия нам си колко отбора,винаги наведения пред силния на деня,ме обзема такава погнуса,че ако ти кажа индианското име,моето моментално ще стане"Баннатия завинаги" :evil:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 24 мар 2015 18:00

Карамел Му написа:
volf написа:Няма по-сигурна победа за Лудогорец от тази над ЦСКА!
Когато наближи двубоя около шоплука се надава такъв вой, че Лудогорци после с кеф да разкъртят кочината.
За да не обиждам никой ще използувам в поста си индиански имена, а ако някой постави срещу тях действителни лица, ще го е направил на собствена отговорност!
Наскоро "Ревящият мотиватор", явяващ се като добре платен предводител на "Червения балон" изостави "Добрият граблив вълк" и верният им фен "Вятър в главата" сами да берат срама от сраженията с "Зеления орел", което пък от своя страна се явява и подходящо оправдание за очакваните неудачи на отряд "Куци коне"!

От теб,сменилия нам си колко отбора,винаги наведения пред силния на деня,ме обзема такава погнуса,че ако ти кажа индианското име,моето моментално ще стане"Баннатия завинаги" :evil:

Сигурно е много неприятно, но проблемът идва от комплексите ти, които за съжаление се задълбочават и от такива като мен и от Лудогорец!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 24 мар 2015 18:24

boabbb написа:Мисля, че ще паднеме в тоя мач :roll: Гол не сме вкарали, няма какво да чакаме и от тоя мач - 2-3 на нула, според мене. Шанс има, ако паркираме рейса с 3-ма опорни халфа и боцове напред към Фризьора :? И пак не е особено голям, ако пази Дивиш :mrgreen: Колкото до простотиите на магарето - каня те официално на гостуването в София, ще дойда и аз, бих искал да чуя тия приказки от извора ;) За награда ще получиш ексклузивния троен пакет - бой, е*ане и Бобан Здравкович :lol:

Ако знаех кой е Бобан Здравкович сигурно щях да бъда много уплашен?!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 24 мар 2015 20:56

volf написа:

Бобан Здравкович="сръбска музика"

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 24 мар 2015 22:04

entwickler написа:
volf написа:

Бобан Здравкович="сръбска музика"

Знаех си аз - или ще е прекалено страшно или ще е твърде остроумно за да го схвана!

Върни се в “Лудогорец”