GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот peliforewer » 16 мар 2015 17:44

Слушам Гонг и не вярвам на ушите си ,а и на очите си от радиото ми тече пяна,тази пяна е от Русев и Грънчаров,това не е диалог,това е едно плюене срещу ЦСКА на ниво каруцари,изненадан съм че го няма Стефанов та идилията да е пълна.Да кажеш че Левски бил трън в очите на много хора,имало злоба,писания по форумите не е много умно,ако ЦСКА беше в положението на Левски сигурно нямаше да е същото, но не знам дали тогава от Гонг щеше да се леят такива сълзи.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 16 мар 2015 20:37

Спортния журналист има една единствена задача: Да не позволява на клубната си пристрастност, да се отразява на коментарите и анализите които представя пред обществото!
За съжаление в ГОНГ това не се наблюдава! Вие сте като гаражна медия в момента. Не мога да повярвам, че си позволявате и ви позволяват, да се държите така от ефира на национално радио. Срам!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 мар 2015 20:19

Господа и дами от ГОНГ, с това заглавие достигнахте дъното, с кирка в ръка и започнахте да копаете

На Домусчиев му е жал за Левски, отговори на Лупи

Във форума можем да си го наричаме Лупи, но за вас, като медия, той е Томов, както Батков е Батков, а не Тара или Бай Ганьо, а Г. Иванов е Г. Иванов, а не Гонзо
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Относно На Домусчиев му е жал за Левски, отговори на Лупи

Мнениеот GOLEADOR » 18 мар 2015 20:25

Спрете да правите свирки на силните на деня!Ако Домусчиев бе преподавател в СУ,а проф.Томов мутра,дали заглавието на статията ви нямаше да бъде "На Домусага му е жал за Левски, направи жалък опит да отговори на бизнесмена Александър Томов"?
Разбирам феновете на тези които мразят ЦСКА да наричат проф.Александър Томов с обиден прякор,но вие сте медия!В какво мислите,че възпитавате младите си читатели и слушатели?А?Засрамете се и си оправете заглавието.И да не забравите да се извините на Томов!Айде,дерзайте!
Линк към излагацията на гонг:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/na-domuschiev-mu-e-zhal-za-levski-otgovori-na-lupi-320868
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 мар 2015 20:27

http://gong.bg/football-sviat/italia/in ... ici-320870

Моля ви се, хора..........Спалети не е треньор на Зенит от една година. Проверявайте малко какво пишете.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Относно На Домусчиев му е жал за Левски, отговори на Лупи

Мнениеот Кашчей » 18 мар 2015 20:29

GOLEADOR написа:Спрете да правите свирки на силните на деня!Ако Домусчиев бе преподавател в СУ,а проф.Томов мутра,дали заглавието на статията ви нямаше да бъде "На Домусага му е жал за Левски, направи жалък опит да отговори на бизнесмена Александър Томов"?
Разбирам феновете на тези които мразят ЦСКА да наричат проф.Александър Томов с обиден прякор,но вие сте медия!В какво мислите,че възпитавате младите си читатели и слушатели?А?Засрамете се и си оправете заглавието.И да не забравите да се извините на Томов!Айде,дерзайте!
Линк към излагацията на гонг:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/na-domuschiev-mu-e-zhal-za-levski-otgovori-na-lupi-320868

[offtopic]Ти не пропусна да си покажеш жалката омраза към Домусчиев, за ен-ти път. Жалко за теб![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Относно На Домусчиев му е жал за Левски, отговори на Лупи

Мнениеот GOLEADOR » 18 мар 2015 20:33

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Спрете да правите свирки на силните на деня!Ако Домусчиев бе преподавател в СУ,а проф.Томов мутра,дали заглавието на статията ви нямаше да бъде "На Домусага му е жал за Левски, направи жалък опит да отговори на бизнесмена Александър Томов"?

[offtopic]Ти не пропусна да си покажеш жалката омраза към Домусчиев, за ен-ти път. Жалко за теб![/offtopic]

[offtopic]Г-н А.П.,къде видя омраза към Домусчиев?[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 20 мар 2015 15:45

ГОНГ, убихте ме !!!!! Звездата Нацкин !!!! Той трудно влиза и за по 1 мин в игра, как точно го определихте за ЗВЕЗДА ?!?!?!?!?!?

http://gong.bg/basketball/bg-basketball ... bol-321091
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 мар 2015 16:13

ГОНГ, след днешното убийство:
Ради Василев уби Локо Пд с 2 куршума

Локомотив Пловдив ще участва ли в следващият кръг и в полуфинала, след като е убит?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
sofiaboy
Контакти:

