Лудогорец - Ботев Пд / 22.03.15 / 13:00 Часа 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Ботев Пд 22.03.15 (Неделя) 13:00 часа
Гаден съдия,к.р за бфс 
Добър двубой с мноооого футболни качества.Канарчета доказват, че ще изгрее слънце и над България.Дано успеят да надградят постигнатото.Парите сами ще дойдат.Гледам някои червенушки завиждат на футбола ,който показаха двата тима.Насаждат завист и омраза.То от тях кякво друго да очакваш.Успех на Ботев за тройката.Там ви е мястото-в челото
- Thurman Murman
- Контакти:
Радвам се за резултата, защото този мач недвусмислено доказа, че Ботев играе феърплей във всеки един двубой!
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U
-
Лудата банда
Red_Neck написа:Кировец написа:След двата мача - Левски-Хасково и Лудогорец - Ботевъ, чакам отново някой да ми обясни кой би помагал на ЦСКА от стратегическа гледна точка.
А аз чакам, след този мач и нашия с Берое някоя другарка да се извини на феновете на Ботев и ЦСКА![]()
![]()
Чакай от умрял писмо
angelco77 написа:Лудата банда написа:bestvaluestore написа:3-1W84me написа:Домакинска победа на ходом...0007 написа:Твърда победа за по-класния тим,а именно - Лудогорецstefani написа:3:1TristaNNN написа:3-0Майните нещо много си повярваха и литнаха в облаците.
W84me написа:6:0Emmanuel написа:След днешното 5:0(без дузпи и червени картони) още ли вярвате, че ще вземете нещо от мача? Желая ви успех и трето място в първенството, но в неделя не се надявайте на много! Лудите са много добри!tevez написа:2:0draki75 написа:За съжаление, следва приземяване!
ПАЛЯЧОВЦИ!
И то големи.
УНИКАЛНИ!!!!!
Моля вижте бай ви Стамат какво е предвидил в играта!!!! 0:0 и ......3 точки!!!!!:)))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Отличен на "Ботев"Пловдив
,слаб на "съдията"Ставров и помощниците му
!Без повече коментар.
Само колко тънко и долно ги подпираше съдията Лудогорец. Просто е жалко. Браво на Ботев !
actrus написа:Добър двубой с мноооого футболни качества.Канарчета доказват, че ще изгрее слънце и над България.Дано успеят да надградят постигнатото.Парите сами ще дойдат.Гледам някои червенушки завиждат на футбола ,който показаха двата тима.Насаждат завист и омраза.То от тях кякво друго да очакваш.Успех на Ботев за тройката.Там ви е мястото-в челото
Поздравявахме отбора на Ботев за това как изглежда и как се бори!Не видях някой да коментира вашата игра
BRF написа:actrus написа:Добър двубой с мноооого футболни качества.Канарчета доказват, че ще изгрее слънце и над България.Дано успеят да надградят постигнатото.Парите сами ще дойдат.Гледам някои червенушки завиждат на футбола ,който показаха двата тима.Насаждат завист и омраза.То от тях кякво друго да очакваш.Успех на Ботев за тройката.Там ви е мястото-в челото
Поздравявахме отбора на Ботев за това как изглежда и как се бори!Не видях някой да коментира вашата игра!Как ще си позволя такова нещо,ще вземе олигарха да прочете нещо което не му хареса и току виж намерил шефа ми и ме разкарал от работа
!
Парите сами ще дойдат!