Твърде много се пблягаш на статистиката и там ти е проблема, особено статистиката в спорта. Моментанта форма играе много по-голяма роля от статистиката и както казах, прогнози ще могат да се правят след мача в неделя.
Радвам се, че Реал са ти такъв трън в очите. Това значи, че правят нещо. Не мога да кажа същото за твоя любим отбор последните години.
Жребий за ШЛ 1/4 финали : петък, 13.00 - Btv Action
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребий за ШЛ 1/4 финали : петък, 13.00 - Btv Action
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Niksh0 написа:smoothc написа:Пожелах на Реал Мадрид - Атлетико Мадрид и...се случи.
Честито на феновете на "Дюшекчиите" - полуфиналът ви очаква.
Вече съм спокоен, че Реал ще продължат.
И аз.
Иначе съм много доволен от жребия. Много исках Атлетико, и ето че стана. Ще има поне една изненада в четирите двубоя. На ПСЖ им е време за нещо повече.
smoothc написа:Да си гледат там ревльовците и примадоните,Реал Мадрид не заслужава играч като Гарет Бейл!
То, щото Ди Мария не си пропилява таланта при надцененото отборче от Манчестър. Спри да злобееш бе момче.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
smoothc написа:kingofpop написа:Аз пък очаквам Реал да продължи, не е нормално Атлети да ги изкъртват всеки път...
Е,ако УЕФА реши да избута Реал Мадрид...навярно ще се случи,но при нормални обстоятелства...доста трудно Реал ще се класира напред.
Колективът и атмосферата рязко им се нарушиха(след Нова година),а за "стандартите" на клуб като тях(комерсиализъм до дупка)...това е равнозначно и буквално предначертава - сериозен провал,ако разбира се,не се вземат някакви спешни мерки.
Но за мен най-важното е да ни продадат(върнат обратно) Гарет Бейл,защото не мога да гледам как му провалят кариерата в Мадрид.
Заприличал е буквално на ненормален - човек,който е под натиск(изкуствен) и в окови на някаква "парадигма".
Да си гледат там ревльовците и примадоните,Реал Мадрид не заслужава играч като Гарет Бейл!
Ти изкара Реал някакво посредствено тимче, което е стигнало до тази фаза съвсем случайно. Играта им може да ни върви сега, но те си имат и достатъчно проблеми с контузии след НГ, които до мача с Атлетико трябва да са решени вече на 100%. Изкарваш ги така все едно без помоща на съдията те няма как да бият, но нито Реал, нито Атлетико в момента са в добра форма, така че такива крайни заключения е смешно да се говори още повече, че мачовете в ШЛ са много по мотивиращи за игра от колкото в шампионата. Не си прави заключения по статистиката, защото тя няма да помогне на даден отбор да победи в срещата. Реал тази година не им върви срещу Атлетико, но те играят с тях в такива периоди за клуба като първите мачове за сезона бяха едва в началото, когато Реал не беше се обиграл достатъчно с новите играчи и играчи, които бяха на едва 2-3 тренировки с отбора заради дългите почивки от Световното. След това ги хванаха след НГ, когато отбора беше разпокъсан от контузии и то титулярни такива и когато играта им нямаше вече нищо общо от преди НГ.
А това за Бейл? Да ви го върнат? Кога е играл в Манчестър, че да ви го връщат? И какво му е на кариерата в Реал? Този сезон може да не играе като миналият, ама пак е добър. Разваляли му били кариерата? Ми Ди Мария какво сторихте с него? Ми Фалкао, на който не давате шанс да покаже на какво е способен след контузията? Това, че го пращате при децата сигурно е някакъв тласък напред за него в кариерата му?
Интрига има в мача, няма какво да си говорим. А пък твърдението че Атлетико излизал от тази 2-ка на 100 %-та е скандално.
То май ще има рекорд 8 мача в рамките на 10-на месеца! На Анчелоти не му върви с/у Атлетико но винаги има момент в който
късмета се обръща. Аз като привърженик на Атлетико ще съм доволен първия мач на Калдерон да завърши 0 : 0!
После на Бернабеу ще е интересно. Отделно всичко може да стане до мачовете им 3 седмици, контузии не са изключени
така че сега можем само да си чешаме езиците.
ПП Дано контузията на Моя го извади за по-дълъг период!

То май ще има рекорд 8 мача в рамките на 10-на месеца! На Анчелоти не му върви с/у Атлетико но винаги има момент в който
късмета се обръща. Аз като привърженик на Атлетико ще съм доволен първия мач на Калдерон да завърши 0 : 0!
После на Бернабеу ще е интересно. Отделно всичко може да стане до мачовете им 3 седмици, контузии не са изключени
така че сега можем само да си чешаме езиците.
ПП Дано контузията на Моя го извади за по-дълъг период!

