botev_1912 написа:ivanjuve написа:От хора ,вдигащи турско знаме над главите си квалификации не искам да чувам ! Ясно ?
от човек чиито отбор е собственост на Зеки Байрям, чиито рейс е с турска регистрация, и чиито фенове се обиждат като им кажеш цигани - защото разбираш ли си били чистокръвни турци не искам да ми дават наклонности на х.я капиш?
п.с. и не ми пиши с големи букви че ми действуваш изнервящо!!!
От човек ,чийто отбор е собственост на консорциум от фирми от кръга на ДПС , не искам да чувам такива думи . Научи граматиката ! Дали се изнервяш или не , знаеш ли откъде ми е ?
И последно , намерих нещо , правя му копи-пейст и ти го давам да му се насладиш.
Турци сте, защото се спонсорирахте от Долно Воденският мюфтия Хасан Али. Турци сте, защото агитирахте за Константин Писков от ДПС. Турци сте, защото на българите викате цигани. Турци сте, защото кумир ви е Дормуш Али Саидходжа. Турци сте, защото бащата на Дормуш - Сафет Саидходжа плаща заплатите на футболистите ви. Турци сте, защото противоконституционно поставяте турското знаме преди българското. Турци сте, защото тръгвате на джихад срещу българите с турско знаме обърнато като за война. Турци сте, защото сте "бараби". Турци сте, защото боядисахте паметника на националния ни герой в турския жълт цвят. Турци сте, защото се радвате и празнувате на християнски погребения. Турци сте, защото искате да убиете християнин и да му пикаете на гроба. Турци сте, защото проповядвате исляма на българите за обида. Турци сте, защото познавате мюсюлманските празници по-добре от колкото християнските. Турци сте, защото се обличате в жълто - цвета на султана и "високата порта". Турци сте, защото турците са от жълтата-монголоидна раса. Турци сте, защото се имате за роби на българин. Турци сте, щом за вас българите са турци, вие сте най-големите турци.