Г. Иванов!!!
1. От ония луди, които без база, с ограбена селекция, без заплата месеци наред постигат резултати с децата. Шапки долу за морала и любовта към ЦСКА.
2. Интелигентен млад човек, беше интелигентен футболист;
3. Няма "контакти" в БГ или чужбина.
4. Знае как се създава играч, дори такъв, когото никога не са учили на тактика.
5. Знае как се прави отбор от нулата (макар и на юношеско ниво);
6. Знае много добре какво не достига на един младеж да пробие в мъжкия футбол и да работи целенасочено затова;
7. Винаги е работил със селекция за 0 лева и никога не се е оплакал от това.
8. Свременните тенденции показват, че бившите защитници(или дефанзивни полузащитници) стават по-добри от бившите нападатели (Куман, Симеоне, Блан, Гуардиола, Конте с/у Ван Бастен, Клинсман, Виали, Дзола)
За да си развие идеите, обаче е нужен силен спортен директор. Номинирам по ред:
1. Мартин Петров - няма нужда от коментар;
2. Св. Тодоров - градски и приятел на Галин, има малък опит в родната джунгла, знае как е и навън;
3. Да се мисли място и за Д. Бербатов за след година две. Има неуредени сметки първо със седмаците, а после и с Боби, Лечков и Сие.
Ако под някаква форма максимално могат да се ползват Ил. Илиев - международник и Ем.Данчев, при нормална обстановка ще потопим натоварения с гел Параход още догодина.
Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?
Ангел Червенков си мисля не е лош вариант - ставал е шампион
-
- Контакти:
11_best написа:Г. Иванов!!!
1. От ония луди, които без база, с ограбена селекция, без заплата месеци наред постигат резултати с децата. Шапки долу за морала и любовта към ЦСКА.
2. Интелигентен млад човек, беше интелигентен футболист;
3. Няма "контакти" в БГ или чужбина.
4. Знае как се създава играч, дори такъв, когото никога не са учили на тактика.
5. Знае как се прави отбор от нулата (макар и на юношеско ниво);
6. Знае много добре какво не достига на един младеж да пробие в мъжкия футбол и да работи целенасочено затова;
7. Винаги е работил със селекция за 0 лева и никога не се е оплакал от това.
8. Свременните тенденции показват, че бившите защитници(или дефанзивни полузащитници) стават по-добри от бившите нападатели (Куман, Симеоне, Блан, Гуардиола, Конте с/у Ван Бастен, Клинсман, Виали, Дзола)
За да си развие идеите, обаче е нужен силен спортен директор. Номинирам по ред:
1. Мартин Петров - няма нужда от коментар;
2. Св. Тодоров - градски и приятел на Галин, има малък опит в родната джунгла, знае как е и навън;
3. Да се мисли място и за Д. Бербатов за след година две. Има неуредени сметки първо със седмаците, а после и с Боби, Лечков и Сие.
Ако под някаква форма максимално могат да се ползват Ил. Илиев - международник и Ем.Данчев, при нормална обстановка ще потопим натоварения с гел Параход още догодина.
Еее най-накрая да има един във форума,който разбира от материята.
Ако ще да е млад тренер: Мето или Галин
Ако ще да е опитен: Ради Здравков
Не искам тези, които вече са се изредили по няколко пъти. Не харесвам и Радукана
Ако ще да е опитен: Ради Здравков
Не искам тези, които вече са се изредили по няколко пъти. Не харесвам и Радукана
Старши треньорът на отбор от А група задължително трябва да има UEFA PRO лиценз. Тук има един списък с българските треньори с такъв лиценз
http://www.bfcs.bg/UEFA-PRO/
Аз лично не видях там Галин Иванов, Александър Томаш или Методи Деянов. За сметка на това Анатоли Нанков е в списъка.
Аз лично не видях там Галин Иванов, Александър Томаш или Методи Деянов. За сметка на това Анатоли Нанков е в списъка.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
Кашчей написа:Старши треньорът на отбор от А група задължително трябва да има UEFA PRO лиценз. Тук има един списък с българските треньори с такъв лиценз
Може с лиценза на Чичо Митко.
Тик-Так1892 написа:Кашчей написа:Старши треньорът на отбор от А група задължително трябва да има UEFA PRO лиценз. Тук има един списък с българските треньори с такъв лиценз
Ама нали за да може с неговия лиценз той трябва да е назначен за старши, а вие и сега си имате такъв човек-Нанков.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Тик-Так1892 написа:Кашчей написа:Старши треньорът на отбор от А група задължително трябва да има UEFA PRO лиценз. Тук има един списък с българските треньори с такъв лиценз
Ама нали за да може с неговия лиценз той трябва да е назначен за старши, а вие и сега си имате такъв човек-Нанков.[/quotе]
Схемата е пробвана вече - след напускането на Андоне, ЦСКА беше воден от тандем Димитър Пенев-Адалберт Зафиров, като Пенев беше старши-треньор по документи, но Зафиров беше този, който определяше стартов състав, схема на игра, смените по време на мача..
Нанков няма да остане - той и целият щаб си заминават днес след мача, защото вървят пакет със Стойчо Младенов и ще го последват на следващата му месторабота - вероятно някъде из Близкия изток

Последна промяна от CSKA69 на 21 мар 2015 10:02, променено общо 1 път.

Ад. Зафиров и Томаш според мен са несериозни работи! Томаш не може да върже едно изречение като хората!
Йешич, Д.Пенев, Радуканов също не съм склонен да повярвам че имат работа в ЦСКА в момента. Г. Василев по скорео не!
Пл. Марков определено не ми е фаворит!
Ако не сложат някой младеж: М.Деянов, Г.Иванов, Св.Тодоров, Ал. Димитров а се търси някой с опит то Червенков и Р.Здравков
са най-добрите опции. Според мен има и шанс да има доста хора които да искат да водят отбора но от лятото и в момента
да се търси треньор за 3 месеца само което си е проблем.
Йешич, Д.Пенев, Радуканов също не съм склонен да повярвам че имат работа в ЦСКА в момента. Г. Василев по скорео не!
Пл. Марков определено не ми е фаворит!
Ако не сложат някой младеж: М.Деянов, Г.Иванов, Св.Тодоров, Ал. Димитров а се търси някой с опит то Червенков и Р.Здравков
са най-добрите опции. Според мен има и шанс да има доста хора които да искат да водят отбора но от лятото и в момента
да се търси треньор за 3 месеца само което си е проблем.
CSKA69 написа:Кашчей написа:Тик-Так1892 написа:Кашчей написа:Старши треньорът на отбор от А група задължително трябва да има UEFA PRO лиценз. Тук има един списък с българските треньори с такъв лиценз
Ама нали за да може с неговия лиценз той трябва да е назначен за старши, а вие и сега си имате такъв човек-Нанков.[/quotе]
Схемата е пробвана вече - след напускането на Андоне, ЦСКА беше воден от тандем Димитър Пенев-Адалберт Зафиров, като Пенев беше старши-треньор по документи, но Зафиров беше този, който определяше стартов състав, схема на игра, смените по време на мача..
Аз това го знам, за този тип "треньорство", но Андоне не ви ли напусна по време на зимната пауза и защо трябва да търсите двама треньори сега, след като имате такъв с нужният лиценз? Нанков познава отбора и е възможно да ви вдигне на крака (както е възможно и да не го направи).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":