Не 8 , А СЕДМИ, вторник, 17 00 на Тича... Тича- Локомотив...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Не 8 , А СЕДМИ, вторник, 17 00 на Тича... Тича- Локомотив...
Имаме имаме селянче, все пак 99% от песните ви преди да откриете ютуб и гръцките цигании са ви крадени от нас.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
W84me написа:Приемате ли странични фенове ?
Що не дойдеш при нас?

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche написа:W84me написа:Приемате ли странични фенове ?
Що не дойдеш при нас?хаха те Локото и без това ще са в повече
Не мелим брашно заедно, така да се каже

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Дано времето да е както днеска, пък да се изсипем поне едно хубаво, че Варна ми е домъчняла.

Очаквам да сме някъде между 200-250 човека за мача във Варна. Дано да бъркам и да сме повече, но все пак е работен ден, и всичко над 200 човека ще си е добра бройка, поне според мен.

-
- Контакти:
Аз мога ли да дойда и да викам КYР за БФС и Куp за Тича Але ?
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Все е делничен ден. Разликата не е от кой знае, какво значение, пък и поне го обявиха на време, за да може всеки да се подготви!
Положението при нас обаче става все по-тежко, а изгледи за нещо положително няма никакви! Не ми е нито до полу финали, нито до финали! Сега огромната въпросителна е, дали въобще ще останем в групата, а гигантската такава е, дали изобщо ще ни има след края на сезона
Всички патрони вече са изгърмяни и вече дори треньорите ни, не могат да мотивират отбора! Днес беше поредното доказателство
Болката е огромна, а срама който изживяваме от няколко месеца не е по-лек.....!
Аз лично не желая великия Локомотив Пловдив да продължава така, само за да го има
....По-добре е да започнем от нулата и ако успеем да създадем някаква градивна структура, до няколко години пак да ни има! Другата алтернатива не ми се иска да я споменавам засега, защото е трагична...........
Положението при нас обаче става все по-тежко, а изгледи за нещо положително няма никакви! Не ми е нито до полу финали, нито до финали! Сега огромната въпросителна е, дали въобще ще останем в групата, а гигантската такава е, дали изобщо ще ни има след края на сезона

Всички патрони вече са изгърмяни и вече дори треньорите ни, не могат да мотивират отбора! Днес беше поредното доказателство

Аз лично не желая великия Локомотив Пловдив да продължава така, само за да го има

- Пловдив1926
- Контакти:
Къв срам бе? Нямаме пари, играем футбол падаме. Срам е да направиш знаме на караибрахима, че е родолюбец, срам е да го налапаш до ташаците на ДПС за пари. Тва е срам. Мен не ме е срам, че падаме на терена щото това се случва.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Къв срам бе? Нямаме пари, играем футбол падаме. Срам е да направиш знаме на караибрахима, че е родолюбец, срам е да го налапаш до ташаците на ДПС за пари. Тва е срам. Мен не ме е срам, че падаме на терена щото това се случва.
Точно така е,играем честно,играем колкото можем.Дори и да изпаднем в Б група какво от това,гледал сам мачове на Локото там и нито е срамно нито е страшно...Най ме е яд за друго,за това че хората не идват на стадиона и не мога да разбера ЗАЩО !!!
Ами по думите на играчите нямало смисъл вече. Даже и Купата нямала значение... бахти хала. Като не им се играе и нямат мотивация да напускат. И без това почти всички са свършили с футбола.