Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот kingofpop » 20 мар 2015 13:18

Никък не ми харесват ПСЖ, но да видим...тежки мачове ще са, но сме по-добри ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 20 мар 2015 13:22

За мен този жребий е добър! Хубаво е че 1-вия мач сме гости. Можеше Монако или Порто, но ПСЖ пак е добре...
ПП Атлетико има шанс да си върне на Реал... :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 20 мар 2015 14:04

Най-хубаво на жребия е, че е хвърлен. Добър-лош си проличава накрая. Те и Арсенал се радваха, но... Преодолим съперник, аз се радвам, че не ни се падна Юве, Реал или Байерн. Мачовете с ПСЖ са в много гъста програма, между гостуване на Севиля и домакинство на Валенсия. Единствено от суеверие ме притеснява, че веднъж като сме ги победили в един турнир, рядко се повтаря,... но съм оптимист.
VAMOS BARCA!!!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 мар 2015 15:03

Ибра и Верати пропускат първия мач, което е добре...каквото и да си говорим Ибра е класа...Кавани и Лавеци не ми звучат особено заплашително...Абе по-добри сме и сме длъжни да играем на 1/2 :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 20 мар 2015 17:51

До 14.04 има почти месец, доста неща могат са се променят. Дано формата ни се запази и всичко ще е ОК.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 мар 2015 22:26

К'во не им харесвате на ПСЖ? Да силен отбор са, но то така е по-интересно, а не да стане някоя неприятна изненада породена от подценяване! И не ми обяснявайте, че в директната фаза на ШЛ няма такова нещо като подценяване, защото мога да ви дам много примери, последният е от преди 3 седмици в Лондон и Арсенал си платиха горчиво за това нещо! И по-добре да играем с ПСЖ - те поне няма да се затворят в глуха защита, ами ще излязат да се надиграват с нас. Далеч по-добре е да играем с ПСЖ отколкото със Атлети примерно, че тяхното катеначо и брутално ритане и блъскане все едно не говорим за футболен мач, а за корида е меко казано ужасно! Тоя страхлив мизерник Чоло друг "футбол" не може да практикува освен това жалко копие на играта на Жозе и Челси (тия поне отпаднаха вече). Та всяко зло за добро, няма да ни е лесно, но пък ще е интересно.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 21 мар 2015 15:19

Можеше и да е по-лесно, но можеше и да е по-трудно. Очаквам се 2 тежки мача и още повече, че преди първия има гостуване на Севиля, а между двата 1/4 финала домакинство на Валенсия. Очаквам резултатни мачове, а колкото по-резултатни са те толкова по-голямо е предимството на Барселона. МСН ще ги накажат :mrgreen:

Позитивното от жребия е, че и Реал изтеглиха тежък противник и няма да могат да пестят сили за Примера. От друга страна, Байерн има лек съперник, а за да се спечели ШЛ ще трябва да се мине и през тях.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 23 мар 2015 18:30

Седмицата след националите ще е решителна за титлата според мен. Ако се вземат 9т от трите мача за 7 дни точно преди ПСЖ ще е трудно след това да се изгуби преднината. Мен най-много ме притеснява домакинството на Валенсия и мисля, че там ще се губят точки :roll:
Изображение
FIFA 100

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 23 мар 2015 18:32

А и да не забравя - къде са критиците на Субисарета :?: :mrgreen:

Матийо, Суарес и Ракитич с голове срещу Мадрид и Сити. Тер Стеген спаси дузпа срещу Сити, а Браво доста положения снощи.
FIFA 100

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 23 мар 2015 19:13

enguerino написа:Седмицата след националите ще е решителна за титлата според мен. Ако се вземат 9т от трите мача за 7 дни точно преди ПСЖ ще е трудно след това да се изгуби преднината. Мен най-много ме притеснява домакинството на Валенсия и мисля, че там ще се губят точки :roll:
Изображение

За мен най-трудни са мачовете със Севиля, Еспаньол и Атлетико, предимно защото са гостувания! Валенсия според мен на Ноу Камп нямат шанс. На Селта и Сосиедад имаме да им връщаме :twisted: Реал също имат сложни мачове: гостуване на Севиля и според мен домакинството им с Малага не е 100%-тово. Както винаги в гостуването си на Еспаньол няма да имат никакви проблеми... Ще е интересно до края!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”