theprideofplovdiv написа:Абе,авторът на темата,къде пък реши,че ще прокарваш в тази тема и примери за Локото?Не сме били уважавали парите,Коко бил пич,Марешки също,видиш ли трябвало да се радваме на "най-вИликия инвИститУр" и тем подобни глупости?А как трябва да ги уважаваме парите?Да пишем декларации до Ирена Кръстева ли,да се молим Пеевски да ни направи трибуната ли,да показваме музкантски умения на първия срещнат?Колкото по темата - нищо ново под слънцето,90% от интелигентните хора разбраха какво имаш предвид,макар и да не беше представено по непристрастен и интелигентен начин,но здраве да е...
Уважавай, за да те уважават.
Купи си "Тема Спорт" и чети интервюто на Христо Бонев, белким тогава ме разбереш.
Аз лично никога не съм изпадал в крайности да възхвалявам излишно Цветан Василев. Но той дойде и направи нещо. Това не може да му се отрече.
Догодина, като поиграете евентуално в зоните, като походите по села и паланки 2-3 години, тогава ела пак да ми се правиш на голям.
По времето, когато бяха намесени имената на Пеевски и Кръстева, май бързо забравяш, че властта на ГЕРБ беше добронамерена към тях, техните медии и бизнес, и никой не дюдюкаше по тях из форумите. Да не говорим, че Пеевски е давал пари и за Левски, както и Цветан Василев. Но това няма значение.
Въпросът беше в това, че като искаш честен и фенски футбол, без пари - ще играеш в зоните и В група. Ако не, научи се да уважаваш чуждите пари, дори да не си убеден в техния законен произход. Щото никой не е длъжен да ти дава нещо.