-
- Контакти:
smoothc написа:kingofpop написа:Аз пък очаквам Реал да продължи, не е нормално Атлети да ги изкъртват всеки път...
Е,ако УЕФА реши да избута Реал Мадрид...навярно ще се случи,но при нормални обстоятелства...доста трудно Реал ще се класира напред.
Колективът и атмосферата рязко им се нарушиха(след Нова година),а за "стандартите" на клуб като тях(комерсиализъм до дупка)...това е равнозначно и буквално предначертава - сериозен провал,ако разбира се,не се вземат някакви спешни мерки.
Но за мен най-важното е да ни продадат(върнат обратно) Гарет Бейл,защото не мога да гледам как му провалят кариерата в Мадрид.
Заприличал е буквално на ненормален - човек,който е под натиск(изкуствен) и в окови на някаква "парадигма".
Да си гледат там ревльовците и примадоните,Реал Мадрид не заслужава играч като Гарет Бейл!
Очевидно букмейкърите не са на твоето мнение и оценяваш шансовете Реал да продължи 4/9, докато тези на Атлетико 9/4. Реал са домакини 2-рият мач, което както всеки видя до сега е огромно предимство и аз лично смятам, че ще продължат. Стискам палци на ПСЖ, колкото и да са ми противни.
В последният мач между Атлетико и Реал, когато паднаха с 4:0 от състава на Реал ги няма цели 5 титуляра като 4 от тях са контузени и един накзан заради червен картон - Хамес, Рамос, Модрич, Пепе и Марсело заради картона. Това си е половината отбор и то все титуляри, а Атлетико излезе с най-доброто и няма как да не окаже влияние върху играта както се видя.
Атлетико-Реал ще е 'кървав" мач, може и буквално
От една страна, серията на Атлетико срещу Реал вече става доста сериозна и като че ли е време да приключи. От друга, Реал преди това имаше още по-дълга поредица без загуба в дербито, така че защо Атлетико да не удължат своята? Фаворит нямам, иска ми се Атлетико да се класира, но който отбор успее да намери формата си за тези мачове-защото и двата са трагични в момента, ще успее и да продължи напред.
ПСЖ–Барса ми беше очакването за финал, след 1/8 финалите, но......Ако ПСЖ излезне със същата настройка и характер, както срещу Челси, ще има не лоши шансове да продължи. Ако играят така, както във втория мач от групите, са обречени. Стъклата на автобуса им просто не са толкова здрави
Все пак, вземат ли добър резултат в Париж (каквато и да е победа, особено ако не пуснат гол), на реванша ще е страшно интересно.
Ювентус-Монако изглежда най-малко интригуващия двубой. Тука също важи това за настройката на франсетата-имат ли куража да играят така, както в първия мач срещу Арсенал, може и да се доберат до прилични резултати. Очаквам да бъдат пометени в центъра и да разчитат предимно на контри. Все пак Юве са по-класния отбор и е редно да продължат, освен ако не стане нещо много шокиращо.
Порто-Байерн е интригуващ мач, поне на теория. Порто има млад отбор, пълен с таланти, но като че ли не е още готов да поднесе подобна изненада. Отнесе ли се Байерн с необходимата сериозност, особено в гостуването, ще продължи без затруднения. Но всяка грешка ще бъде наказана без проблем от португалците. Ефективни и надъхани са, ще видим дали ще е достатъчно.
Все пак-Барса, Юве, Байерн............ей Богу, Атлетико

ПСЖ–Барса ми беше очакването за финал, след 1/8 финалите, но......Ако ПСЖ излезне със същата настройка и характер, както срещу Челси, ще има не лоши шансове да продължи. Ако играят така, както във втория мач от групите, са обречени. Стъклата на автобуса им просто не са толкова здрави

Ювентус-Монако изглежда най-малко интригуващия двубой. Тука също важи това за настройката на франсетата-имат ли куража да играят така, както в първия мач срещу Арсенал, може и да се доберат до прилични резултати. Очаквам да бъдат пометени в центъра и да разчитат предимно на контри. Все пак Юве са по-класния отбор и е редно да продължат, освен ако не стане нещо много шокиращо.
Порто-Байерн е интригуващ мач, поне на теория. Порто има млад отбор, пълен с таланти, но като че ли не е още готов да поднесе подобна изненада. Отнесе ли се Байерн с необходимата сериозност, особено в гостуването, ще продължи без затруднения. Но всяка грешка ще бъде наказана без проблем от португалците. Ефективни и надъхани са, ще видим дали ще е достатъчно.
Все пак-Барса, Юве, Байерн............ей Богу, Атлетико

