Лудогорец - Ботев Пд / 22.03.15 / 13:00 Часа 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Лудогорец - Ботев Пд 22.03.15 (Неделя) 13:00 часа

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 мар 2015 15:33

Билетите за двубоя ще се продават само в Разград за бултрасите.Е,какво да говорим за страха на Гела.От София пристигат по 1 рейс фенове,а гостуващата клетка се пълни с привърженици от региона.Но сега е различно.Аз ще си купя билет за домакинските трибуни.Ако трябва ще нощувам в Пчелина.Хубаво място е.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 18 мар 2015 15:39

subculture написа:
Kamenitza1912 написа:1:1 без да обяснявам защо и как.Важното е младия ни отбор да играе футбол и да трупа опит. Сега момчетата са освободени психически, не ги интересуват задкулисните игри на другите, ударите под пояса, съдийството и т.н... Сега освен за любимия БОТЕВ, трябва да играят и за нас феновете !!! Време е за истински футбол!!!

Викаш, влезнахме, сега е време да избиваме стадиона и да се осигурим за следващият сезон :mrgreen: :mrgreen: Ще се наслаждаваме на истинският ви футбол срещу ЦСКА, на армията като си изплащате дълга че ви спасиха сезона

Ако имаш някакви доказателства за симулативна игра- обърни се към съответните институции. Ако спечелиш делото, не само ще накажат двата отбора, а ще трябва и разходите по делото да платят. Аз само да те попитам какви цели сме си били поставили преди началото на първенството, че да ни се спасява сезона? По стара традиция тук- чукча писател, а не читател...
За мача: все ми се иска Вуйчо един гол да им вкара, че голмайсторския приз гони все пак. Иначе твърда единица.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Joro kanara
Контакти:

Мнениеот Joro kanara » 18 мар 2015 16:09

Колкото и невероятно да изглежда, на мен ми се върти нещо като 0:1 ;)

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 18 мар 2015 16:55

Brabam написа:Те и свети Седмочисленици си бяха повярвали много за първата шестица 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Макар и да не е тук мястото да говорим за това, винаги е приятно да се споменават неща като: Седем мига от пролетта, Седморката на Блейк,Седемте самураи, Седемте джуджета, Седемте рилски езера,Седем часа разлика.

Може да поздравим нашите приятели с песента Седеееем дееенааааа,сеееедем нощииииии!

Изобщо-весело е.

По темата: Пепо ще изненада Чичо Гошо и резултата е 1-1.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 18 мар 2015 17:20

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Билетите за двубоя ще се продават само в Разград за бултрасите.Е,какво да говорим за страха на Гела.От София пристигат по 1 рейс фенове,а гостуващата клетка се пълни с привърженици от региона.Но сега е различно.Аз ще си купя билет за домакинските трибуни.Ако трябва ще нощувам в Пчелина.Хубаво място е.

Стрх на Гела от какво? Не преувеличавай нещата излишно е! Добре дошъл и на домакинските трибуни, ние сме гостоприемни. Относно нощувката, Пчелина не е единственото хубаво място за отдих и почивка с нощувки. Мога да ти предложа и други варианти. Елате, позабавлявайте се и нека по добрият да победи. Аз съм сигурен, че това ще бъде Лудогорец.

P.S Относно мача ви с ЦСКА - за мен Ботев беше по добрия отбор и спечели заслужено! Всички тези спекулации кой на кого легнал кой станал са приказки за оправдания от несъстоятелност. ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 мар 2015 17:49

Изпълнихме си целта минимум-място в шестицата.Оттук нататък всичко е бонус.Отбора е във форма и играе добре,тъкмо ще си сверим часовника с най-добрия отбор в България.Прогнозирам лека изненадка-1:1
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

БАРОН
Контакти:

Мнениеот БАРОН » 18 мар 2015 17:52

Санди74 написа:Загуба за коматевските цигани :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ОТ ТЕБ ПО ДОЛЕН ЦИГАНИН НА ТОЗИ ФОРУМ НЯМА! Едва ли някой ще ти се обиди.На всички вече е известно,от неадекватните ти включвания,че не си добре нито с главния,нито с малкия мозък.Съмнително е даже,дали можеш да пазиш равновесие,,или и в живота си влечуго,както по форумите!Желая успех на Ботев!Отборът е млад и перспективен.В Разград ще е трудно,но защо да не продължи добрата серия.

Потребителски аватар
27102710
Контакти:

Мнениеот 27102710 » 18 мар 2015 18:01

Цецо Чука написа:
Brabam написа:Те и свети Седмочисленици си бяха повярвали много за първата шестица 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Макар и да не е тук мястото да говорим за това, винаги е приятно да се споменават неща като: Седем мига от пролетта, Седморката на Блейк,Седемте самураи, Седемте джуджета, Седемте рилски езера,Седем часа разлика.

Може да поздравим нашите приятели с песента Седеееем дееенааааа,сеееедем нощииииии!

Изобщо-весело е.

Ако вземе че Левски стане осми трябва да сменяте репертуара :)
Ами дванадесети ако е ?
А бе все пак : 7 е добро число , на чорбата у :) :) :)

Левски - Ботев (Пловдив) 17.08.2014 20:00 2 : 1

Ботев (Пловдив) - Левски 23.11.2014 13:15 0 : 3

А Столипиновци поне да бяха взели ръка този сезон като говорят ;)

Brabam

Мнениеот Brabam » 18 мар 2015 18:22

E кво толкова, дадохме ви хендикап,че иначе нямаше да е толкова сладко в последния кръг 8-)
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 мар 2015 18:26

Едва ли в Разград някой ще позволи Лудогорец да загуби точки. Просто не е за вярване. Най-логична е някаква измъчена победа за Разград срещу вдъхновен Ботевъ. Дузпа нещо, червен картон и мача ще влезне във фиша на Домуса.

Върни се в “Ботев”