Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот ELFen » 20 мар 2015 22:37

BadBoy написа: Едва ли някой е видял, какви са, аз попитах съвсем нормално дали някое от тези три помещения, които се виждаш ще са тоалетни или са някъде другаде из сектора.

4 помещения са : двете в средата /с черната декорация / са WC, а страничните - кетъринг ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 20 мар 2015 22:51

BRF написа:Колко да е толерантна тая публика?Като гледам репортажи от мачове,пак виждам същите псувни и средни пръсти като на другите стадиони! ;) Бил съм там поне три пъти :? и чувам същите скандирания като на другите стадиони(теманетата са си техен патент)!
Ако просто искаш да се изчеткаш на хората в тоя форум,ОК!
Ако целта ти е била да кажеш,че си бил на гостуване на твоя отбор,също ОК!

[offtopic]Ами брако мой, на скандирания "турци сте" и "умрете селяни" да ви ръкопляскаме ли беее?!!? Нито съм турчин нито съм им фен.... под понятието селяни, не съм убеден кой се крие, София, в сравнение с Манхатън си е долнопробна махала, така чеее....а и без да я сравнявам с мегаполисите, столицата ни за мен си е бунище...;)[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 мар 2015 23:02

ELFen написа:
BadBoy написа: Едва ли някой е видял, какви са, аз попитах съвсем нормално дали някое от тези три помещения, които се виждаш ще са тоалетни или са някъде другаде из сектора.

4 помещения са : двете в средата /с черната декорация / са WC, а страничните - кетъринг ;)

Мерси, тая думичка кетъринг е хубаво да я използвате по предназначение, а не за щяло и нещяло, това са просто заведение за бързо хранене.

Горе зад последния ред ще е доста ветровито, щото като гледам това е само декорация и има отвори
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 20 мар 2015 23:13

BadBoy написа:Мерси, тая думичка кетъринг е хубаво да я използвате по предназначение, а не за щяло и нещяло, това са просто заведение за бързо хранене.
Горе зад последния ред ще е доста ветровито, щото като гледам това е само декорация и има отвори

Кетъринг е точно по причината ,която изтъкна,ама, защото няма да е бърза закуска, а храната ще е доставяна от външна кухня, ...а ламаринките на "завета", ще са уплътнени от вътре /дори по простата причина: превенция от шутове на едни гостуващи фенове дето на 2та минутка отвяват подобни нестабилности :mrgreen: / на рендерите дори е бетон отвътре .
Противовятърните стени ми изглеждаха да са от бетон, но сега не виждам как биха се монтирали вече и сигурно наистина ще са поликарбонови - 2-5 см., а не вярвам да остане на тея ламаринки ;)

Изображение
http://forum.ludogorec.com/viewtopic.ph ... start=1290

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 мар 2015 23:42

Какво ви се иска и какво е в реалност се две различни неща, за сега се вижда само декоративна за мен украса.
Заготовка за нещо по-сериозно от снимките не се вижда.

Между другото почнаха ли изолацията по трибуната?

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 20 мар 2015 23:54

BadBoy написа:Какво ви се иска и какво е в реалност се две различни неща, за сега се вижда само декоративна за мен украса.
Заготовка за нещо по-сериозно от снимките не се вижда.
Между другото почнаха ли изолацията по трибуната?

Кое от досега направеното по стадиона, предизвиква съмнение за липса на мисъл !?!?? Предполагам по температурни изисквания, още няма движения по посока изолация.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 21 мар 2015 00:40

Експлоатацията ще покаже, сега всичко е само приказки и някакви изграждания на "образи"

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 21 мар 2015 04:04

............
Последна промяна от ivo77 на 03 авг 2017 14:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 мар 2015 16:23

dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:
Вашите отношения с Лудогорец са по-различни и драматични, но когато Дунав гостува в Разград миналата година, аз и няколко мои авери бяхме във "В" сектор и нямахме никакви проблеми. Не бяхме с артикули, но при нашият гол избухнахме. Публиката в Разград е изключително възпитана и толерантна, нещо, което не мога да кажа за другите отбори, а камо ли за грандовете.

И какви са ни отношенията? :lol: На колко стадиона си бил,че правиш генерални изводи?Колко да е толерантна тая публика?Като гледам репортажи от мачове,пак виждам същите псувни и средни пръсти като на другите стадиони! ;) Бил съм там поне три пъти :? и чувам същите скандирания като на другите стадиони(теманетата са си техен патент)!
Ако просто искаш да се изчеткаш на хората в тоя форум,ОК!
Ако целта ти е била да кажеш,че си бил на гостуване на твоя отбор,също ОК!

Заеби. Щом за такива неща се засягате и изнервяте, няма смисъл от никаква дискусия. Въобще различна ми беше идеята, но няма значение.

Нито се изнервям,нито се засягам!Точно дискутирам.Хората в Разград не са по-различни от София,Варна,Бургас,Петрич..............

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 мар 2015 16:27

ELFen написа:[offtopic]Ами брако мой, на скандирания "турци сте" и "умрете селяни" да ви ръкопляскаме ли беее?!!? Нито съм турчин нито съм им фен.... под понятието селяни, не съм убеден кой се крие, София, в сравнение с Манхатън си е долнопробна махала, така чеее....а и без да я сравнявам с мегаполисите, столицата ни за мен си е бунище...;)[/offtopic]

[offtopic]Хареса ми обръщението ти към мен,като съм сигурен,че имаш предвид браТко!
Ние сме еднакви на всички стадиона,както и домакинската публика навсякъде е еднаква!Точно това казвам,а не нещо друго.Бил съм на много стадиони и сред домакинска публика и затова казвам мнение според опита си![/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”