Къде ще сте на Великден?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Къде ще сте на Великден?

Мнениеот HoUs4oOL » 21 мар 2015 22:09

При баба и дядо в Солигорск. :oops:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 мар 2015 22:16

parazit написа:Вкъщи сам и зарибяващ японско гадже. :mrgreen:

Разкажи и за Лудогорец и колко зле са Левски и ЦСКА,г-н Пармалат ! :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 мар 2015 22:37

Черният козел написа:

Разкажи и за Лудогорец и колко зле са Левски и ЦСКА,г-н Пармалат ! :lol:

Бъзикаш ли се, още в първата минута ги е споменал на Мицубиши.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 мар 2015 22:58

dreben23 написа:Майка си постеше тая година, пък ние сме си постници. (знаете ли я тая дума, родопска е) :lol:
[offtopic]Постник - ненаситници Майка все вика за брата "есоя пък все яде като постник". И ние се хилим. :lol: Постници сме си.[/offtopic]

[offtopic]Баба ми, ако я знаеше тая дума постя, щеше да ми кажеш: Кина е есва, ам галиба няма да ядеш мясо :lol: :lol:[/offtopic]
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 21 мар 2015 23:07

ПРИ МАМА :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 21 мар 2015 23:10

Кала д,Ор - Майорка.Екзотично,спокойно местенце.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 мар 2015 23:19

За теб няма ли Страстна седмица? :) Такива неща са забранени по Великден, момци, доколкото ми е известно и много грешно. Пфу, и обичаите ли са ви каша като футбола? :)

Питайте бабите и дядовците, те ги знаят.
[offtopic]Абе и младите знаем по нещичко, ама кой ти ги спазва. :) Баш по Великден зарибявки не бива да има, младежи, грях е, питайте някой поп ако не вярвате на мен. Е, вече в другите религии не знам как стоят нещата.
В първи курс като бях студент правех една седмица реферат за празниците и обичаите, но даскала ми по Фоклор (бог да прости човека) ми писа тройка, щото ги бях само написал, без да ги науча. :) Това не мога да го забравя никога, щото ми беше най-ниската оценка от цялото следване и бях много сърдит на преподавателя. По-гадното беше, че е и градски и всяка сутрин се виждахме. Първият изпит ми беше, вложих сърце и душа да ровя в библиотеката хиляди стари вестниции и списания и накрая тоя ме прецака много мръсно. А това не може да се научи, абсурд, празници и обичаи милиони има по света- тук-там запомниш по нещичко. :lol: Сетне се ядосах, взех си нужните поуки и най ниската оценка ми беше 4,50-5. Е, имах и две три скъсвания по две-три непосилни за мнозина дисциплини (Руска литература на ХI, Руска на XХ в, спомням си и едно нелепо късане, за което нямах никаква вина, че се разболях от едра шарка (да го ева, това беше гадно :cry: ) и пропуснах и екскурзия, и часове и всичко, и отивам аз и пича ме кара да слагам диапозитиви (да, ама го оборнах с главона надолу и онзи тип се заяде и ме скъса- тогава ми беше доста бурна реакцията, щото вината не беше моя и онзи келеш изпита само отсъствалите в определен час, а другите ги пусна и полудях след това - ритах чанти, чинове, столове и каквото ми попадне на волето или мушката и му теглих шутовете. Накрая оня келеш ми даде втори тото шанс, сложих му шибания крив диапозитив правилно и всичко приключи, АВИТО май беше дисциплината му тъпа неедна. :lol: Ама кой не е късан? :) Юнак без рана и студент без късане не може! После им съдрах гьона на всеки изпит, няма лабаво като ме ядосат, това само ме амбицираше повече да им натривам носовете един по един. Имах и други странни случаи, като например наложи се да учим една и съща дисциплина, уж требе Синтаксис на английския, иде някъв вятърничав старец разбираш ли, написал учебника по "Синтаксис на българския ез." и почва да преподава дисциплина, която си я учил вече.. Оставете това, но знаете ли как я преподаваше- обърне се към дъската и й говори и на нас хем ни става смешно, хем тегаво- всеки си извади отнякъде кой каквито кръстословици си носеше и си решаваме докато свършат часовете, цял ден гледа дъската и преподава учена дисциплина предишния семестър и от време на време ти напише някое английско изреченийце. Осемдесетгодишен старец седи и дума на шибаната дъска цял ден от 8.00 до 19.30 и цял семестър си говори сам, както аз сега правя в романите дето никой не ги чете! :lol: Нямам войнишки спомени, иначе щях ви разказвам сигурно и за тях в някой следващ том.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 21 мар 2015 23:53

HoUs4oOL написа:При баба и дядо в Солигорск. :oops:

[offtopic]Оо има ли сме и човек с белоруски корени)) Тук има и един колега руснак, изобщо събрахме Киевска Русь :mrgreen:[/offtopic]
Аз - надявам се вкъщи, при родителите ми. Така си е най-добре на големите християнски празници ;)
Изображение Изображение

impaler
Контакти:

Мнениеот impaler » 22 мар 2015 00:14

dreben23 написа:[offtopic]за което нямах никаква вина, че се разболях от едра шарка[/offtopic]

[offtopic]Хайде само да не е била едра шарката.
"Последните случаи на едра шарка са регистрирани през 1977 г., а през 1980 г. Световната здравна организация обявава окончателното унищожаване на вируса в природата."[/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 мар 2015 00:46

YANTRA_FOREVER написа:
HoUs4oOL написа:При баба и дядо в Солигорск. :oops:

[offtopic]Оо има ли сме и човек с белоруски корени)) Тук има и един колега руснак, изобщо събрахме Киевска Русь :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]50% белоруски, 25% руски и 25% български. :mrgreen:
Ти с какви корени си, да не си украинец? :?[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”