Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот BadBoy » 20 мар 2015 01:01

У нашенско има прокоба, кой се захване стадион да гради не след дълго нещо се случва с отбора, я бизнеса разклатят на шефа, я игрова криза, бе за сега такава е тенденцията.
Литекс след ремонта на вързано куче хляб не могат да дадат
Ботев им награбиха шефа
Левски направо затънаха

Вероятно Лудогорец ще счупи прокобата - да видим.

Все още няма нито един стадион завършен на 100% след реконструкциите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 мар 2015 02:15

BRF написа:
ELFen написа:
BRF написа:
kev1n написа:Сега не мога да разбера какво ревете.. ? Радвайте се бе.. радвайте се! Разбирам че завиждате.. но недейте.. нема сми :)

Аз ви пожелавам по-бързо да го направите тоя стадион за да е готов гостуващия сектор,че ми се ходи на мачовете с вас ама в онова нещо повече няма да стъпя!

Eла седни при нас , докато го направят вашия сектор ... е все пак няма да викаш много ;) по принцип няма да имаш проблеми !

Нямам никакви притеснения,ама нали не пускат хора с артикули на гостуващия отбор!?!

Вашите отношения с Лудогорец са по-различни и драматични, но когато Дунав гостува в Разград миналата година, аз и няколко мои авери бяхме във "В" сектор и нямахме никакви проблеми. Не бяхме с артикули, но при нашият гол избухнахме. Публиката в Разград е изключително възпитана и толерантна, нещо, което не мога да кажа за другите отбори, а камо ли за грандовете.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 20 мар 2015 11:17

BadBoy написа:У нашенско има прокоба, кой се захване стадион да гради не след дълго нещо се случва с отбора, я бизнеса разклатят на шефа, я игрова криза, бе за сега такава е тенденцията.
Ботев им награбиха шефа
Левски направо затънаха

Лазур и Бургас

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 20 мар 2015 15:37

actrus написа:
BadBoy написа:У нашенско има прокоба, кой се захване стадион да гради не след дълго нещо се случва с отбора, я бизнеса разклатят на шефа, я игрова криза, бе за сега такава е тенденцията.
Ботев им награбиха шефа
Левски направо затънаха

Лазур и Бургас

Да така е Лазур е Бургас е завършен изцяло още в края на 90-те, иначе казано преди повече от 15 години.Не знам точно от коя категория е но не отговаря дори за групи на ЛЕ

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 мар 2015 21:12

dunavfc написа:
Вашите отношения с Лудогорец са по-различни и драматични, но когато Дунав гостува в Разград миналата година, аз и няколко мои авери бяхме във "В" сектор и нямахме никакви проблеми. Не бяхме с артикули, но при нашият гол избухнахме. Публиката в Разград е изключително възпитана и толерантна, нещо, което не мога да кажа за другите отбори, а камо ли за грандовете.

И какви са ни отношенията? :lol: На колко стадиона си бил,че правиш генерални изводи?Колко да е толерантна тая публика?Като гледам репортажи от мачове,пак виждам същите псувни и средни пръсти като на другите стадиони! ;) Бил съм там поне три пъти :? и чувам същите скандирания като на другите стадиони(теманетата са си техен патент)!
Ако просто искаш да се изчеткаш на хората в тоя форум,ОК!
Ако целта ти е била да кажеш,че си бил на гостуване на твоя отбор,също ОК!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 мар 2015 21:53

Пускат се снимки, но така и не става ясно, кое от всички тези постройки са тоалетни?

мили

Мнениеот мили » 20 мар 2015 22:11

BadBoy написа:Пускат се снимки, но така и не става ясно, кое от всички тези постройки са тоалетни?

Ами, как да е ясно, тоалетните са като аптеки... :lol: :o

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 мар 2015 22:21

BRF написа:
dunavfc написа:

И какви са ни отношенията? :lol: На колко стадиона си бил,че правиш генерални изводи?Колко да е толерантна тая публика?Като гледам репортажи от мачове,пак виждам същите псувни и средни пръсти като на другите стадиони! ;) Бил съм там поне три пъти :? и чувам същите скандирания като на другите стадиони(теманетата са си техен патент)!
Ако просто искаш да се изчеткаш на хората в тоя форум,ОК!
Ако целта ти е била да кажеш,че си бил на гостуване на твоя отбор,също ОК!

Заеби. Щом за такива неща се засягате и изнервяте, няма смисъл от никаква дискусия. Въобще различна ми беше идеята, но няма значение.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 мар 2015 22:29

мили написа:
BadBoy написа:Пускат се снимки, но така и не става ясно, кое от всички тези постройки са тоалетни?

Ами, как да е ясно, тоалетните са като аптеки... :lol: :o

Едва ли някой е видял, какви са, аз попитах съвсем нормално дали някое от тези три помещения, които се виждаш ще са тоалетни или са някъде другаде из сектора.

мили

Мнениеот мили » 20 мар 2015 22:31

Мога на всеки мач да заведа детето си.
Мога да гледам наш мач в съседство с цесекар или левскар. Могат ли да направят същото привържениците на двата отбора? И да видя няма да вярвам.
Новата трибуна ще предоставя още по-добри условия за присъствието на жени и деца.

Върни се в “Лудогорец”