Ивайло Петев - национален треньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFCLudogorets
Контакти:

Re: Срам ли ви е от избора на Петев и с колко ще паднем?

Мнениеот PFCLudogorets » 24 мар 2015 09:50

Подценявате адски много Петев , само това ще ви кажа . Аз съм от Разград и знам как гърчеше на тренировки нашите футболисти . Ако се е постарал дори само наполовина толкова колкото с Лудогорец навремето , значи ще победим .. въпреки "качествата" на някои от играчите ни . Моята прогноза е че ще бием (2:1) . Знам че ви се струва смешно и странно , но това е личното ми мнение .

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 24 мар 2015 09:55

action66 написа:
bez-nick написа:Аз честно казано като видях списъка се изчервих :oops: Как се почувствахте и вие, мисля че всички ги в хранало срам, поне тези, които се интересуват от български футбол. На този мач - пари да ми дават няма да отида, ще е истинска изненада ако на мача присъстват 5 000 зрители. Надявам се да не ни е срам след последния съдийски сигнал, италианците по принцип не обичат да бият с много, което е добре за нас, дано след 0:2 да намалят темпото.

Бъдете оптимисти! Какво толкова? Пълен напред момчета!

И да паднем и да бием пак ще се напием :) Ако не ние поне момчетата от националния със сигурност :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 10:25

bez-nick написа:Аз честно казано като видях списъка се изчервих :oops: Как се почувствахте и вие, мисля че всички ги в хранало срам, поне тези, които се интересуват от български футбол. На този мач - пари да ми дават няма да отида, ще е истинска изненада ако на мача присъстват 5 000 зрители. Надявам се да не ни е срам след последния съдийски сигнал, италианците по принцип не обичат да бият с много, което е добре за нас, дано след 0:2 да намалят темпото.

Има шанс да се напълни стадиона!Просто трябва да пуснат всички играчи на лудогорец титуляри,ако са извикали малко да викнат още и така!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 мар 2015 10:41

Божинов: Можех да играя за Италия, отказах, защото...

Валери Божинов е отказал да играе за националния тим на Италия. Това призна нападателят пред вестник "Република". "Не е честно аржентинци и бразилци да представят Италия", отсече той относно повиквателните на "гаучоса" Васкес и "кариоката" Едер.

"Аз също имах възможност да играя за Италия. Но отказах, защото от малък моята мечта е да нося екипа на България. Кажете ми кога Аржентина и Бразилия ще извикат в националния си отбор италианец или българин? Отговорът е никога. Нямам нищо против Васкес, страхотен футболист е, но заради неговата повиквателна страда някой италианец", допълни Божинов, който и в момента играе на Ботуша - за втородивизионния Тернана.

"Поканата към мен е чудесен подарък от Ивайло Петев. Ще отида и ще стисна ръката на Антонио Конте, който е родом от Пече. Град, в който научих много неща", каза още Божинов, цитиран от "Меридиан мач". Той говори и за предстоящия сблъсък в евроквалификациите на 28 март в София.

"На хартия Италия е фаворит. Това е голям отбор, който никога не се предава. Познавам много от националите, тъй като съм играл с тях в Ювентус или по терените на Серия „А“. България трудно може да се класира на едно от първите две места, които са заети от Хърватска и Италия. Но все още имаме шанс за третото. Можем да вземем нещо в събота и съм оптимист. Не знам какво бих дал, за да вкарам гол на Буфон", заяви бившият играч на Левски.

"Италианският футбол се промени много след кризата. Аз бях и в Англия, но там бях доста време контузен и не успях да се насладя на играта. Все пак бих призовал феновете да подкрепят националния си тим. След контузиите в коляното и ахилеса вече не съм същият футболист. Мнозина казват, че съм стар, но аз вярвам, че има още какво да дам. Голямата ми цел е да се върна в Серия „А“, след като вече отново съм част от националния отбор на България“, завърши Божинов.

Валерко италианец, мадре миа! :lol: :mrgreen: [offtopic]Даже е написал неволно и голмайсторите в мача, чатка ги момчето, не може да се отрече.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 мар 2015 11:16

Ботевъ Пловдивски написа:Старите пътища не отварят нови врати...

!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 мар 2015 15:00

Смешен треньор става още с викането на малката перука ! Как може да вика смешни защитници и вратар , а да не се сеща, че например Берое не е получил гол в 5 мача в София?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 24 мар 2015 15:04

Бих запитал защо Венци Христов е извън състава. Валери Божинов бе лансиран с тотална радио-телевизонна маркетингова кампания. Очевидно има лоби, което трябва да се захрани. Ще видим резулатата.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 мар 2015 15:11

Къв е тоя рев за Венцислав Христов. Централен нападател, който вкарва средно по 5 гола на година. Айде по-сериозно!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 мар 2015 15:19

veselinsk написа:1.80 2-ката за Италия. 8-)

1.9 в Еврофутбол за победа с поне 2 гола на хърватите над Азербайджан :D

Тук се очаква лидерите да не си дават зор или що? Макар че по скоро Италия ще направи Х с нас отколкото азерите да паднат с 1 гол от Хърватия :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2015 20:38

dreben23 написа:
Божинов: Можех да играя за Италия, отказах, защото...

Валери Божинов е отказал да играе за националния тим на Италия. Това призна нападателят пред вестник "Република". "Не е честно аржентинци и бразилци да представят Италия", отсече той относно повиквателните на "гаучоса" Васкес и "кариоката" Едер.

"Аз също имах възможност да играя за Италия. Но отказах, защото от малък моята мечта е да нося екипа на България. Кажете ми кога Аржентина и Бразилия ще извикат в националния си отбор италианец или българин? Отговорът е никога. Нямам нищо против Васкес, страхотен футболист е, но заради неговата повиквателна страда някой италианец", допълни Божинов, който и в момента играе на Ботуша - за втородивизионния Тернана.

"Поканата към мен е чудесен подарък от Ивайло Петев. Ще отида и ще стисна ръката на Антонио Конте, който е родом от Пече. Град, в който научих много неща", каза още Божинов, цитиран от "Меридиан мач". Той говори и за предстоящия сблъсък в евроквалификациите на 28 март в София.

"На хартия Италия е фаворит. Това е голям отбор, който никога не се предава. Познавам много от националите, тъй като съм играл с тях в Ювентус или по терените на Серия „А“. България трудно може да се класира на едно от първите две места, които са заети от Хърватска и Италия. Но все още имаме шанс за третото. Можем да вземем нещо в събота и съм оптимист. Не знам какво бих дал, за да вкарам гол на Буфон", заяви бившият играч на Левски.

"Италианският футбол се промени много след кризата. Аз бях и в Англия, но там бях доста време контузен и не успях да се насладя на играта. Все пак бих призовал феновете да подкрепят националния си тим. След контузиите в коляното и ахилеса вече не съм същият футболист. Мнозина казват, че съм стар, но аз вярвам, че има още какво да дам. Голямата ми цел е да се върна в Серия „А“, след като вече отново съм част от националния отбор на България“, завърши Божинов.

Валерко италианец, мадре миа! :lol: :mrgreen: [offtopic]Даже е написал неволно и голмайсторите в мача, чатка ги момчето, не може да се отрече.[/offtopic]

Ами прав е!
В ранните си години се превърна в мегазвездата и момчето чудо за Лече - вкара невероятни голове и класира отборчето в Сериа А - дойде интереса на големите акули - кариерата му се срина с отиването на Острова и трансфера в Ман.Сити.
Който му е следил малко от малко развитието знае.

Върни се в “Архив”