Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?

Мнениеот amoros » 23 мар 2015 11:33

Беноа Кое ще внесе малко френски финес в работата на ЦСКА .Дано с него да дойдат и 3-4 френски млади надежди жадни за изява!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 мар 2015 11:53

Щом "Стандарт" го пишат, значи най-вероятно няма да е Кое.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 23 мар 2015 11:54

amoros написа:Беноа Кое ще внесе малко френски финес в работата на ЦСКА .Дано с него да дойдат и 3-4 френски млади надежди жадни за изява!

Може...Някой друг юноша на Интер под наем...Ама нека първо дойде и той.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 мар 2015 13:58

шивача написа:
Jorkorazporko написа:
шивача написа:Това е ЦСКА, кви школи, кви моли. Сега и веднага! Школите да си ги правят селските отборчета и ние да купуваме от тях, това е истината.

Ходи питай баба си как се шият терлици, вместо да ръсиш кухизми из форума! Изброй колко млади доказани, защитили дисертация таланти, от "селските отборчета" сме закупили последните 12 години?? Ние да не сме Манчестър Сити бе?! Докато разни "селски отборчета", както ги наричаш си поризеждат и продават футболисти в чужбина за милиони, ние тъмен в дългове, пред реалната огроза да бъдем закрити, точно заради дървени философи като тебе!
Ако найстина сте фенове на отбора, ще искате неговото благо, а то е именно изграждане на школа и база! Разбирам, че искате със свободни агенти, взети с колосални комисионни, да докараме титла на разнебитения ни стадион, но това няма да стане! Сорри, ама ама така не става! Не се е родил такъв олигофрен, който да дойде и да инвестира 100 милиона евро в ЦСКА, за да зардва лумпенизираните фенчета! Слезте от дърветата най - накрая! Не виждате ли че излагате цялата червена общност с нелепите си изказвания!

Точно затова говорех, селянче. С такъв селски манталитет ще си ходиш разпорен и миризлив вечно! Сигурно си малко гомненце и не знаеш, но, когато ЦСКА имаше успехи ВИНАГИ сме купували млади футболисти от селските отборчета. До 96-97г ние купувахме Българи, а веднъж на 10гъ някой наш юноша(някой път и по 2-3) пробиваше в мъжкия отбор, както теб те пробиват денонощно. Затова прекопай пак ранните картофи и мисли дали съм прав :mrgreen:

Ахаха, личните откровения ги прескачам, защото си жалък и не считам за нужно да ти отговарям в същата реторика :mrgreen: ! Колко сме ги купували през социализма е едно на ръка, но времената се менят! Я ми кажи шивачке, за колко точно сме закупили Стоичков, ами Петър Жеков?? Излез от ретроградността момче, вече сме в 21 век! Твоето анахронично - социалистическо мислене, че ЦСКА трябва да зима наготово изградените футболисти е скандално! Вече не сме отбора на военно министерство, не разбираш ли? Виждаме в момента хората с твоя манталитет до къде докараха клуба! Такива набедени фенчета като теб са вредни за клуба! Още не се научил да прави индуктивни - дедуктивни съждания, ама ръси акъл, и дава мера на всичко ... балък :mrgreen: :) :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 мар 2015 14:27

Като нямат необходимия лиценз да ходят да учат и да си го изкарат.. пак го обръщаме на аматьорщина... кой ще викнат Зафиров или Борисов да им използват техния.. тъпа работа е това! Като не си достатъчно класифициран къде си тръгнал да водиш мъжки отбор...! Нищо лично към никой, ама аре да се спре с тая ''Бащиния''.. :idea:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 мар 2015 15:00

Venko123 написа:
amoros написа:Беноа Кое ще внесе малко френски финес в работата на ЦСКА .Дано с него да дойдат и 3-4 френски млади надежди жадни за изява!

Може...Някой друг юноша на Интер под наем...Ама нека първо дойде и той.

Пажи Боже. Като ги глведам Интер са на нашия хал.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 23 мар 2015 15:02

Чудя се Светльо Тодоров има ли лиценз?Иначе млад е ,все нещо е попил по Ингилизия,а и май не беше зле с Добруджа :roll:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 23 мар 2015 15:07

За мен вариантите, които биха помогнали в този момент са точно два - първият и най-добър за мен вариант е Любо Пенев, само че както е ясно на всички ние трудно бихме му осигурили и елементарните условия за нормална работа, вторият най-удачен вариант за мен е Галин Иванов. Категорично за мен един от двамата трябва да заеме треньорския пост в отбора, без значение, че Галин Иванов няма необходимия лиценз.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 мар 2015 15:26

Jorkorazporko написа:
шивача написа:
Jorkorazporko написа:
шивача написа:Това е ЦСКА, кви школи, кви моли. Сега и веднага! Школите да си ги правят селските отборчета и ние да купуваме от тях, това е истината.

