http://..net/?p=27270
Един коментар, който се надявам да не ви подразни много

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
demy27 написа:Аз не мога да разбера какво иска да ни каже автора на тази статия. Дали това, че е редно да се подкрепят така наречените грандове, защото нявсякъде е така? Голяма глупост е да сравняваш Левски и ЦСКА с Барселона и Реал.
anakin написа:demy27 написа:Аз не мога да разбера какво иска да ни каже автора на тази статия. Дали това, че е редно да се подкрепят така наречените грандове, защото нявсякъде е така? Голяма глупост е да сравняваш Левски и ЦСКА с Барселона и Реал.
това иска да каже, да
demy27 написа:anakin написа:demy27 написа:Аз не мога да разбера какво иска да ни каже автора на тази статия. Дали това, че е редно да се подкрепят така наречените грандове, защото нявсякъде е така? Голяма глупост е да сравняваш Левски и ЦСКА с Барселона и Реал.
това иска да каже, да
Разликата е, че Реал и Байерн могат и без съдийски аванти на нашите така наречени грандове не могат.
Навсякъде се подпират големите отбори по света,с тази разлика,че в България го правят много ялово и очевадноdemy27 написа:anakin написа:demy27 написа:Аз не мога да разбера какво иска да ни каже автора на тази статия. Дали това, че е редно да се подкрепят така наречените грандове, защото нявсякъде е така? Голяма глупост е да сравняваш Левски и ЦСКА с Барселона и Реал.
това иска да каже, да
Разликата е, че Реал и Байерн могат и без съдийски аванти на нашите така наречени грандове не могат.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта