Галин Иванов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА!

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 16:25

TristaNNN написа:
BRF написа:Да ти каза честно и аз имам такова усещане!

Ами вашите малко го насадиха на пачи яйца.

Явно мислим по един и същи начин,но за коренно различно развитие на нещата! ;)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 мар 2015 16:30

Както всички са отписали ЦСКА, така и най - боли !
Можем да ударим Лудогорец. Те също не са нищо особено.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2015 16:33

Logical person написа:
pampi написа:
Logical person написа:
Какво значение има дали играта е красива ? Атлетико М красиво ли играе ? Или отборите на Моу ? Този фетишизъм към цирковите трупи никога не съм го разбирал, но той няма общо с футбола. Отбора е бил достатъчно силен да си спечели есенния дял. В спорта само силата има значение. От футболистите, 4-5 поне имат класата, а останалите компенсираха с ентусиазъм. Отбора в никакъв случай не е слаб. Ако до края им се подсигури ресурс, заплати, медикамнети, терен за тренировки и топла вода в хотела, то отбора има силата да се пребори с Лудогорец. А от лятото е нормално да се освободи голяма част от играчите в търсене на това да се повиши класата.

Футболът е игра на голове, драги, а този ЦСКА и понятие си няма как да търси отбелязването на гол. Първо, няма разиграващ халф от типа на Гъргоров, който да върже играта и да измисли нещо, когато явно се вижда, че треньорският щаб го няма никакъв. Как търси гол Стойчовият ЦСКА, я кажи? На контра или може би с бързи комбинации през центъра и извеждане на човек зад защитата, с пробиви по крилата и насочени центрирания? Как? Аз ще ти кажа, с гол ентусиазъм, мачкане на противника, финален юруш и надежда, че някой от ъгловите ще бъде проспан и ще влезе някой гол с глава. Това е футбол от преди 30-40 години, когато Стойчо вкара два на Ливърпул и вече не върви...

Ти ли си вкарал 39 гола драги ? Защото този отбор е вкарал 39 пъти. При Стойчо винаги сме търсели гола като сме дебнели грешки на противника. Дори най-слабия отбор знае, че в един мач ще има 2-3 шанса. Нужна е обаче концентрация през всичките 90 минути, за да не се пропилеят шансовете. От пролетта футболистите нямат никакво желание за игра, а оттам и концентрация. Твърдя уверено, че след Лудогорец имаме вториата най-класна селекция в първенството. А срива през пролетта не е от спортнотехнически характер.

За разиграващ халф съм съгласен, че няма. Но и такива се намират най-трудно и струват по-скъпо.

Едно си баба знае, едно си бае... :lol:
Извади от 39 гола 10-те на Буш, после поред на Караченаков, Вальо Илиев и Тунчев и виж какво се получава. Колко гола има отбелязани от ЦСКА през първото полувреме? А това дето Стойчо търсел гола, като дебне за грешка на противника най ми хареса. Вече става ясно, защо срещу Лудогорец, ЦСКА има само един отбелязан гол от две-три години насам. Е га ти и тактиката!Какъв ти Лудогорец, то даже и срещу Марек, и Монтана се видя истината, че така не става... Батевъ по-добре ли са финансово от ЦСКА в момента, че отчиташ срива в ЦСКА като всякакъв друг, но не и спортно-технически? За втората най-добре платена селекция след Лудогорец съм съгласен, но най-добре платена не е синоним на най-класна, а ако пък приемем, че е втората най-класна, това не е никак добре за реномето на Стойчо, защото от отборите в първата шестица, ЦСКА играе най-безидейният футбол, което значи, че този дето реди състава нещо не е в час...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2015 16:33

BRF написа:
TristaNNN написа:

Всъщност с оглед на головата немощ на зелените може и да додрапате до някое модерно 0-0 в Разград на 4-ти, пък ние най-културно да теглим ножчето на чича ти Гошо на 8-ми.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 16:38

TristaNNN написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:

Всъщност с оглед на головата немощ на зелените може и да додрапате до някое модерно 0-0 в Разград на 4-ти, пък ние най-културно да теглим ножчето на чича ти Гошо на 8-ми.

