Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот CSKA69 » 20 мар 2015 09:53

11_best написа:Прави са от Дарик, че Томов приличаше на току що сваления от власт Бай Тошо през 1989г.
Заложил е акциите (80%) срещу 4-5 млн заем и не е върнал дълга. Технологично прехвърлянето ще трае няколко дни.
Стойчо знаеше накъде отиват нещата и усетил, че няма далавера без Лупи(или че вече има кой да му търси сметка) духна през задния вход. Лупи явно се е надявал на разсрочка, но не я е получил от Манджукови и Инджови. Иначе нямаше вчера да се изтъпани на пресконференция, за да говори за светлото бъдеще на ЦСКА с Ал. Томов начело. Да вчера Лупи не загатна за големите промени и ако беше по негова воля, щеше да се хвали, да омайва...
Пресконференцията днес не беше предвидена да бъде с присъствието на Томов, анонсът беше друг - само Ив. Манджуков и Юл. Инджов.
Представяте ли си, какви молби са били от страна на Сашето да го включат, да каже, че се насочва към политиката и няма възможност да отделя време за ЦСКА.
Инджов и Манджуков запазиха достойнството на Томов, дадоха му шанс да каже довиждане, което е първия добър знак.
И отношението към Стойчо е правилно - срещу 1 млн лева за две години, които са му платени или следва да му се платят, не изглежда че настоящия отбор има някакъв потенциал за развитие, че може да пробие в групите поне на ЛЕ, а от там да се постигне възвръщаемост или солиден трансфер. Вместо това Фортес и компания падат от децата на Ботев и от сбирщината Локо Сф, къдети най-високата заплата сигурно е 3 хил лева.
Виждам, че някои смятат заплатите на Марселиньо, Кайсара и т.н. Да може да са им високи, но не са им дадени, преди да си ги заработят. Лудогорец бяха сбирщина от плажни бразилци + отритнати цесекари (та даже и от ония сините имаше) при първата им титла първия си сезон. Да не би някой да им е дал картбланш 10 години. Ако се плати всичко на играчите и продължи да им се плаща редовно, защо да не се търси отговорност.

И за да не оставя с мнението си погрешно впечатление - аз лично съм благодарен на Сашо Томов, голям дявол, може и престъпник да е, ама е пич. Наистина си сложи главата в торбата, демагогията му в трудни времена сплоти всички в клуба, удари сините приятелки в земята - и на терена и като привличане на инвестиции. Наистина магьосник, а за това се иска и акъл и талант. Когато ни пратиха по дяволите, преди 2 години, не знаеха че Архдяволът ни е приятел :)

Браво - най-точното мнение досега!!!
Изображение

Изображение

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 20 мар 2015 10:11

От поведението на отборите в мача ЦСКА-Берое може ад се изясни доста ситуацията. В мен си остава съмнението, че това е добре обмислен план за прецакване на Домуса. ЦСКА играе безобразно три мача, което вкарва в шестицата Берое,Локо СФ и Ботев. Изведнъж преди началото на плейофа се появяват "нови" собственици и ЦСКА започва пак да играе футбола от есента правейки поне 8 победи от 10мача(Гришата е ясно с кой е) и им остава да не губят директните мачове от Лудогорец. Съмнява ме Лудогорец и те да спечелят 8 мача.
Дано не съм прав и видим истински мачове до края, но пък си знаем нравите в българския футбол.
Другото е, че успешното реализиране на подобна конспирация, според мен, би отказала Домусчиев от по нататъшно развитие на "проекта" Лудогорец.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 мар 2015 11:04

OT18 написа:От поведението на отборите в мача ЦСКА-Берое може ад се изясни доста ситуацията. В мен си остава съмнението, че това е добре обмислен план за прецакване на Домуса. ЦСКА играе безобразно три мача, което вкарва в шестицата Берое,Локо СФ и Ботев. Изведнъж преди началото на плейофа се появяват "нови" собственици и ЦСКА започва пак да играе футбола от есента правейки поне 8 победи от 10мача(Гришата е ясно с кой е) и им остава да не губят директните мачове от Лудогорец. Съмнява ме Лудогорец и те да спечелят 8 мача.
Дано не съм прав и видим истински мачове до края, но пък си знаем нравите в българския футбол.
Другото е, че успешното реализиране на подобна конспирация, според мен, би отказала Домусчиев от по нататъшно развитие на "проекта" Лудогорец.

Добре,защо ЦСКА да не започне да играе както есента,само Буш го няма,нима другите футболисти не са същите.Има много фактори които могат да накарат едни футболисти да не са мотивирани,забавяне на премии и заплати,неосъществени трансфери,слаба организация в клуба,неяснота за лиценза,неща които май все ги има в ЦСКА.Сега застават две фамилии пред всички и заявяват до 72часа всичко на футболисти и служители ще е платено,проблем с лиценза няма да има,ами това ако не е мотивация за футболистите,кое да е.А предполагам че и Младенов вече няма да ги търпи който му се играе ще е титуляр,фигурантите на пейката.А това аз ти давам сега,ти ще ми връщаш после са приказки за наивници,ЦСКА загуби 9 точки,ако си ги беше взел почти сигурно ставаше шампион,сега ще гони дивото.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 мар 2015 11:07

Ако Инджови и Манджукови бъдат последвани от още 2/3 големи фирми в ЦСКА нещата ще се случат!
Едните заподозрени са Трейс Груп. Кой е давал парите досега не е ясно но едва ли е Ал. Томов.
Вече има подмятания из медиите че Инджов ще доведе още бизнесмени да помагат в ЦСКА да видим дали са измислици.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 мар 2015 11:11

Според мен пък люксембурго Жоаким не е чак толкова по-слаб от Буш, т.е. и 2-та са нападател тип дръвче какъвто винаги сме имали
при Ст. Младенов треньор. В ЦСКА са играли нападатели като В.Станчев,Евг. Йорданов и Чиликов. Някои от тях бяха и шампиони!
Младенов си има стратегия в главата и си я следва буква по буква, при него няма експерименти борба до дупка и борбата трябва
да те изведе до победата.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 мар 2015 11:52

W84me написа:
Logical person написа:
W84me написа:
Logical person написа:Дано Инджов се окаже амбициозен. Защото това ще изключи вариант с юноши. Едно нещо не бих понесъл за ЦСКА и това е да сме като Славия или Ботев. По-добре да се закрием и да ни няма.

