Ливърпул - Манчестър Юнайтед 22.03.2015 |15:30| 1-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 22.03.2015 |15:30|

Мнениеот Alonso_Massa » 22 мар 2015 20:24

Много е жалко това говорене против Джерард от фенове на Ливърпул... Я се засрамете малко!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 мар 2015 20:31

Karsa Orlong написа:
daduradam написа:
Karsa Orlong написа:
daduradam написа:Откъде да почна :?
Има ли някой грамотен треньор, който да е загубил срещу Браян откакто последният е в Ливърпул ?

Е то според логиката ти единствено Моуриньо и Ван Гаал са грамотните треньори в Англия в момента. За мен имахме всички шансове да изиграем едно силно второ полувреме и дори да обърнем мача, но когато футболистът, от който се очаква само с присъствието си на терена да вдигне отбора направи такава глупост, просто няма как да спечелиш. Миналата година "Браян" беше виновен за подхлъзването на Джерард, а сега?

На " Миналата година " ли ще си играем ? Какво изобщо я намесваш миналата година :?

Намесвам я, защото тогава според много хора Роджърс беше виновен за грешката на Джерард. За мен е недопустимо футболист на 34 години и с толкова опит зад гърба си да направи подобно нещо, но ОК, приемаме, че на всеки може да се случи. Сега същият този играч, с 1 година по-възрастен прави нещо в пъти по-неадекватно и пак "Браян" е виновен. Разбирам, че е легенда и някои не могат да приемат да бъде обвиняван за каквото и да било, но нещата трябва да се наричат с истинските им имена. Всеки мениджър може да губи с 0:1 на полувремето и не виждам как може да бъде обвиняван, когато именно човекът, когото пуска да обръща мача се дъни по такъв начин ...

Бе, ние не губихме с 1:0 на полувремето, нас ни изнасилваха на Анфийлд.Ние не можехме да се уцелим, видя се, че не го бива нито като тактик, нито като селекционер.Беше тотално надигран и то, защото е малоумник.За Джерард не коментирам, лоша дума срещу него няма да кажа.И не ми минавай със " според много хора ", за мен имаше много причини да не вземем титлата миналата година, вината се поделя между отбора и мениджъра.Няма как да е виновен конкретно един човек, титлата не се губи в един единствен мач :)

П.С : Това, че вече сме нямали шансове за топ4 са глупости, ако бием Арсенал пак сме в играта, Роджърс има последен шанс да запази поста си.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 22 мар 2015 20:44

Научете се да приемате загубите достойно и никога,НИКОГА,НИКОГА не плюйте по Капитана!!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 22 мар 2015 20:46

Джерард влезе да обърне ситуацията в центъра, защото го бяхте изгубили и ни трябваше някой, който да влиза по-здраво в единоборствата. За съжаление сгреши с това настъпване. Може би прегоря. Мачът щеше да е друг с него в центъра през второто полувреме.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 мар 2015 21:24

blue avalanche написа:
Karsa Orlong написа: Намесвам я, защото тогава според много хора Роджърс беше виновен за грешката на Джерард. За мен е недопустимо футболист на 34 години и с толкова опит зад гърба си да направи подобно нещо, но ОК, приемаме, че на всеки може да се случи. Сега същият този играч, с 1 година по-възрастен прави нещо в пъти по-неадекватно и пак "Браян" е виновен. Разбирам, че е легенда и някои не могат да приемат да бъде обвиняван за каквото и да било, но нещата трябва да се наричат с истинските им имена. Всеки мениджър може да губи с 0:1 на полувремето и не виждам как може да бъде обвиняван, когато именно човекът, когото пуска да обръща мача се дъни по такъв начин ...

Не е въпросът,че Ливърпул губеше с 1-0 на почивката.Въпросът е,че отборът беше тотално надигран на собствения си стадион през първото полувреме.И то ТАКТИЧЕСКИ надигран!Без никаква идея в атака,с някакви кански мъки на Коутиньо да намери някого отпред,в средата-като швейцарско сирене...
Чак ли си?

ЧАК съм :lol: Идеята ми беше, че и срещу Суонзи изиграхме слабо първо полувреме, но второто се стегнахме и ги бихме. И днес можеше да се получи нещо подобно, защото и с 10 човека успяхме да ги натиснем на моменти и дори отбелязахме гол. Не знам защо изобщо говоря на теб, след като ти при победи на Ливърпул и добра игра тук не влизаш.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 мар 2015 21:25

Джерард не е господ и когато заслужава ще си отнася критиките. Особено за това, че не от вчера се натиска да играе всеки мач по собствено желание а реално вече не го може. И пречи на отбора защото поставя себе си над отбора.

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 мар 2015 21:30

Тренер,броенето ми спря днес...жалко,защото и аз като теб,очаквах победа и си мислех,че първата загуба ще е от арсенал. Шанса за топ 4 вече е нулев,остава ФА къп,дано поне нея да вземем.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 мар 2015 21:40

Изключително слаб технически и тактически мач и на двата отбора с огромни грешки във всички фази на играта и брутално слаб съдия. Не е чудно, че английските отбори ги разковават из Европа

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 22 мар 2015 21:41

Защо Ливърпул изглеждаха толкова жалко в домакинството си на най-големия си враг? Какво обърка Роджърс в тактическата подготовка, в избора си на състав и в указанията си по време на мача? Защо Юнайтед играха с висока преса и владееха повече топката от нас? Къде се загуби скоростта и комбинативността ни в нападение? Нали този мач беше най-твърдата единица? Може да се продължи до безкрай..
Изображение

Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 мар 2015 22:10

Виновен е Хендерсън много ясно, какво изобщо се чудиш ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”