Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stov
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот stov » 21 мар 2015 14:35

HoUs4oOL написа:
FLANKER написа:„Крим все още е украинска територия и е наша обща отговорност – на Киев и на останалата част от света, да поправим несправедливостта де факто и де юре и да накараме агресорът да си отиде. Рано или късно Крим ще се върне там, където му е мястото, а нашият дълг е да направим това по-рано – заради правата на нашите граждани, международните закони и глобалната сигурност“, пише държавният глава.
П.П.На Поро, няма ли кой да му лисне една кофа студена вода ,та да се събуди? 8-)

Абсолютен олигофрен, 90% от населението гласува за присъединяване към Русия, ама той щял да ги спасява? :lol:
Но като се има предвид, къде е дал интервюто е нормално да говори глупости. :mrgreen:

Ако 90% от населението на Кърджалийска област и лудогорието гласуват за присъединяване към Турция, бих искал и нашите премиер и президент да са такива, че и по-големи олигофрени!!! Но аз съм българин де...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 мар 2015 14:38

stov написа:
HoUs4oOL написа:
FLANKER написа:„Крим все още е украинска територия и е наша обща отговорност – на Киев и на останалата част от света, да поправим несправедливостта де факто и де юре и да накараме агресорът да си отиде. Рано или късно Крим ще се върне там, където му е мястото, а нашият дълг е да направим това по-рано – заради правата на нашите граждани, международните закони и глобалната сигурност“, пише държавният глава.
П.П.На Поро, няма ли кой да му лисне една кофа студена вода ,та да се събуди? 8-)

Абсолютен олигофрен, 90% от населението гласува за присъединяване към Русия, ама той щял да ги спасява? :lol:
Но като се има предвид, къде е дал интервюто е нормално да говори глупости. :mrgreen:

Ако 90% от населението на Кърджалийска област и лудогорието гласуват за присъединяване към Турция, бих искал и нашите премиер и президент да са такива, че и по-големи олигофрени!!! Но аз съм българин де...

Твърде нелепо сравнение, но ако 90% от населението на Кърджалийска област гласува за присъединяване към Турция, бъди сигурен, че след 48часа Ердоган ще е преместил войската по българската граница. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 мар 2015 14:55

HoUs4oOL написа:ако 90% от населението на Кърджалийска област гласува за присъединяване към Турция, бъди сигурен, че след 48часа Ердоган ще е преместил войската по българската граница. ;)

Отваряме едновременно шлюзовете на всички язовири в Ю. България и... GAME OVER :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 мар 2015 14:59

THE G.A.M.E написа:
HoUs4oOL написа:ако 90% от населението на Кърджалийска област гласува за присъединяване към Турция, бъди сигурен, че след 48часа Ердоган ще е преместил войската по българската граница. ;)

Отваряме едновременно шлюзовете на всички язовири в Ю. България и... GAME OVER :lol: :mrgreen:

Това беше добро. :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 мар 2015 15:07

THE G.A.M.E написа:

Абсолютно, тогава вече ще превърне София в ''картофена нива'', даже и повод ще има, наистина Game Over.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 мар 2015 15:09

stov написа:
HoUs4oOL написа:

Брей, кат признавахме едни от първите в света Косово, що немахте такива опасения, бе, демократчета признаващи? Испания например не призна Косово, ма ние винаги пеем в тон.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 мар 2015 15:15

Па нали и НАТО ни пази, т.5 туй онуй... що тъй се притесняваш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 21 мар 2015 15:18

THE G.A.M.E написа:

:mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 21 мар 2015 18:37

stov написа:Ако 90% от населението на Кърджалийска област и лудогорието гласуват за присъединяване към Турция, бих искал и нашите премиер и президент да са такива, че и по-големи олигофрени!!! Но аз съм българин де...

Ako... - можеш ли да ми кажеш какво може да ги спре?
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 21 мар 2015 18:54

stov написа:Ако 90% от населението на Кърджалийска област и лудогорието гласуват за присъединяване към Турция, бих искал и нашите премиер и президент да са такива, че и по-големи олигофрени!!! Но аз съм българин де...

Ако има достатъчен брой вежливи ,малки зелени човечета пред урните може да минат 90%
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Архив”