Че на Ботев какво им има? Вие сте много интересни хора, предпочитате печките пред нашите момчета?! Това няма как да се обясни...

Има им това, че са на 6то място, което хванаха в последния момент. Типичен отбор от средата на таблицата. Има някои добри мачове, някои тежки загуби, безлични равенства... Има и няколко футболисти, които се открояват. Печките* ни са 4 места по-нагоре в класирането.

* под "печки" предполагам визираш Дивиш, Причиненко, Кукоч, Бъркляча, Йоахим, Николич, Милисавлевич, Оршулич, Уваренко, Супусепа, Бергонси ?

И кой от тия, дето си изброил става за нещо? Само Милисавлевич мога да се съглася, че е играч, другите са под всякаква критика...

Стават повече от футболистите на 10 отбора, които са зад нас в класирането. И това е статистически факт. Друго не е необходимо. Съвсем отделен е въпроса, че българи, които не са по-лоши от тези - ще ни искат пари за всеки по 300-400 хиляди. Е няма как да стане.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 мар 2015 12:15

petko.h.markov написа:За мен са следните-успя да се скара и настрои срещу клуба много хора.Бивши големи футболисти и треньори на ЦСКА,
мениджъри и футболни агенти на футболисти,футболисти от отбора които изгони,обгради се с некадърни адвокати,които
загубиха доста дела,излъга и се държа арогантно със Сдружението,решиха със Стойчо,че те са ЦСКА и от тях започва
този клуб.

Точно тук не си прав. Бившите футболисти и треньори плюят по клуба винаги, когато не са на хранилка. Всичките искат да са на работа в ЦСКА, а то няма как. Аз лично съм много погнусен от така наречените ни "легенди" и много се надявам никога да не припарят до клуба.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 мар 2015 12:48

На пресконференцията вчера,на пръв поглед не се каза нищо съществено.Тогава защо я направиха?Според мен искаха
пред всички да заявят,че се водят преговори с него за редуциране на собствеността.Защото му нямат доверие.И че с
днешна дата той е мажоритарен собственик и пряко отговаря за нещата и последвалите събития,ако се издъни.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 мар 2015 12:57

petko.h.markov написа:На пресконференцията вчера,на пръв поглед не се каза нищо съществено.Тогава защо я направиха?Според мен искаха
пред всички да заявят,че се водят преговори с него за редуциране на собствеността.Защото му нямат доверие.И че с
днешна дата той е мажоритарен собственик и пряко отговаря за нещата и последвалите събития,ако се издъни.

Казаха си всичко хората. Кой колко е разбрал си е негов проблем.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 20 мар 2015 14:10

peliforewer написа:
OT18 написа:От поведението на отборите в мача ЦСКА-Берое може ад се изясни доста ситуацията. В мен си остава съмнението, че това е добре обмислен план за прецакване на Домуса. ЦСКА играе безобразно три мача, което вкарва в шестицата Берое,Локо СФ и Ботев. Изведнъж преди началото на плейофа се появяват "нови" собственици и ЦСКА започва пак да играе футбола от есента правейки поне 8 победи от 10мача(Гришата е ясно с кой е) и им остава да не губят директните мачове от Лудогорец. Съмнява ме Лудогорец и те да спечелят 8 мача.

Добре,защо ЦСКА да не започне да играе както есента,само Буш го няма,нима другите футболисти не са същите.Има много фактори които могат да накарат едни футболисти да не са мотивирани,забавяне на премии и заплати,неосъществени трансфери,слаба организация в клуба,неяснота за лиценза,неща които май все ги има в ЦСКА.Сега застават две фамилии пред всички и заявяват до 72часа всичко на футболисти и служители ще е платено,проблем с лиценза няма да има,ами това ако не е мотивация за футболистите,кое да е.А предполагам че и Младенов вече няма да ги търпи който му се играе ще е титуляр,фигурантите на пейката.А това аз ти давам сега,ти ще ми връщаш после са приказки за наивници,ЦСКА загуби 9 точки,ако си ги беше взел почти сигурно ставаше шампион,сега ще гони дивото.

И есента се бавеха пари и т.н., а футболистите изглеждаха по друг начин. И ако след скъп 40 лагер да не могат да вържат два паса или подготовката е сбъркана или не искат. Но вие си знаете по-добре вътрешните работи. просто на мен ми е странно колко спокойно иначе велики мрънкачи като Томов и Стойчо приеха поражения от отбори,които са ви абонати по принцип.
Ако бяхте взели 9 точки щяхте да сте пред Лудогорец с 6(които могат да се стопят в директните мачове), но със сигурност удобните ви Ботев, а вероятно и Локо Сф, нямаше да са в първата шестица за сметка на Левски и Черно Море(където е съвсем реално да загубите доста точки).
А филмите дай ми вземи си не е като да не сме ги гледали. ;)
Дано не съм прав и ви пожелавам да си вземете титлата с истински мачове, защото тоя Домуса дотегна на всички с неговата мания за величие.

Върни се в “Архив”