https://www.facebook.com/video.php?v=813781081992122

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

slash1912 написа:Честита победа!
Alonso_Massa написа:Честита победа!

Алекс, след такава победа и то на терена на най-големия ни съперник в историята, нямаме право да кажем и "копче". Нека се порадваме на този успех следващите десетина дена, защото след това ни очакват още по-тежки изпитания!

smoothc написа:Алекс, след такава победа и то на терена на най-големия ни съперник в историята, нямаме право да кажем и "копче". Нека се порадваме на този успех следващите десетина дена, защото след това ни очакват още по-тежки изпитания!
Аз вече съм спокоен
В смисъл такъв,че ясно се вижда...как Ван Гаал постепенно осъзнава своите грешки,опитва се да превръща положителните фрагменти в тенденция,но все още ми е непонятно(дразни ме) - защо чак сега(откри топлата вода както се казва) показва това,което трябваше да правим(без никакви проблеми) още в края на годината(първите 3-4 месеца)?
Като цяло е важно,че умеем да играем стабилно срещу топ отборите,но както се казва - неписано правило във Висшата лига е,че двубоите срещу т.нар по-скромни отбори(извън топ 10) всъщност са катализатора за печелене на ключови позиции и титли.
И в този ред на мисли...мачовете срещу Суонси и Лестър(на този етап) ни действат като бариера(която сами си поставихме) за активна борба за титлата...да не кажа и лидерската позиция.
 [/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта