Ивайло Петев - национален треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Срам ли ви е от избора на Петев и с колко ще паднем?
Любопитен избор, но не е толкова сензационен според мен. А дали ще излезе нещо положително... ще видим. Така или иначе не мисля, че има толкова много варианти пред Петев. Единствено Попов според мен в никакъв случай не трябваше да го викат, нека не се учат, че може да бойкотират, саботират и тям подобни и да останат национали.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- trokadero_
- Контакти:
Нека не нападаме Петев - не е лош треньор . Разбира се , че с оглед играчите , които имаме Италия е по-добра , но ще е много добре да видим надъхани играчи на терена . 

Всички плюят, но реално това са ни играчите, с които разполагаме общо взето. Няма откъде да изкопаем по-добри. И Любо, и Петев работят със силно ограничен като възможности разширен състав. И смятам, че Ивелин Попов все пак има качества, въпросът явно е някой да го мотивира да играе за националния. Малко абсурдно звучи между другото - за националния никой футболист не би трябвало да има нужда от допълнителна мотивация, освен тази че защитава цветовете и честта на родината.
Хубаво е като се плюе да се предложат и алтернативи. За вратарите кой е по-добър от тези тримата - Пацо Тигъра, който изпуска елементарни топки, формата му спада постоянно и вече е изместен от титулярното място ли? Или младите вратари в Литекс, които играят по 1 мач на година? На ЦСКА и Ботев вратарите са чужденци. Георги Китанов е контузен. Може би остават само Благой Макенджиев и Димитър Евтимов, който варди на отбор от четвърта дивизия на Англия.
За защитата е ясно - най-добрият ни защитник (Иван Иванов) е контузен от почти година. Може би вместо намиращия се в очевидно слаба форма Венци Василев можеше да се викнат Страхил Попов или Йордан Христов.
За халфовете пак общо взето най-доброто е викнато. На мен ми се ще да се пробват няколко човека от Ботев, които показват добри игри - Мариян Огнянов, Божидар Васев, Балтанов, но едва ли мач с Италия е подходящ за експерименти.
В атака Божинов показва някакви признаци на съживяване. Венци Христов май не играе много редовно, както и Гълъбинов. Не знам каква е ситуацията с Исмаил Иса. Радослав Василев и Чунчуков също правят много добро впечатление напоследък, но дори и да бяха извикани, едва ли щяха да играят.
Положението е трагично. То се видя и уикенда, че на играчите на отборите от първата шестица не може много-много да се разчита. Мачовете бяха потресаващо грозни и некачествени. Първите два отбора в класирането пък са пълни с чужденци. От играещите навън май само Ивелин Попов и Георги Миланов играят редовно и са основни фигури в отборите си. А Миланов се контузи в събота и е под въпрос за мача с Италия.
Та, дайте да не бързаме с нападките към Петев, защото това е, с което разполага.
Хубаво е като се плюе да се предложат и алтернативи. За вратарите кой е по-добър от тези тримата - Пацо Тигъра, който изпуска елементарни топки, формата му спада постоянно и вече е изместен от титулярното място ли? Или младите вратари в Литекс, които играят по 1 мач на година? На ЦСКА и Ботев вратарите са чужденци. Георги Китанов е контузен. Може би остават само Благой Макенджиев и Димитър Евтимов, който варди на отбор от четвърта дивизия на Англия.
За защитата е ясно - най-добрият ни защитник (Иван Иванов) е контузен от почти година. Може би вместо намиращия се в очевидно слаба форма Венци Василев можеше да се викнат Страхил Попов или Йордан Христов.
За халфовете пак общо взето най-доброто е викнато. На мен ми се ще да се пробват няколко човека от Ботев, които показват добри игри - Мариян Огнянов, Божидар Васев, Балтанов, но едва ли мач с Италия е подходящ за експерименти.
В атака Божинов показва някакви признаци на съживяване. Венци Христов май не играе много редовно, както и Гълъбинов. Не знам каква е ситуацията с Исмаил Иса. Радослав Василев и Чунчуков също правят много добро впечатление напоследък, но дори и да бяха извикани, едва ли щяха да играят.
Положението е трагично. То се видя и уикенда, че на играчите на отборите от първата шестица не може много-много да се разчита. Мачовете бяха потресаващо грозни и некачествени. Първите два отбора в класирането пък са пълни с чужденци. От играещите навън май само Ивелин Попов и Георги Миланов играят редовно и са основни фигури в отборите си. А Миланов се контузи в събота и е под въпрос за мача с Италия.
Та, дайте да не бързаме с нападките към Петев, защото това е, с което разполага.
[center]
[/center]

ky-kyy написа:djd написа:
Освен това, ако събереш футболисти, които в момента са във форма и се изявяват добре в кубните си отбори, не е сигурно, че ще играят добре с други футболисти в националния отбор
То тия избраните, нито са във форма, нито се изявяват в клубните си отбори, а че не могат добре и в националния са го доказали многократно
Ми значи има постоянство и приемственост.

От избора на Петев няма какво да ни е срам, защото реално не разполагаме с кой знае какъв избор. Много по-добре би било в състава да бяха и Димитър Бербатов, Благо Георгиев и Иван Иванов, но това е положението.
Срам ни е от хейтърите и чуждопоклонниците, които ненавиждат всичко българско и родно, а се кланят на чуждото.
Всички истински българи трябва и ще бъдат на стадиона да подкрепят България.
Успех момчета, ние сме с вас!
Срам ни е от хейтърите и чуждопоклонниците, които ненавиждат всичко българско и родно, а се кланят на чуждото.
Всички истински българи трябва и ще бъдат на стадиона да подкрепят България.
Успех момчета, ние сме с вас!
Иван Иванов се възстановява от операция на скъсана предна кръстна връзка, Бербатов и Джийзъса са непреклонни в решението си да се откажат от националния.
[center]
[/center]

От легионерите , само Попето и Тонев ги бива .
Ами наистина си е стряскащо двамата ти нападатели да са от втора дивизия и да са резерви!
Ники Михайлов знаем защо го викат, то и затова е викнат трети вратар, че да се замаже гафа!
В защита единствено се чудя за повикването на резервата Александров, защото той като не е играл редовно, е склонен да прави необмислени фалове, я за дузпа, я за червен картон!
При халфовете положението е криво-ляво!
Въобще никакви индикации за оптимизъм няма, освен италианците пак да играят ганкиното очаквайки сами да се бием.
Освен тримата вратари, аз успявам да преброя само още едва 8 титуляри за собствените си отбори! Това си е жива подигравка с всичко футболно в държавата ни! Петев не мога да го виня, той е там заради кинтите и кариерното израстване, и досега не е показвал характер!
В А група има 12 отбора, в които играят българи и записват по 90 минути всеки кръг, аз лично смятам, че те биха се справили по-добре от тия 12 резерви!
Ники Михайлов знаем защо го викат, то и затова е викнат трети вратар, че да се замаже гафа!
В защита единствено се чудя за повикването на резервата Александров, защото той като не е играл редовно, е склонен да прави необмислени фалове, я за дузпа, я за червен картон!
При халфовете положението е криво-ляво!
Въобще никакви индикации за оптимизъм няма, освен италианците пак да играят ганкиното очаквайки сами да се бием.
Освен тримата вратари, аз успявам да преброя само още едва 8 титуляри за собствените си отбори! Това си е жива подигравка с всичко футболно в държавата ни! Петев не мога да го виня, той е там заради кинтите и кариерното израстване, и досега не е показвал характер!
В А група има 12 отбора, в които играят българи и записват по 90 минути всеки кръг, аз лично смятам, че те биха се справили по-добре от тия 12 резерви!

- Captain Stottlemeyer
Blagoy написа:Всички плюят, но реално това са ни играчите, с които разполагаме общо взето. Няма откъде да изкопаем по-добри. И Любо, и Петев работят със силно ограничен като възможности разширен състав. И смятам, че Ивелин Попов все пак има качества, въпросът явно е някой да го мотивира да играе за националния. Малко абсурдно звучи между другото - за националния никой футболист не би трябвало да има нужда от допълнителна мотивация, освен тази че защитава цветовете и честта на Родината.
+1

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 23 мар 2015 18:21, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Blagoy написа:Иван Иванов се възстановява от операция на скъсана предна кръстна връзка, Бербатов и Джийзъса са непреклонни в решението си да се откажат от националния.
Джизъса нали беше размислил?