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

smoothc написа:Е,ако УЕФА реши да избута Реал Мадрид...навярно ще се случи,но при нормални обстоятелства...доста трудно Реал ще се класира напред.
Кога са ни бутали УЕФА?
Какъв късмет като си спечелил първия мач с 2:0?
Бейл кога е играл в Юнайтед,или това е плод на фантазията ти?
Това че Гарет е в слаба форма,Реал с какво му проваля кариерата,разбирач?
Бейл искаше в Реал Мадрид,не в Юнайтед.
Тези "ревльовци и примадони" играят много по-добър футбол от твоите "божества".
Видно е,че са ти доста изкривени представите за реалността.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
особено статистиката в спорта.
Кога са ни бутали УЕФА?
Видно е,че са ти доста изкривени представите за реалността.
А това за Бейл? Да ви го върнат? Кога е играл в Манчестър, че да ви го връщат?
То, щото Ди Мария не си пропилява таланта при надцененото отборче от Манчестър.
Така...
1.Какво й има на статистиката?
Това,че не е в нечия полза(към даден момент)...не означава,че трябва да се неглижира.
Конкретно за Реал Мадрид-Атлетико,...конкретните статистическите показатели,които посочих,придобиват формата на тенденция,която е с доста силно влияние за Реал Мадрид(отрицателно) предвид и разликата в класите.
За да се получи такова нещо(8 мача без победа),които не са само гостувания т.е предимство за Атлетико,означава че Реал Мадрид излиза с грешен подход срещу този отбор.
Това е разбира се,от гледна точка на фаворитизираността на Реал Мадрид(по-високата класа),но като цяло няма и гаранция,че ако Анчелоти промени стратегията и нагласата...Реал Мадрид ще спечели(най-накрая).
2."Никога" не са ви бутали УЕФА...спи спокойно

3.Кога за последно Реал Мадрид инкасира 4 гола като домакин в Шампионската лига?
Късмет,че Шалке не вкараха още един гол,с който да ви изхвърли от турнира.
И нека стане ясно:Тук изобщо не ставаше дума за подценяване,ако някой случайно се опита да неглежира успеха на германците.
Шалке просто излязоха,активизираха се,разиграваха като първолаци примадоните(с едно докосване) и само късмета,и Сан Икер им попречиха да продължат напред.
4.
Но за мен най-важното е да ни продадат(върнат обратно) Гарет Бейл.
Манчестър Юнайтед е в Англия...т.е обратно в Англия.Нещо неясно?
5.Просто различна гледна точка...другото вече си е твой проблем

6.Ние(феновете на Манчестър Юнайтед) уважаваме таланта на Анхел Ди Мария,уважаваме неговия world class профил и го подкрепяме напълно..за разлика от колко бяха там(50-60%) от феновете на Реал Мадрид,които очевидно не разбират какъв диамант притежават в лицето на Гарет Бейл.
Дано Гарет Бейл вече е осъзнал грешката си,защото е очевидно,че не получава пълната подкрепа и уважение...не само от страна на феновете,но и на голяма част от лицемерните си съотборници.
smoothc написа:особено статистиката в спорта.Кога са ни бутали УЕФА?
Видно е,че са ти доста изкривени представите за реалността.А това за Бейл? Да ви го върнат? Кога е играл в Манчестър, че да ви го връщат?То, щото Ди Мария не си пропилява таланта при надцененото отборче от Манчестър.
Така...
1.Какво й има на статистиката?
Това,че не е в нечия полза(към даден момент)...не означава,че трябва да се неглижира.
Конкретно за Реал Мадрид-Атлетико,...конкретните статистическите показатели,които посочих,придобиват формата на тенденция,която е с доста силно влияние за Реал Мадрид(отрицателно) предвид и разликата в класите.
За да се получи такова нещо(8 мача без победа),които не са само гостувания т.е предимство за Атлетико,означава че Реал Мадрид излиза с грешен подход срещу този отбор.
Това е разбира се,от гледна точка на фаворитизираността на Реал Мадрид(по-високата класа),но като цяло няма и гаранция,че ако Анчелоти промени стратегията и нагласата...Реал Мадрид ще спечели(най-накрая).
2."Никога" не са ви бутали УЕФА...спи спокойно![]()
3.Кога за последно Реал Мадрид инкасира 4 гола като домакин в Шампионската лига?
Късмет,че Шалке не вкараха още един гол,с който да ви изхвърли от турнира.
И нека стане ясно:Тук изобщо не ставаше дума за подценяване,ако някой случайно се опита да неглежира успеха на германците.
Шалке просто излязоха,активизираха се,разиграваха като първолаци примадоните(с едно докосване) и само късмета,и Сан Икер им попречиха да продължат напред.
4.Но за мен най-важното е да ни продадат(върнат обратно) Гарет Бейл.
Манчестър Юнайтед е в Англия...т.е обратно в Англия.Нещо неясно?
5.Просто различна гледна точка...другото вече си е твой проблем![]()
6.Ние(феновете на Манчестър Юнайтед) уважаваме таланта на Анхел Ди Мария,уважаваме неговия world class профил и го подкрепяме напълно..за разлика от колко бяха там(50-60%) от феновете на Реал Мадрид,които очевидно не разбират какъв диамант притежават в лицето на Гарет Бейл.
Дано Гарет Бейл вече е осъзнал грешката си,защото е очевидно,че не получава пълната подкрепа и уважение...не само от страна на феновете,но и на голяма част от лицемерните си съотборници.
За бутането ако визираш мача срещу вас,за него се сещам понеже имам приятел фен на Ман.Ютд който също смята че в този мач са ви порязали,а реално това далеч не беше така но това е минало и няма какво толкова да се коментира.
Когато някой футболист от доста време не показва някакво доста добро ниво,е нормално да бъде критикуван.Няма как човека да прави слаби мачове и ние да го обсипваме с похвали.Въпреки това вярвам че ще се дигне за заключителната фаза на сезона и пак ще вкарва важни голове.

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]