Аз се надявам на победа даже,пък на вас си ви пожелавам един разгром в Разград :oops: !Завинаги си оставате отбора,който най-ме кефи като губи!Виж,срещу левскарите нямам нищо!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 24 мар 2015 16:40

Ей, тия от Долната земя по-малко от 7 не виждат :)
За 10-тина дена може да се изтренира нещичко. Галин поне е свикнал да обяснява елементарна тактика на елементарно ниво. Очаква се импулс от новия треньор, очаква се импулс от платени заплати, ако обещаят и някоя премия... малки са шансовете, но са си наши... Когато седмачетата уж бяха по-силни от нас с един корнер в последната минута ги биехме, така че има мач и мач, изпълнителите са все още налични...

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 24 мар 2015 16:41

Искрено го съжалявам!

Ivan Peev
Контакти:

Мнениеот Ivan Peev » 24 мар 2015 17:01

ГАЛИН ИВАНОВ - най-актуалното име във футболна България днес:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.829824240437657.1073741875.341776145909138&type=3&uploaded=1

Изображение

С екипа на представителния отбор на Добруджа Галин Иванов има записани 71 мача с 5 гола в "А" група [1992-1995]
Снимки: DOBRUDJA1919.com/gallery

Изображение

Галин Иванов в Уикипедия: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD_%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2_%28%D1%80._1975%29
Изображение

Юношите старша възраст на Добруджа (с треньор Иван Манолов) - шампиони на България за 1993 г. Галин Иванов е легналия вляво.
Изображение

Галин Иванов - най-добър защитник в идеалния отбор на Добруджа за двадесетилетието [1990-2009]
Изображение

През 2003 г. Галин Иванов игра рамо до рамо с най-големия, с Христо Стоичков, в американската Мейджър Сокър Лийг в отбора на "Ди Си Юнайтед" - 24 мача и 1 гол.
Изображение

30.05.2004 - стадион "Дружба", Добрич
Благотворителна демонстративна среща между ветерани и привърженици на Добруджа.
Галин Иванов е третия клекнал отдясно наляво.

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2015 17:02

Успех на Галин и Владо! Точно това си пожелах, макар и давайки си сметка за риска от неопитен треньор. Да не забравяме, че и Паро дойде в ЦСКА от юношите и се превърна в най-великият ни треньор. А това, че нямал лиценз - НСА организира курс за про лиценз веднъж на високосна година, така че човека дори да е искал е нямал възможност.

П.П.: Чета коментара на Ники Александров - пак мрънкане. А бе този човек не се обади нито веднъж когато боклуците бяха отпечатали некролога на ЦСКА, а сега е много притеснен. Дали и той не е бил на "кетъринг" като доносника Юлий Москов. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 мар 2015 17:22

Red Warrior написа:Успех на Галин и Владо! Точно това си пожелах, макар и давайки си сметка за риска от неопитен треньор. Да не забравяме, че и Паро дойде в ЦСКА от юношите и се превърна в най-великият ни треньор. А това, че нямал лиценз - НСА организира курс за про лиценз веднъж на високосна година, така че човека дори да е искал е нямал възможност.

П.П.: Чета коментара на Ники Александров - пак мрънкане. А бе този човек не се обади нито веднъж когато боклуците бяха отпечатали некролога на ЦСКА, а сега е много притеснен. Дали и той не е бил на "кетъринг" като доносника Юлий Москов. :roll:

Не, той мрънка, че кетъринга пак се вихри, а от клуба - ни дума, ни вопъл, ни стон. И то в такъв важен момент. Но после се поправиха - Сашо Тодоров поуспокои нещата.

Върни се в “ЦСКА”