TristaNNN написа:BRF написа:Да ти каза честно и аз имам такова усещане!
Ами вашите малко го насадиха на пачи яйца.
Явно мислим по един и същи начин,но за коренно различно развитие на нещата!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
TristaNNN написа:BRF написа:Да ти каза честно и аз имам такова усещане!
Logical person написа:pampi написа:Logical person написа:
Какво значение има дали играта е красива ? Атлетико М красиво ли играе ? Или отборите на Моу ? Този фетишизъм към цирковите трупи никога не съм го разбирал, но той няма общо с футбола. Отбора е бил достатъчно силен да си спечели есенния дял. В спорта само силата има значение. От футболистите, 4-5 поне имат класата, а останалите компенсираха с ентусиазъм. Отбора в никакъв случай не е слаб. Ако до края им се подсигури ресурс, заплати, медикамнети, терен за тренировки и топла вода в хотела, то отбора има силата да се пребори с Лудогорец. А от лятото е нормално да се освободи голяма част от играчите в търсене на това да се повиши класата.
Футболът е игра на голове, драги, а този ЦСКА и понятие си няма как да търси отбелязването на гол. Първо, няма разиграващ халф от типа на Гъргоров, който да върже играта и да измисли нещо, когато явно се вижда, че треньорският щаб го няма никакъв. Как търси гол Стойчовият ЦСКА, я кажи? На контра или може би с бързи комбинации през центъра и извеждане на човек зад защитата, с пробиви по крилата и насочени центрирания? Как? Аз ще ти кажа, с гол ентусиазъм, мачкане на противника, финален юруш и надежда, че някой от ъгловите ще бъде проспан и ще влезе някой гол с глава. Това е футбол от преди 30-40 години, когато Стойчо вкара два на Ливърпул и вече не върви...
Ти ли си вкарал 39 гола драги ? Защото този отбор е вкарал 39 пъти. При Стойчо винаги сме търсели гола като сме дебнели грешки на противника. Дори най-слабия отбор знае, че в един мач ще има 2-3 шанса. Нужна е обаче концентрация през всичките 90 минути, за да не се пропилеят шансовете. От пролетта футболистите нямат никакво желание за игра, а оттам и концентрация. Твърдя уверено, че след Лудогорец имаме вториата най-класна селекция в първенството. А срива през пролетта не е от спортнотехнически характер.
За разиграващ халф съм съгласен, че няма. Но и такива се намират най-трудно и струват по-скъпо.
BRF написа:TristaNNN написа:BRF написа:Да ти каза честно и аз имам такова усещане!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:BRF написа:TristaNNN написа:BRF написа:Да ти каза честно и аз имам такова усещане!
Всъщност с оглед на головата немощ на зелените може и да додрапате до някое модерно 0-0 в Разград на 4-ти, пък ние най-културно да теглим ножчето на чича ти Гошо на 8-ми.
Red Warrior написа:Успех на Галин и Владо! Точно това си пожелах, макар и давайки си сметка за риска от неопитен треньор. Да не забравяме, че и Паро дойде в ЦСКА от юношите и се превърна в най-великият ни треньор. А това, че нямал лиценз - НСА организира курс за про лиценз веднъж на високосна година, така че човека дори да е искал е нямал възможност.
П.П.: Чета коментара на Ники Александров - пак мрънкане. А бе този човек не се обади нито веднъж когато боклуците бяха отпечатали некролога на ЦСКА, а сега е много притеснен. Дали и той не е бил на "кетъринг" като доносника Юлий Москов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта