ОТНОВО ЗА КОМЕНТАРИТЕ НА ГОНГ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

ОТНОВО ЗА КОМЕНТАРИТЕ НА ГОНГ

Мнениеот birabecks » 12 ное 2008 19:44

Поредният "бисер"...този път от "червения шаман" Ники Александров. В коментара си за мача ЦСКА-Локо ПД ,кратко ,точно и ясно,Ники обобщи ,че ЦСКА цитирам "резонно си взел мача"...Нито дума за съдийството на Ахмет,Мехмет или както и да е там. Наложи се Томислав да му напомни/на Ники/,че Локо са играли с човек по-малко през повечето време.Последва традиционното "...Хехе..ъъъъ...дааа..." и "След като останаха с човек по-малко,Локо се затвориха и това затрудни ЦСКА" /цитирам/.Смех !!!Ама и нашите как не са се усетили ?! Ами да си изкарат още 2-3 червени картона,та хептен да затруднят червения "ГРАНД" ,а защо не и да победят ?! Всъщност,ако Писарчето,в края на продължението, не беше бил в ръцете на Беконо-в,нещата отиваха на дузпи...А там не се знае,знае ли се...Можеше да стане голям майтап,съвсем "резонно"...Но..."мълчи сърце!"...Ще свърши и този турнир,че и шампионатът.ЦСКА ще стане шампион,може и купата да вземе. И хилядата фенове на "Армията" ще са най-щастливите хора. И ако бай Мангал или Лупи са си платили данъците и т.н.,ЦСКА ще играе в Европа...И тогава,съвсем резонно,ще последва големият майтап...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
nikola28

Re: ОТНОВО ЗА КОМЕНТАРИТЕ НА ГОНГ

Мнениеот nikola28 » 12 ное 2008 19:58

да еба това тъпо българско първенство.аз не мога да разбера това първенство ли е или цирк.колкото и да ревем че А група е зле,оправия няма,докато мафиотите на БГ не се разстрелят публично.незнам това е мое мнение и не искам да обременявам никого с него. аз милея за един клуб,ама с г-н Иван Славков(който е в ареста ),и г-н Ж.Великов-Кюфтето,колкото и да рева файда няма.това е нашето първество,това е самата реалност.Ще си ходим още дълги години на "цирк", и ще си казваме-нашето първество е най оспорвано,защото всичко е уговорено предварително.
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
dancho70

Мнениеот dancho70 » 12 ное 2008 20:01

Изображение

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 12 ное 2008 20:06

Съгласен съм и с двама ви.
Но не само в гонг имат проблем с коментарите. Всички наши журналя са такива.
По-добре да казват само фактите, докато не се научат на безпристрастен коментар.
Тоя Ники Александров се беше изцепил, че Цска и Левски и пикник на центъра да си направят, пак щяло да е по-интересно от дербито на Пловдив. И тва не от невежество, просто иска да дразни.

П.П. Бира, ти съгласен ли си за тва с мафиотите /никола28/ ;) :lol:
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 ное 2008 20:13

Bliu-Bliu... написа:Съгласен съм и с двама ви.
По-добре да казват само фактите, докато не се научат на безпристрастен коментар.
Тоя Ники Александров се беше изцепил, че Цска и Левски и пикник на центъра да си направят, пак щяло да е по-интересно от дербито на Пловдив. И тва не от невежество, просто иска да дразни.

Схващам тънкият ти намек...Ама виж кво,не се знае и вашият/новият/,дали не е за отстрел ;)

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 12 ное 2008 20:19

birabecks написа:
Bliu-Bliu... написа:Съгласен съм и с двама ви.

Схващам тънкият ти намек...Ама виж кво,не се знае и вашият/новият/,дали не е за отстрел ;)

Винаги съм искал и още искам властта да е във фондацията на Мери Бакалов.
Не искам мръсни пари, просто хората да управляват със сърце и съвест.
Но знам, че няма начин да стане :roll:
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 ное 2008 20:19

dancho70 написа:Изображение

Данчо,Данччоооо...Много си зле,момче. Този ,дето показва среден пръст,той ли ти е "идола" ? Толкова ли си прост,че не схващаш...този пръст е и за теб! За този ,ти си един от многото "ТЮФЛЕЦИ".

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 12 ное 2008 20:42

Той Александров е типичното "Бейб" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -сравни /моля ви/ЦСКА с "Реал"/Мадрид/,Ман.Юнайтед....абе болен е този човек,иначе щеше ли да е от"Панчарево"? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

niko1

Мнениеот niko1 » 12 ное 2008 20:44

Винаги съм искал и още искам властта да е във фондацията на Мери Бакалов.
Не искам мръсни пари, просто хората да управляват със сърце и съвест.
Но знам, че няма начин да стане :roll:[/quote]

Интересно ми е как би реагирал обаче ,ако се окаже че тото театъра Ботев - Беласица е спретнат точно от Мери?!!!Той за разлика от Христола е в час и има необходимият авторитет пред играчите. ;)

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 ное 2008 20:49

levski4 написа:Той Александров е типичното "Бейб" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -сравни /моля ви/ЦСКА с "Реал"/Мадрид/,Ман.Юнайтед....абе болен е този човек,иначе щеше ли да е от"Панчарево"? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да бе,майна, и това го чух...смях голям...Ман.Юнайтед,Реал...Ебати гранда е тва ЦСКА! /според Н.Александров/ :D :D :D

Върни се в “Локо Пловдив”