Черно море - Марек, 20 март, 15:30 ч., „Тича“
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Марек, 20 март, 15:30 ч., „Тича“
Гледам повторението на мача ЧЕРНО МОРЕ-Марек по телевизията!При волето на Бижев топката просто се удря във вратаря Е.Михайлов,а после при добавката се удря в гредата и търкаляйки се минава гол-линията.Чист гол!Не че има голямо значение,но щеше да е добре за Вилиян да му зачетат гола!Момчето се старае много и според мен е много можещ и грамотен футболист!!!А отиграванията на Ернандес,пак ме кефят на макс!
-
- Контакти:
Много слаб мач за Черно море.Първо като погледнеш терена,няма как един точен пас да се даде по земя без топката да подскочи накъдето си иска.Затова и футболистите взеха да я вдигат да лети във въздуха.Дано веднага след 8 април да започнат да го оправят.Второ технически футболистите ни са зле.Венков скача само на левия си крак,сякаш десния му е дървен.Паланков за цял мач се опита да направи само един финт,като я пусне зад гърба си,но имаше играч от Марек и пак не стана.Вратаря ни е уникален,без топката да е в него,може сам да си вкара автогол.Райков един път не можа да мине човек.Трето малко бягат нашите футболисти,нямат въздух и желание да гонят.Хубаво че за първи път имаме равностойни резерви и че се опитваме да ги бием още в тяхната половина.Искам да имаме хубав стадион с осветление за да са по-късно мачовете,човек да може след работа да вземе детето си ,да си облекат моряшките фланелки и отидат на един празник на стадиона.Нека ако трябва да увеличат билетите с 20 % т.е от 4 на 5 лева,но повече не може да продължава така.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Много слаб мач, но се надявам, че тази ни игра е за заблуда на съперниците ни за купата. Има го това в ''играта" и дано да е така, че иначе... лошо. Няма мотивация, няма желание за игра, няма и публика, за съжаление. Но всичките тези неща ги очаквахме, едва ли има изненадани. Оценки и изводи ще си правим след първия мач с Локо Пд, така, че е още рано за такива. Не искам да правя интриги, но защо само бат Кольо все още не вижда, че този вратар е взел-дал вече, ако въобще някога е бил на прилично ниво. Много упорито го налага и не знам дали няма да съжаляваме за това.
-
- Контакти:
Аз още от мача с Локо Го повтарям - този смешник на вратата може да ни изиграе лоша шега! Този абсолютен бездарник най-добре е да се контузи преди 1/2 финалите, Кольо е много дебела глава и няма да го прати на пейката. По принцип, Кольо като забие някой на пейката няма ставане от там
, но въпроса е да те забие, примери много, но.....Какво мога положително да отсея:
1. Мехия - Ернандес се разиграва, на моменти само с пасове може да се подиграва със съперниците ни. Напомня ми на митичния Алекс в това отношение. Ако имаме голям жокер за Финала то това е Себастиан! Такъв играч Локо Пд нямат, те и без това ни отстъпват по класа, но с Ернандес вече имаме известна преднина.
2. Бием си протоколно с 1:0. Каквото и да ми говорите за мотивацията - победите са си победи, те дават самочувствие. Например Лески здравата са го закъсали
. Ама ако мислите, че ще изиграеш 5 слаби мача без да се напъваш и после ще кажеш - ААА НАПРЕД!!! - лъжете се. Пада формата, падат и възможнстите. Ако излязат утре с Домуз ще отнесат 5-цата, която отнесе и Литекс 
3. Освен Левски здравата го зацикли и Локо Пд. 5-ти пореден мач със загуба! И не ми говорете пак....и на дербито с Ботев се видя колко назад дават, при все, че играха в домашната кална арена. Днес отнесаха здрава 3-ка от Славия, а Славия изобщо в момента не са някаква класа. Освен това са само на 6 точки от Марек и лека-полека се спускат в битката за оцеляване и може точно преди 1/2 финалите много, ама много да им запари от краката.

1. Мехия - Ернандес се разиграва, на моменти само с пасове може да се подиграва със съперниците ни. Напомня ми на митичния Алекс в това отношение. Ако имаме голям жокер за Финала то това е Себастиан! Такъв играч Локо Пд нямат, те и без това ни отстъпват по класа, но с Ернандес вече имаме известна преднина.
2. Бием си протоколно с 1:0. Каквото и да ми говорите за мотивацията - победите са си победи, те дават самочувствие. Например Лески здравата са го закъсали

3. Освен Левски здравата го зацикли и Локо Пд. 5-ти пореден мач със загуба! И не ми говорете пак....и на дербито с Ботев се видя колко назад дават, при все, че играха в домашната кална арена. Днес отнесаха здрава 3-ка от Славия, а Славия изобщо в момента не са някаква класа. Освен това са само на 6 точки от Марек и лека-полека се спускат в битката за оцеляване и може точно преди 1/2 финалите много, ама много да им запари от краката.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.