100% успеваемост: два гола - две оставки!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: 100% успеваемост: два гола - две оставки!

Мнениеот boabbb » 19 мар 2015 14:29

Цецо Чука написа:
boabbb написа:Цецо, Павлодар е много далече 8-) До там Ботев не е стигал, това са вече сибирските степи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе льольо, ти четеш ли изобщо кво се пише или караш по кюстендилски-през къра...

Ами, постижение е, бе, Саше :lol: :lol: Транссибирската ЖП линия минава на р.Иртиш 8-) :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
СиняВарна
Контакти:

Мнениеот СиняВарна » 19 мар 2015 15:18

soundmax написа:СиняВарна - Значи си направи профила само и само да се заяждаш или да изкажеш болката така ли ? Това не говори добре за теб и въобще не те прави много по различен от другите които се мъчиш да упрекнеш ! Как точно подкрепяш отбора си и ти а ? Много се кефя на хора които четат морал на другите фенове от други отбори, ама не поглеждат феновете от собствения им клуб какви глупости пишат също из другите теми или се правят на приятно разсеяни за тези неща!
Не желая да обиждам нито теб нищо други фенове и ми се ще другите фенове на Ботев да не изпадат на това ниско ниво както голяма част от пишещите тука, особенно едни градски комп..... :mrgreen:
Айде със здраве и НАЗДРАВЕ :)

Не, не съм го направил за да си пиша с вас ;) Извинявам се ако съм засегнал или обидил някого :) Наздраве и успех!
"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 20 мар 2015 08:14

Човекът иска да ви каже че не го прави с умисъл,просто това е нормалното му душевно състояние :) :) :) !

Върни се в “Ботев”