Лига Европа - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Лига Европа - 2014/15

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 мар 2015 10:39

tevez написа:Изненадан съм от загубата на Бешикташ. Може би съм подценил и класата на Брюж.
Интер - Волфсбург - нищо неочаквано. И двата мача ги познах на точен резултат. Факт! :mrgreen:

Моят фаворит за трофея е Севиля. Казал съм го при започването на турнира. Надявам се днес да им се падне Брюж.

Аз съм пристрастен към украинските отбори и Севиля, но андалусци наистина са си фаворитът. Просто, участвали Севиля - няма смисъл да се чудим кой ще спечели ЛЕ :mrgreen:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 мар 2015 11:10

Groucho написа:
dreben23 написа:Плийс, рийд май сигничъ вери керфули енд стоп боустинг инглиш чемпиъншипс ени мор адъруайз ю уил би мокт риъли ъ лот! :)

Бачо Анастасе, много ги мориш англичането :lol: :lol: :lol: :lol:

Ай толд дем мени таймс дет инглиш футбол уоз риъли бед бът чилдрън лафт ет ми интеншънъли. Нау ис май тайм ту лаф бикоуз ай уоз нат ди онли пърсън ху куд сий дъ дийтейлс дет инглиш футбол риъли сакс! :)

Инглиш футбол уил невъ би дъ сейм, май кидс, енд ю ноу ит ивън бетъ ден ми. Хев ъ найс дей енд, плийс, ду нат фъргет то бай ън ъмбрела ит уил би рейнинг мокърис фром нау он нат кетс енд догс енд, плийс, стоп лафинг ет ми 'коз ай ноу инглиш енд футбол вери, вери уел бът ю ду нот ноу гуд инаф дъ метър! :lol:
Тенк ю вери мач, ай хоуп ю хев олреди лърнт йор лесън, инджой ит, ит уоз фрий - дъ фърст уан из олуис фор фрий бът уил ит би дъ сейм уит ди одар лесънс, ай хоуп соу, 'коуз айм риъли гуд ин мени фингс, ю куд сий дет уит йор оун айс. Сий ю лейтъ алигейтъ енд, плийс, ду нат мейк ми райт ин май нейтив ленгуидж ени мор, ит хъртс ми ъ лот! :(

Синсиърли йорс, йор бачо Анастас!

[offtopic]Ей много е трудно така да се маскари ленгуиджа, ужас е, трябва и мисълта да ти върви гладко и писането! :lol:
Даже една грешчица имах - при "риъли гуд ин мени тингс" бях сложил един излишен неопределителен член "ъ".Добре е да го няма, щото в словосъчетанието нямаме същ. име и не върви малко, такъв член ще е нужен ако имаме съществително съгласувано с прилагателното. Всъщност, имаме едно, но за да има "ъ" требе да е в ед.ч, а "тингс" е у мн.ч.
Свободни сте, отивайте да гледате Затъмнението сега, ама не забравяйте да си опушите стъклата, за нямаме проблеми с очичките през следващите издания на евротурнирите! ;)Аз се моля само да си се върне отново Слънчицето и да ни стопли душите, но не както ни ги стоплиха ингилизите с техния архаичен стил на игра! Йордан Георгиев да преброи головете допуснати от английските тимове, ако обича, но да го направи, преди да се е показало отново Слънцето, че иначе може да видим как някой си похапва сладко карамел на четвъртфиналите.[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 20 мар 2015 12:05, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 20 мар 2015 11:59

само да напомня, че използването на английски език в темите за Лига Европа и Шампионска Лига е кощунство.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2015 13:20

И мен най-много ме изненада втората победа на Брюж над Бешикташ - смятах, че турците са по-силният тим и ще продължат. В другите срещи не се случи нищо кой знае колко странно - крайният успех на Динамо К и Днипро също не ме учудва.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 мар 2015 14:19

Изображение
И прогнозите:
Днипро-Брюж 1:3/ Брюж
Динамо К -Фиорентина 1:2/ Фиорентина
Севиля-Зенит 3:0/ Севиля
Волфсбург-Наполи 2:0/ Волфсбург

Финалът вече е ясен какъв е- Севиля-Волфсбург
Последна промяна от dreben23 на 20 мар 2015 14:22, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 20 мар 2015 14:20

Срещнаха фаворитите. Иначе като нищо италианците ще си отидат.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2015 14:22

Динамо К и Фиорентина ги харесвам най-много от оцелелите 8 тима и точно един срещу друг се паднаха. :| Волфсбург - Наполи може би е дербито, иначе за мен и 4-те двойки са доста оспорвани.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 мар 2015 14:25

sunscres92 написа:Срещнаха фаворитите. Иначе като нищо италианците ще си отидат.

Фиорентина според мен са много добър отбор, но като гости винаги имат и проблеми- един голов хикс също ги устройва, ще продължат, даже са най-сигурните от всички двойки за мен.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 мар 2015 14:31

Udoji90 написа:Динамо К и Фиорентина ги харесвам най-много от оцелелите 8 тима и точно един срещу друг се паднаха. :| Волфсбург - Наполи може би е дербито, иначе за мен и 4-те двойки са доста оспорвани.

Според мен пък точно обратното, още в първите двубои може и да се изяснят нещата. Наполи не искам да ги отписвам, но фолксвагените са твърде силни и ще я грабнат тая купа сигурно и то от ръцете на шампиона- не мога да отрека, че двойките ги нагласят много добре и в двата турнира- тоя Инфантино може да илюзионист и сменя топките, без да се усетят- колко му е, щом все на него се пада честта! :) :mrgreen:

И на мен са ми там симпатиите, но и Наполи ме радва. Все пак са интересни и тия двойки, тези пичаги от Брюж така тихомълком си се промъкват обаче и ако идат и на финал ги признавам..

Така, в тоя объркан ред на мисли имам едно питане докога УЕФА смята да разминава украинци и руснаци, ами недай боже ако се класират на финал- Трета световна ли ни чака? :(

[offtopic]Такава беля може да стане с тоя мач, че единият от двата отбора да изчезне по някое време- не е като да е нямало подобни проблеми в миналото! :(

Къш, глупости дрънкам!
Аа не, тук греша много сериозно- съперникът не е руски отбор, а полско-немският Рух, а Динамо Киев през 42-ра се е наричал Старт. И немчузите искат да им легнат в този мач, за да си спасят украинците живота, а те излизат, газят ги и онез нещастници екзекутират играчи след това. Не помня как се казваше филма, но беше много хубаво направен и много силен! Извинете за грешката, ама отдавна съм го гледал филмчето! :x Ако се сетя и заглавието, ще го напиша ама трудна работа и беше по-осъвременен такъв.
Мач е имало, но не е един, а поредица.
На 12,07,42 из Киев са разлепени афиши:
"Откриване на Украинския стадион.
Днес в 16 часа се открива Украинския стадион ("Б. Василковска" 51 вход откъм "Прозоровска"). Откриването ще протече по следната програма: гимнастика, бокс, лека атлетика и най-интересния номер от програмата - футболен мач (от 17.30 часа)"
в-к "Новое украинское слово" от 12.07.1942г.
В този мач е победен отбора на някаква немска войскова част. На 17-ти немците изкарват по-силен войскови отбор "PGS", който е разгромен с 6-0. На 19-ти "Старт" размазват унгарския отбор "MSG Wal" с 5-1. На реванша на 26.0.1942-ра унгарците губят с 3-2. На 6-ти август е насрочена среща м/у "Старт" и "Най-силния", "извънредно силния и винаги побеждаващ" немски отбор "Flakelf". Именно тази среща е в о-вата на филма и легендата. Но футболистите не били арестувани. На 9-ти се играе реванш в който "Старт" пак разгромява германците. Едва след разгрома на украйнските националисти "Рух" с 8-0 на 16-ти август, футболистите са отведени в "Бабий Яр".

А ето го, тоз е, верно, че Сергей Безруков участваше! :) http://youtube.com/watch?v=EDJSJHpR2DE&t=54
[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 20 мар 2015 15:33, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 20 мар 2015 15:15

Доволен жребий. Във всяка една от двойките и двата отбора имат шанс, което предвещава интересни мачове. Очаквам напред да продължат:

Севиля- колкото и да му се иска на Александров77, ленинградци нямат класата да се справят с испанците.
Фиорентина- за мен те са нещо като скрит фаворит за спечелване на турнира, до момента се представят много впечатляващо и ми се струва, че ще успеят да излъжа Динамо, въпреки че и украинците не са за подценяване.
Волфсбург- най- класният отбор в надпреварата. Подкрепям Наполи и се надявам те да продължат по някакъв начин, но ще им е много трудно. Определено най- атрактивната двойка.
Днипро- Брюж- тук нямам никаква идея кой отбор ще продължи.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Архив”