Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: първи масови протести срещу престъпното управление на ГЕРБ

Мнениеот diplomat » 18 мар 2015 18:45

Messi_fan написа:
aleksandrov77 написа:
Балкански Орел написа:Сори, че ви се меся в раздумката, ама незнам защо избягваш най-простото решение и предлагаш още 100 глупави.
Циганите се множат само и единствено, защото на месец си докарват по 700-800 лв допълнителен доход от помощи (зависи от бройката на родените нечовеци).
Решение:
Помощите да са само храна, дрехи и играчки.
Да не говорим, че правителството ако има воля така можеда ги окастри без да се разчува много, много че до 10 години да намалеят с 30%.

Да не забравяме, че тези привилегии на ромите се дават под наиска на САЩ и техните подлоги от ЕС! :!:
Не случайно ни караха да търпим идиотската еврогейска програма "Десетилетие на ромското включване"! :evil:
Сега ще търпим отново по диктата на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон "Десетилетие на бежанското включване"! :evil:
И останем ли в тези колониални структури НАТО и ЕС ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАЦИЯ! :(

Да, прав си. Въпреки това би ли обяснил по-подробно своята теза.

:lol: :lol: :lol: Болните в главата се подкрепят.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 18 мар 2015 18:56

Messi_fan написа:
fcb_bg написа:
FLANKER написа:
fcb_bg написа:
FLANKER написа:
fcb_bg написа:Некъв изтребител ся направи неколко кръгчета над Бургас. Не можах да го видя какъв е, ама летя на макс 300м над земята. Военни самолети над Бургас не бех виждал от бая време. И беха чужди тез дет ги видех последно. :roll:

Не вярвам Барса, да е един от двата ни останали МиГ-29.Как изглеждаше,имаш ли якаква представа( един ,два двигателя :roll: )?

2, и беше с тъмен цвят. Почти черно ми се видя.

Да ,както и предполагах -F-15 -Eagle.(MиГ-29 са със сив камуфлаж)

И къв го дирят тука, не съм чул некой да е обявил влизане на чужда авиация на територията на страната.

Факт. Такава подлога и разграден двор не сме били дори в най-лошите години на Живковизма. А, как бихте коментирали поведението на платените тролове, които с разтворени обятия са готови да посрещнат натовските войски, само и само, за да им сервилничат. :roll:

Амбриаж,ни сме член на НАТО или си забравил.Ех как искам да върнат казармата,и разни псевдо патриотчета да хванат автомата и да сложат въшкарника. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 18 мар 2015 19:08

КОЙ организира тази екскурзия на тези мангали до София ? Кои са дървосекачите в България ?

Messi_fan

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Messi_fan » 18 мар 2015 19:12

Дано да я върнат, че поне да има малък шанс да стане човек от повечето форумници. Мишките ги е страх от шепа цигани, които ежедневно ги грабят и изнасилват, ама иначе се тупат в гърдите да правят революции. :lol: :lol: :lol: :lol: Такива мишоци, ако бяха в казармата по моето време щяха ежедневно да чистят кенефите с език. Женчовци. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 18 мар 2015 19:14

КАН написа:КОЙ организира тази екскурзия на тези мангали до София ? Кои са дървосекачите в България ?

Ами те. :lol:
Отиди до Западния парк и ще разбереш.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 18 мар 2015 19:20

aleksandrov77 написа:Ти си промит мозък както и подобните на теб русофоби и хамериканофили, които само като чуят думата Русия , се обриват!
Докато Русия ни ОСВОБОЖДАВАШЕ от 500 годишно турско робство, любимият ти Запад си затваряше очите за турските зверства и даже Англия и Франция се бият за Османската Империя!
Така са подменили и фалшифицирали историята, че са ви наистина здраво промили мозъците! :(
Питам: Руснаците славяни ли са като нас ? Славяни са![/qoute]
Може и да сме славяни
aleksandrov77 написа:Пишат ли на нашата кирилица ? Пишат!

Защо пишат на кирилица, питал ли си се?
aleksandrov77 написа:Християни ли са като нас ? Християни са!
Източноправославни ли са като нас ? Такива са!

Защо са източноправославни?Защо почитат Св.Киприан?
aleksandrov77 написа:Руснаците именно ни освободиха от 500 годишно робство! Не друг, а точно руснаците!
Имаме и още много общи неща с тях! В Русия не можеш да чуеш човек да каже лоша дума за българите! Само у нас промитото младо поколение плюе против руснаците!

Аз лично не знам някой да е срещу тях- обикновенните руснаци.Знам обаче, че има много хора които са против политикта на фюрерите им.
Последна промяна от GA_ veliki на 18 мар 2015 19:26, променено общо 1 път.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 18 мар 2015 19:25

anihilator написа:Каква цензура бе пич от седмица тръбят , че ще има протест на прриродозащитници :!: Аз предлагам като не искат нови писти да плащат 1000 лева заплата на всеки човек от региона и ще е мирна главата на всички ! Или пък химически заводи да построят тогава щом не искат писти :!:

Продадоха си земите, излапаха парите, сега искат каквото е останало да продадат и като излапат и тези пари ще искат още.

P.S. Пил ли си вода от Глазне точно над тепавиците?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Александров

Мнениеот Странджата » 18 мар 2015 19:38

Твърде агресивен си - рзбрахме за твоите предпочитания - меко казано. Но не си мисли, че истината ти я притежаваш. Затова ето ти един цитат:
"Ти какъв си, българин, чифутин или циганин ?" и един въпрос - като четеш Ботев и Левски, как мислиш - те какви са - като тебе ли?

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 18 мар 2015 19:39

GA_ veliki написа:Аз лично не знам някой да е срещу тях- обикновенните руснаци.Знам обаче, че има много хора които са против политикта на фюрерите им.

Много ясно, че Путин няма да играе по свирката на САЩ!
Ти кой искаш да е на власт в Русия -хамериканска марионетка като Елцин или Горбачов? :lol:
Няма да мине номера на хамериканците!Не и този път! 8-)
А пък и като фюрери се изявяват лидерите на САЩ , а не на Русия! Какво търсят САЩ на границата на Русия , която е на хиляди километри от САЩ? :?:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 мар 2015 19:40

Руснаците 1100 години се оправят без нас, Наполеон биха, Хитлер биха и другите мераклии да цоцкат от Сибир ще оправят... Стига сте ги разнасяли напред-назад, Русия е империя като Щатите и Англия и си пази имперските интереси.
Мене друго ме тормози, има ли друга държава в Европа в такава тотална криза ката нашата, не само икономическа и демографска, ами и морална...? За 25 години хората отхвърчаха, Китай и Турция станаха икономически гиганти, даже на румънците дишаме праха. Ама така е, когато само хленчиш, мрънкаш и чакаш някой да дойде да те "оправи" и все някой друг ти е виновен. Стадо овце, това сме ние ... 8-)
Имаше един виц навремето, че когато Брежнев пръдне, Тошо се насира, като се замисля нищо не се е променило, стига Обама да се изпусне, Плевнелив и Сие с усърдие напълват памперса... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”