Мнениеот sofiaboy » 24 мар 2015 15:46

От много,много години вече няма радио предаване,посветено на спорт, в което да се пускат слушатели в ефир. От наистина много години. Има едно спортно предаване,”Спортно шоу гонг”,в което освен да се поднасят новини, се прави и критика на хора от спортния/футболния свят,на спортни /футболни отбори и се изразява мнение.В останалите рубрики по различните радиа,посветени на спорта/футбола, подобно нещо липсва,там сериозна критика няма.По радио Хоризонт има едно предаване от 18:30 ,мисля,че му викат Гол линия,не съм сигурен точно, където има някакви опити за коментиране на футболния и спортния живот у нас, но тотално липсва сериозна критика към гигантските абсурди в българския футбол,там всичко е „со кротце,со благо”.Та, докъде сме стигнали, щом има едно единствено предаване, в което да се критикуват безбройните тиквеници в българския футбол – само да уточня, с това съвсем не искам да хваля Спортно шоу гонг,ни най-малко, само посочвам като база за сравнение,че не само че липсва предаване, в което хората свободно да коментират футбола ни,ами и направо липсват спортни предавания по радиото, които да са на по строг тон към всичката простотия,бликаща от А групата на футбола ни.
В това Спортно шоу гонг също много големи глупости се говорят и ръсят(говоря за частта му посветена на футбола ни), и аз напоследък все по рядко го слушам, а там присъства дори един субект, на който само като му чуя гласчето, и сменям за около 20 секунди радиостанцията, след което пак връщам да видя дали е спрял да говори,защото толкова комплексарски приказки срещу Левски не мисля, че някой друг говори в ефир,имам предвид за човека,който страшно много се страхува от Левски(по непонятни за мен причини) Николай Александров .Това за този го пиша просто така, основното,за което искам да попитам е кога най-накрая организаторите на Спортно шоу гонг ще си мръднат пръста,ще си мръднат пръстченцето,за да направят нещо за най—фундаменталната част от българския футбол,основата на всичко – феновете. Ако ги няма хората,които гледат футбол и се интересуват,като зрители, от този спорт,положението с родния ни футбол ще е каквото е положението с да кажем хандбала или пък водната топка – шепа хора ги практикуват и шепа хора следят какво се случва,в следствие на което огромни пари не присъстват в такива спортове и никой не им отдава особено значение. Та, феновете са основата на това един спорт да е популярен. Питам, кога най-накрая ще има радио предаване, в което хората да коментират в ефир всичко,което се случва във най-популярния спорт у нас – футбола.В момента критиките(които ,както споменах по-горе,почти липсват в ефира) и коментарите са сведени до 2-3 радио предавания, в които всички хора трябва да слушат ”мноооооооого” „компетентните” изказвания на шепа журналисти . Аз например по доста въпроси,които се коментират от водещите на Спортно шоу гонг съм на напълно противоположно мнение и съм сигурен, че и повечето хора, които го слушат са на такова. Преди около месец мисля чух в това предаване, че организират спасяването на баскетболния Левски, организират дарителска акция, в голяма зала ,с много хора и т.н.Чакайте бе, вие не сте направили дори начин хората да изразят свободно мнението си, не се направили това, което ви е напълно в правомощията и напълно по силите ви, а сте тръгнали към такива грандиозни цели – спасяване на баскетболния Левски. Преди да промениш света,първо започни от себе си. Ще кажете,направили сме форум, в който хората да пишат – йееее, браво.Направо браво!Това хората да комуникират чрез някакви интернет форуми е все едно всички хора да бъдат направени глухонеми. Горе долу това означава.Да се откажа от органите,които природата им е дала ,каквито са езика ми, устата ми и ушите ми и да ги изтрия от себе си и да започна да комуникирам на езика на глухонемите хора.Я попитайте някой наистина глухоням човек колко много иска да може да чува и да говори.А тези интернет форуми точно това правят – все едно изтриват определени части от човешкото тяло и започваш да общуваш на езика на глухонемите.Велика работа, няма що.
Толкова ли няма къде да се вместят два часа на седмици(като за начало) в ефира на Дарик? Според мен има пре достатъчно място,където да се сложи едно предаване ,подобно на едновремешното „Пред банята”.Например от 18:00 нататък може да е някъде.Например да се съкратят 1-2 часа от „Ники Кънчев шоу „ в четвъртък(впрочем нали е интернет ера, защо няма анкети, в които хората да гласуват кое предаване им харесва и кое не,и това да се взима предвид,когато се решава дали да се оставя едно предаване да съществува толкова дълго време, да видите колко бързо такива недоразумения,като това в четвъртък „Н.К. шоу” ще бъде със силно отрицателен вот). Например Драгомир Симеонов,който води следобедния блок на Дарик радио,който най-често е от 14:00 до 17:00 създаде цяло ново радио, радиото Дарик Носталджи(дано не му бъркам името ),на 90 мегахерца и по цяааааааал ден по това радио пускат музика.Има новини,прогноза за времето и тук там по някое включване на Драгомир Симеонов с опит за хумористичен оттенък(но просто всеки човек си има място в живота и мястото на Драго Симеонов не е за водещ на хумористични рубрики, меко казано ,), но така ил иначе,въпроса е , че човека е направил цяло ново радио, по което по цял ден горе долу нищо няма.Е, та там не може ли да се сложи едно предаване „Пред банята”, в което хората да имат право на глас в ефир на тема спорт,дори би могло да е всеки ден.Цяло ново радио е направено, а вие, спортните журналисти сигурно си мислите, че няма къде да се сложи или вмести подобно предаване.А как така когато играят примерно Славия-Ботев Пд намирате начин да разместите ежедневния график на Дарик радио и да коментирате 90 минути.Как става тоя номер.Цяло ново радио,Дарик Носталджи,по цял ден музика,там не може ли да се сложи предаване ,посветено на ядрото на българския футбол – феновете. Защо се обръщам към вас ли – ами няма към кой друг, а и освен това вече сте правили едно такова предаване преди доста години. И нещ друго , аз съм 100% убеден, че такова едно предаване ще има огромен брой слушатели.В България много хора се интересуват от родния ни футбол,от всички възрасти. Ще може да пускате реклами на всеки половин час,изобщо, аз ли да ви уча,то това поне ви е известно,сигурен съм. Думи няма, критикувате БФС, критикувате този или онзи милионер собственик на клуб, критикувате този или онзи футболист – е с много грандиозни задачи се заемате – да промените към по-добро българския футбол, а пък не правите грам, не си мръдвате пръстчето точно за ядрото на футбола ни(феновете) и то това ви е напълно по силите ви, ама напълно във възможностите ви е, за ралика от задачата да промените футбола ни.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”