Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blueboss написа:BRF написа:santi_santi написа:Avanti_Ragazzi написа:Те най-вероятно са намерили вече човек щом пускат такава декларация. Не са чак толкова прости и знаят, че няма как да издържат отбора сами. Но Ганьо не иска да се маха, а само лъже и маже!
Дано да си прав.Само да не излезе така,че да става въпрос за прословутите 15%......."– В края на кампанията, която ще бъде удължена максимум до края на 2015 г. по решение на тръста, ние ще върнем на г-н Тодор Батков всички акции, които вече не се намират в други акционери без договорените с него 15%, освен, ако и тези 15% не са вече придобити от други акционери"
Сложна работа!Да си даде акциите на друг,който да продава и да харчи както прецени!Доста нагло ми се вижда това на пръв поглед!
Добре,че съм от ЦСКА и при нас всичко е наред и е прозрачно!
Е баш при вас колко да е прозрачно?
boabbb написа:Тоя лиценз за "А" група ли е, или за евротурнирите
boabbb написа:Тоя лиценз за "А" група ли е, или за евротурнирите
Avanti_Ragazzi написа:boabbb написа:Тоя лиценз за "А" група ли е, или за евротурнирите
Вече е едно и също, ако не вземеш лиценз за Европа, нямаш право да играеш и в А група! Това важи за всички отбори!
Конструкцията - вземане на лиценз, спечелване на купата, участие в групите, спасяване от финансов банкрут е твърде, ама твърде имагинерна. Зад нея всъщност досега надничаше Батков. А зад коя стои този тръст?
metodito написа:МММ... мислите ли, че форсирането на атаката към Ганя е свързано с влизането ВТБ по-силно у нас с придобиването на БТК, Дунарит и ТВ7?Конструкцията - вземане на лиценз, спечелване на купата, участие в групите, спасяване от финансов банкрут е твърде, ама твърде имагинерна. Зад нея всъщност досега надничаше Батков. А зад коя стои този тръст?
За мен има два варианта - зад тръста стои Батков и Тонев, и втората: зад тръста стои друг. Но изключвам третата - зад тях не стои никой със свои си интереси...
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, Cooler, TristaNNN и 11 госта