2. падаме на нула

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bez-nick написа:Аз честно казано като видях списъка се изчервихКак се почувствахте и вие, мисля че всички ги в хранало срам, поне тези, които се интересуват от български футбол. На този мач - пари да ми дават няма да отида, ще е истинска изненада ако на мача присъстват 5 000 зрители. Надявам се да не ни е срам след последния съдийски сигнал, италианците по принцип не обичат да бият с много, което е добре за нас, дано след 0:2 да намалят темпото.
cska-632 написа:MagicMoments написа:България вече 12 години няма да може да се класира на голям форум и виновниците са:Некадърното и корумпирано БФС,начело с перуката и всичките му там членове,мениджърските интереси,заради които се викат едни и същи играчи и факта,че треньора е в пълна зависимост от тия фактори и списъка му бива подхвърлян и никой не се решава да наложи голямата промяна,а именно смяна на поколенията.Едни и същи муцуни гледаме и след отказа на Марто,Стенли и Бербатов сме истинско посмешище в квалификациите.
Мой примерен състав от 23-ма
Стоянов
Макенджиев
Митрев
Защитници
Бодуров
Терзиев
Бранеков
Страхил Попов
Бандаловски
Василев
Стойчев
Петър Занев
Халфове
Георги Миланов
Чочев
Георги Костадинов
Мариян Огнянов
Емил Гъргоров
Михаил Александров
Манолев
Светослав Дяков
Нападатели
Иван Цветков
Радослав Василев
Венцислав Христов
Валери Божинов
Играчи играещи редовни за отборите си,и в същото време може да се сменят хора като малката Перука,Александър Александров,братя Миневи,Гаджев,Мицански,капитана с Аулина,играчи като Тонев,Славчев въобще неиграещи за отборите си също нямат място сред повиканите.
Не знаех, че Божинката е титулярчеИ Бодурчо нещо не е титулярче. Терзиев и Чочев и те не титуляри
cska-632 написа:Бодурчо беше резерва последния път като погледнах Фулъм. Щом е играл повече от Меси браво.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта