Екстра, около милион приходи!
Това го твърдиш от две седмици,вече не са ли станали повече

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Екстра, около милион приходи!
Stahlgewitter написа:При отбор във втората шестица,разногласия между привържениците и неясно бъдеще как да вървят акциите?
Мистри написа:Stahlgewitter написа:При отбор във втората шестица,разногласия между привържениците и неясно бъдеще как да вървят акциите?
Коя втора шестица?
Какви разногласия?
Какви акции?
Stahlgewitter написа:Мистри написа:Stahlgewitter написа:При отбор във втората шестица,разногласия между привържениците и неясно бъдеще как да вървят акциите?
Коя втора шестица?
Какви разногласия?
Какви акции?
Какво бъдеще?
Мистри написа:Не се е/авам.
Не знам на колко години си, но със сигурност си по-млад от мен.
Ако ВИЕ не подсигурите бъдещето на Левски, защо, НИЕ, миналото му сме живяли ЗА ЛЕВСКИ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Stahlgewitter написа:Мистри написа:Не се е/авам.
Не знам на колко години си, но със сигурност си по-млад от мен.
Ако ВИЕ не подсигурите бъдещето на Левски, защо, НИЕ, миналото му сме живяли ЗА ЛЕВСКИ?
Казвал съм ти и преди,на 38 съм и за момента не виждам бъдещето на клуба.Искрено се надявам в най-скоро време нещата да се изяснят.А че пътят за нас е само нагоре е ясно,ние от доста време сме на дъното.
mikata написа:Екстра, около милион приходи!
Това го твърдиш от две седмици,вече не са ли станали повече
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds и 14 госта