Ходи питай баба си как се шият терлици, вместо да ръсиш кухизми из форума! Изброй колко млади доказани, защитили дисертация таланти, от "селските отборчета" сме закупили последните 12 години?? Ние да не сме Манчестър Сити бе?! Докато разни "селски отборчета", както ги наричаш си поризеждат и продават футболисти в чужбина за милиони, ние тъмен в дългове, пред реалната огроза да бъдем закрити, точно заради дървени философи като тебе!
Ако найстина сте фенове на отбора, ще искате неговото благо, а то е именно изграждане на школа и база! Разбирам, че искате със свободни агенти, взети с колосални комисионни, да докараме титла на разнебитения ни стадион, но това няма да стане! Сорри, ама ама така не става! Не се е родил такъв олигофрен, който да дойде и да инвестира 100 милиона евро в ЦСКА, за да зардва лумпенизираните фенчета! Слезте от дърветата най - накрая! Не виждате ли че излагате цялата червена общност с нелепите си изказвания!

Точно затова говорех, селянче. С такъв селски манталитет ще си ходиш разпорен и миризлив вечно! Сигурно си малко гомненце и не знаеш, но, когато ЦСКА имаше успехи ВИНАГИ сме купували млади футболисти от селските отборчета. До 96-97г ние купувахме Българи, а веднъж на 10гъ някой наш юноша(някой път и по 2-3) пробиваше в мъжкия отбор, както теб те пробиват денонощно. Затова прекопай пак ранните картофи и мисли дали съм прав :mrgreen:

Ахаха, личните откровения ги прескачам, защото си жалък и не считам за нужно да ти отговарям в същата реторика :mrgreen: ! Колко сме ги купували през социализма е едно на ръка, но времената се менят! Я ми кажи шивачке, за колко точно сме закупили Стоичков, ами Петър Жеков?? Излез от ретроградността момче, вече сме в 21 век! Твоето анахронично - социалистическо мислене, че ЦСКА трябва да зима наготово изградените футболисти е скандално! Вече не сме отбора на военно министерство, не разбираш ли? Виждаме в момента хората с твоя манталитет до къде докараха клуба! Такива набедени фенчета като теб са вредни за клуба! Още не се научил да прави индуктивни - дедуктивни съждания, ама ръси акъл, и дава мера на всичко ... балък :mrgreen: :) :lol:

Разпорен, виж ся, вкарал си някви " сложни думи" , с който ми изглеждаш в костюм и вратовръзка, а надолу с цървули. Типично пишлиме, дето кара мерцедес и изскача с джапанки и музика на сашка васева. За колко сме взели Ицо и Жеков, не знам(два апартамента, по един за всеки), ама знам, оли, че Реал, Милан, Юве, Ливърпул, Байерн и тн. разсъждават като мен.А само Аякс и Барса(в последното десетилетие) залагат на школите си. Е, има и други като тях(оксер, атлетик итн), но те не са никакъв критерий. Затова с това селско манталитетче ще си стоиш на нивата до гроб, а дотогава ще си на някой роб! :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 мар 2015 16:26

шивача написа:За колко сме взели Ицо и Жеков, не знам(два апартамента, по един за всеки), ама знам, оли, че Реал, Милан, Юве, Ливърпул, Байерн и тн. разсъждават като мен.А само Аякс и Барса(в последното десетилетие) залагат на школите си. Е, има и други като тях(оксер, атлетик итн), но те не са никакъв критерий. Затова с това селско манталитетче ще си стоиш на нивата до гроб, а дотогава ще си на някой роб! :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ти сериозно ли ..... :)
То, добре да се мерим с тези отбори, ама точно сега малко ни миришат чорапите :)
От къде според теб ще дойдат приходите за такава политика? Тлъсти спонсорски договори, пълни стадиони, продажба на фен артикули, ЕКТ, презокеански турнета, ТВ права ..... ?
И пари за пране не останаха :)
Моделът Борусия Дортмунд ми изглежда осъществим и приемлив.
Е, ако дойде "бащица" от Катар, няма да го върнем, но пазарът в страната ни сочи друго :)
Нека бъдем реалисти и почнем да си плащаме дълговете, пък за звездни селекции да мислим след 2-3 години.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”