Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

EBA4A_NA_GALTI

Re: NOVITE SOBSTVENICI NA BOTEV SA..........

Мнениеот EBA4A_NA_GALTI » 12 ное 2008 22:23

ivanjuve написа:
botev_1912 написа:
ivanjuve написа:От хора ,вдигащи турско знаме над главите си квалификации не искам да чувам ! Ясно ?

от човек чиито отбор е собственост на Зеки Байрям, чиито рейс е с турска регистрация, и чиито фенове се обиждат като им кажеш цигани - защото разбираш ли си били чистокръвни турци не искам да ми дават наклонности на х.я капиш?

п.с. и не ми пиши с големи букви че ми действуваш изнервящо!!!

От човек ,чийто отбор е собственост на консорциум от фирми от кръга на ДПС , не искам да чувам такива думи . Научи граматиката ! Дали се изнервяш или не , знаеш ли откъде ми е ?
И последно , намерих нещо , правя му копи-пейст и ти го давам да му се насладиш.

Турци сте, защото се спонсорирахте от Долно Воденският мюфтия Хасан Али. Турци сте, защото агитирахте за Константин Писков от ДПС. Турци сте, защото на българите викате цигани. Турци сте, защото кумир ви е Дормуш Али Саидходжа. Турци сте, защото бащата на Дормуш - Сафет Саидходжа плаща заплатите на футболистите ви. Турци сте, защото противоконституционно поставяте турското знаме преди българското. Турци сте, защото тръгвате на джихад срещу българите с турско знаме обърнато като за война. Турци сте, защото сте "бараби". Турци сте, защото боядисахте паметника на националния ни герой в турския жълт цвят. Турци сте, защото се радвате и празнувате на християнски погребения. Турци сте, защото искате да убиете християнин и да му пикаете на гроба. Турци сте, защото проповядвате исляма на българите за обида. Турци сте, защото познавате мюсюлманските празници по-добре от колкото християнските. Турци сте, защото се обличате в жълто - цвета на султана и "високата порта". Турци сте, защото турците са от жълтата-монголоидна раса. Турци сте, защото се имате за роби на българин. Турци сте, щом за вас българите са турци, вие сте най-големите турци.

100% вярно!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 12 ное 2008 22:25

айде и другия виртуален мюфтия се включи :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 12 ное 2008 22:29

Който редовно посещава джамията е наясно с мюфтиите .
Хайде лягай да спиш ,защото утре си първа смяна на училище .
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

EBA4A_NA_GALTI

Мнениеот EBA4A_NA_GALTI » 12 ное 2008 22:30

жълТУРСКИЯ отбор се спонcорира от ДПС и агитира за ДПС вече 10 години. Не им стигна това, ами трябваше и да развеят жълТурското си знаме. За капак взеха пари от турците в Долно Воден, за да им баят на дечурлигата Дормуш и Редван - единия син на престъпника Сафет, другия братовчед на Хасан Али, бившия мюфтия. Ако Христолов спре тези пари, жълтурците започват протести. Боядисаха паметника на Ботев в жълто и се подиграха с националния ни герой. Болшинството са селяни, помаци, дошли в града през комунизма и заселени в покраинините - Изгрев, Тракия, бул.Южен и Гара Филипово, видно от имената им, другите са цигани. За да се чувстват като удома си, комунистите им вдигнаха стадион в циганската махала - Аджисан. Говорител на фен-клуба им е циганина Салчу, циганските барони - верни фенове. ЗАРАДИ ВСИЧКО ТОВА НИЕ ГИ НАРИЧАМЕ - ПРОДАЖНИ жълТУРЦИ ИЛИ С ГАЛЕНОТО - ПРОСТИ, СЕЛСКИ ПАЧАВРИ.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 12 ное 2008 22:32

хахахахах ванка защо се засегна мюфтия бре ? веднага като чу мюфтия се включи а калпазанино :) между другото си прав утре съм 1 -ва смяна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 12 ное 2008 22:33

ivanjuve написа:
botev_1912 написа:
ivanjuve написа:От хора ,вдигащи турско знаме над главите си квалификации не искам да чувам ! Ясно ?

от човек чиито отбор е собственост на Зеки Байрям, чиито рейс е с турска регистрация, и чиито фенове се обиждат като им кажеш цигани - защото разбираш ли си били чистокръвни турци не искам да ми дават наклонности на х.я капиш?

п.с. и не ми пиши с големи букви че ми действуваш изнервящо!!!

От човек ,чийто отбор е собственост на консорциум от фирми от кръга на ДПС , не искам да чувам такива думи . Научи граматиката ! Дали се изнервяш или не , знаеш ли откъде ми е ?
И последно , намерих нещо , правя му копи-пейст и ти го давам да му се насладиш.

Турци сте, защото се спонсорирахте от Долно Воденският мюфтия Хасан Али. Турци сте, защото агитирахте за Константин Писков от ДПС. Турци сте, защото на българите викате цигани. Турци сте, защото кумир ви е Дормуш Али Саидходжа. Турци сте, защото бащата на Дормуш - Сафет Саидходжа плаща заплатите на футболистите ви. Турци сте, защото противоконституционно поставяте турското знаме преди българското. Турци сте, защото тръгвате на джихад срещу българите с турско знаме обърнато като за война. Турци сте, защото сте "бараби". Турци сте, защото боядисахте паметника на националния ни герой в турския жълт цвят. Турци сте, защото се радвате и празнувате на християнски погребения. Турци сте, защото искате да убиете християнин и да му пикаете на гроба. Турци сте, защото проповядвате исляма на българите за обида. Турци сте, защото познавате мюсюлманските празници по-добре от колкото християнските. Турци сте, защото се обличате в жълто - цвета на султана и "високата порта". Турци сте, защото турците са от жълтата-монголоидна раса. Турци сте, защото се имате за роби на българин. Турци сте, щом за вас българите са турци, вие сте най-големите турци.

Мангал, жълто и черно са цветовете на Византия, на Австро-Унгария, на Руската империя! Ние сме праведни християни, а не като вас мелези. Виж само какви играчи сте имали през годините, вижте собствениците си, вижте феновете си! Доко е бил винаги отбор на малцинствата. То и за това вашия лидер на бизнесгрупата Деян Колев е заместник-председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и демографските въпроси и е шеф на Център за междуетнически диалог и толерантност "Амалипе" !!!

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 12 ное 2008 22:34

Ей , един свестен папагал в тоя форум .Трябва да те впишем в ''Зелената книга'' ,защото си рядък вид .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 12 ное 2008 22:38

ванка много пъти съм го казвал има достатъчно места в нета кадето може да си дрънкате глупости на воля . просто няма смисъл и тука да превръщаме тоя форум в няква виртуална битка :) която няма никъв смисъл .... така че осъзнайте се . повече ми става смешно от глупостите които чета тука от колкото да ме подразнят ...
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 12 ное 2008 22:39

ivanjuve написа:Ей , искам да ви правя свирки на всички :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Иване пак изпростя майна :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 12 ное 2008 22:41

ivanjuve написа:Сега иди до супера , купи си една бутилка евтина ракия , напий се , набий си жената и ще ти мине . КАПИШ ?

Недей разказва собствения си живот, момко, ами се замисли за това, което ти писах:

Ти си срам за хора като Бира бекс и Лаут хуулс, срамиш емблемата, дето си я сложил в профила си, плюеш на сурата на всички локомотивци, само за да си начешеш пуберската краста да пишеш простотии, изсираш се върху Пловдив, показвайки типична селска простащина пред хора от други градове, влезли тук.

Селяк.

Върни се в “Архив”