Лудогорец - Ботев ( 22 Март | Неделя | 0-0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Лудогорец - Ботев ( 22 Март | Неделя | 0-0 FT
Тук го има положението и ясно се вижда, че засада има http://www.novsport.com/news1419411_1003.html не е нужно да се нагнетява напрежение с неща, които са безспорни.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Засадата е явна при НЕПРИЗНАТИЯ гол.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Четита точка на канарите, абсолютно заслужена! Явно боят над червените е бил напълно в реда на нещата. 

Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
Тази година първата 6ца е адски силна и отборите не намират начин да се пробият 

W84me написа:Засадата е явна при НЕПРИЗНАТИЯ гол.

И от милион километра се вижда че засада има.
Ако трябва да имаме претенции то те са за положението през второто полувреме когато Чука пак изскочи сам и тогава бяха на една линия,макар че и онова беше твърде тънко за да обиняваме основателно страничния.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:W84me написа:Засадата е явна при НЕПРИЗНАТИЯ гол.
И от милион километра се вижда че засада има.
Ако трябва да имаме претенции то те са за положението през второто полувреме когато Чука пак изскочи сам и тогава бяха на една линия,макар че и онова беше твърде тънко за да обиняваме основателно страничния.
По принцип и според мен засада имаше, но не е толкова явна, тъй като снимката е малко след подаването. Съвсем друг обаче е въпроса, че страничния съдия е изостанал и дори да няма засада, то той няма как да го прецени, тъй като от позицията му не се вижда Минев, който е най-вляво от играчите на Лудогорец и евентуално би могъл да покрива засадата.
T&T написа:че страничния съдия е изостанал и дори да няма засада, то той няма как да го прецени, тъй като от позицията му не се вижда Минев,
Ми не знам братле,според това което виждам аз, страничния е точно там където трябва да бъде-на една линия с Минев демек точно на линията на засадата, така ги виждам аз нещата.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
На 100 процента съм сигурен че феноBете на Гората ще кажат че съдията е свирил 50 на 50
То па едни фенове, 80% от скандиранията са укат и дукат на всяко падане на техен играч и т.н.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- kikooo1912
- Контакти:
Re: Лудогорец - Ботев ( 22 Март | Неделя | 13:00 ч.)
slash1912 написа:Brannik82 написа:4:0, най - малкоactrus написа:По всичко личи,че ще хвърчи перушина.Колкото и да сте ми симпатични, сори майна(нали така ве майна),ще ви ооскубем.3-0.Ботев не могат да направят три силни мача подред,както и Лудогорец не могат да направят два слаби мача подред.Лудогорец не е ЦСКА.Ако случайно духне ветер и биете аз ще съм първият ,който ще ви поздрави.Успех за ЛЕ.entwickler написа:Лц да почват да играят, че нивото трябва да се поддържа. 4:1 ми е прогнозата.volf написа:ZinedineZidane написа:Трудно ще вземем нещо в Разград, но ако отборът повтори играта от миналата седмица, като нищо можем да изненадаме лидера. Загубихме два пъти дотук през сезона, но и двата пъти доста трудно. А и Лудогорец не е в най-цветущото си състояние.
За мен е важно да продължи раздаването на отбора. Резултатите не са най-важни.
То, че Ботев може да повтори играта от миналата седмица - може, но че Лудогорец не може да докара играта на ЦСКА от същата е факт, който заслужава много повече внимание!
Струва ми се че Лудогорец са РЕШИЛИ да се отпушат именно в неделя по обяд - 5:0!Mirolio написа:sudromanista73 написа:От мен едно малко очаквано 1:2...Все пак понякога стават и изненади...
Някои хора наистина губят допирни точки с реалноста! Ботев е най-слабия отбор в първата шестица и предстоящите мачове ще го покажат. Могат да откраднат 2-3 точки максимум в оставаяите 10 мача, най-вероятно от Локо Сф и евентуално от Берое у дома!zlatan написа:без особени проблеми 4:0 за разградчани.mozart написа:Почваме плейофа с 5-0, за ужас на конкурентите!Cooler написа:4:0 звучи добре7 е добро число написа:4:1
Да се позабавляваме след мача с няколко прогнози
Има една приказка:"Голям залък лапни, голяма дума не казвай". Сега големите разбирачи са се скрили някъде като срамижливи ученички. Само незнам от кое повече ги е срам: от бъдещия шампион или съдийската бригада.