Не изкурвяха ли много?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не изкурвяха ли много?
Просто съм отвратен от това агресивно налагане на някакви псевдо-звезди, които имат умствен капацитет на рибна консерва. И много се ядосвам,като гледам по телевизията как някой учченик на 14 години знае всичките песни на Андреа, знае Николета Лозанова каква кола и е купило последната мутра,а в същото време не може да каже два реда от стихотворение на Ботев 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
...абе ти гледай да нямаш дъщеря и да не им подражава.....и телевизиите много "честни"... уж младото поколение....таратанци,само за рейтинга им пука.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Вчера гледах клипа и направо съм изумен, но за пари жената е готова на всичко 

ogrizko написа:ОФ, човек.... толкова са тъпи и безинтересни! Най-лошото е, че се мислят за много интересни, отворени, разкрепостени и не знам си какви като си правят малоумните клипчета и снимки... и си мислят, че някой ги гледа и че са мноооо големи. Абсолютни смешки, много ме дразнят... и като цяло чалгата, която може и да има някоя друга песен дето става... ама като цяло антикултурата дето носи със себе си много ме изнервя!
Много си прав!И мен много ме дразнят!Не знам дали осъзнават колко са смешни