Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Синьо сърце » 17 мар 2015 21:40

гражданин от село написа:Започва да усеща на къде духа вятъра и върти задницата.

:)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 мар 2015 21:46

boabbb написа:
Player написа:Китай е бъдещето и страната която може да промени много неща към по-добро в света.

С тоя комунизъм + пазарна икономика :?: Еднопартийната система ти се вижда ОК, така ли :?: Ти не беше ли фен на бургерите и противник на водката :? :lol:

Явно четеш и схващаш някой неща, но не всички. Русия я мразя заради цялата политика която прави срещу България. И винаги ще бъде така. Освен ако не признаят за азбуката ни, това че сме ги направили хора във всякакъв културен аспект, за всички грехове извършени срещу България, за да сме им марионетка. Много големи техни личности са с българско потекло, включително и Путин. Завличали са ни с много пари и са правили коалиции с мръсните ни съседи срещу нас. Ограбили са ни много и са правили атентати срещу цвета на България. Искали са да не сме свободни и независими, а васали на тях и на турците. Други територии откъсват от нас и ги дават на румънци, сърби и гърци. Мръсната им политика продължава и до днес, като си държат тук монопола в енергетика и горива и плащаме най-скъпо. Търговския ни баланс е много отрицателен в тяхна полза. Да не изброявам всичко, но греховете са толкова много, че трябва да съм луд за да има начин дори да ми станат безразлични. И много си се объркал, че харесвам американците. Благодарен съм им за това, че ни освободиха от руското господство тук и че заради тях не сме окупирани ние и други държави от Източна Европа от руснаците. В САЩ има добър спорт, музика и кино. Без тези неща света няма да е същия. Това ми харесва в тях. Но това не значи, че ги харесвам. Харесвам само България. Казвал съм го много пъти и го разберете щом явно ми следите коментарите. Не се кланям на никого, нито Бог, нито Дявол, още по-малко пък хора. Може да уважавам, да съм благодарен, но никога преклонен. Не вярвам на никого защото всички лъжат и крадат. Благодарен съм на едни същества, че все още не са позволили на идиотите на земята да се заличат като цивилизация.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2015 22:13

Имам чувството, че много са те рязали рускините по морето, брат.

Хайде да оправим баланса в търговските отношения, искаш ли? Нарамвай уран от САЩ и го донеси тука, може и от Австралия за по-близо. Газ също. Пътьом мини през Брюксел и им кажи, че изискуемия от тех % зеления енергия ми ебава майката на сметката за ток.
Откъде да вземем по-евтина енергия, бе, нашия? Айде, чакам да го предложиш.
Цената на газа(а и не само на него) колкото е пазарна, толкова е и политическа, тва и на децата е ясно. Политиката на страната ни е под същия тон - слушаш и си с нас, ок си. Неква разлика с онова дет го плюеш в историята? Пример - размразените еврофондове след като Путин обяви край на ЮП. Как беха размразени тъй изведнъж, бе, мама му стара? Щото Баце се бацна с Юнкер и оня рече, че българите са голяма работа и са древни приятели на Европа? Тоя гъз ако знае какво се е случило в Батак, аз си режа патката.

Нали ни обещаха скорошно влизане в еврозоната? Кво стана, що дръпнаха ръчната точно 24 часа по-късно и почнаха да офлянкват и да въртят какво точно беха казали?
Последна промяна от fcb_bg на 17 мар 2015 22:19, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 мар 2015 22:17

Player написа:Явно четеш и схващаш някой неща, но не всички. Русия я мразя заради цялата политика която прави срещу България. И винаги ще бъде така. Освен ако не признаят за азбуката ни, това че сме ги направили хора във всякакъв културен аспект, за всички грехове извършени срещу България, за да сме им марионетка. Много големи техни личности са с българско потекло, включително и Путин. Завличали са ни с много пари и са правили коалиции с мръсните ни съседи срещу нас. Ограбили са ни много и са правили атентати срещу цвета на България. Искали са да не сме свободни и независими, а васали на тях и на турците. Други територии откъсват от нас и ги дават на румънци, сърби и гърци. Мръсната им политика продължава и до днес, като си държат тук монопола в енергетика и горива и плащаме най-скъпо. Търговския ни баланс е много отрицателен в тяхна полза. Да не изброявам всичко, но греховете са толкова много, че трябва да съм луд за да има начин дори да ми станат безразлични. И много си се объркал, че харесвам американците. Благодарен съм им за това, че ни освободиха от руското господство тук и че заради тях не сме окупирани ние и други държави от Източна Европа от руснаците. В САЩ има добър спорт, музика и кино. Без тези неща света няма да е същия. Това ми харесва в тях. Но това не значи, че ги харесвам. Харесвам само България. Казвал съм го много пъти и го разберете щом явно ми следите коментарите. Не се кланям на никого, нито Бог, нито Дявол, още по-малко пък хора. Може да уважавам, да съм благодарен, но никога преклонен. Не вярвам на никого защото всички лъжат и крадат. Благодарен съм на едни същества, че все още не са позволили на идиотите на земята да се заличат като цивилизация.

За азбуката и за пренасянето на Православието на техни земи от нас отдавна са признали. Св. Киприян Цамблак Чудотворец, митрополит Киевски, Литовски, Московски и на цяла Русия е българин. Това със завличането на пари никак не звучи сериозно, с оглед историческите факти. Жалко, че за европейците свободата на България не струва и един техен офицер, както се изказва виден техен пълководец на времето. Явно евроатлантизмът винаги е бил избирателен. Нерде изкланите жени и деца в Батак, нерде избитите в Донбас. Но няколко френски журналисти струват повече, а?
Не Русия нахлу в Германия, макар някои уроди днес да се опитват и подобно нещо да намекнат. Вермахта нахлу с 6 милионна армия , събаряйки всичко по пътя си. А ние хранехме и обличахме Вермахта. Онези не са виновни, че победиха.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 мар 2015 22:20

fcb_bg написа:Нарамвай уран от САЩ и го донеси тука, може и от Австралия за по-близо.

От Австралия няма начин,всичкият добит уран там пътува за Русия. ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2015 22:23

гражданин от село написа:
fcb_bg написа:Нарамвай уран от САЩ и го донеси тука, може и от Австралия за по-близо.

От Австралия няма начин,всичкият добит уран там пътува за Русия. ;)

Ам те беха се изрепчили, че ще го запрат кат една велика американска санкция, ма след кратък размисъл разбраха че парите не миришат.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2015 22:31

Няма страшно, аз кат гледам как се подменя историята за 25г., след 50 лазарника внуците на Плеъра ще мразят тотално всичко руско. Ма че ако западняка не беше се намесил и българи и рсунаци си беха смазали турците както си му е редът и Анталия можеше да е българска земя, тва го заеби.
Няма страшно, ама си е точно страшно страшно.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 мар 2015 22:45

Плейър,историята не е пристрастията, фантазиите ,желанията на този или онзи и особено новата е документи.Има факсимилета и в нета и по библиотеки,чети връзвай събитията и мисли. ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2015 23:33

fcb_bg написа:Няма страшно, аз кат гледам как се подменя историята за 25г., след 50 лазарника внуците на Плеъра ще мразят тотално всичко руско. Ма че ако западняка не беше се намесил и българи и рсунаци си беха смазали турците както си му е редът и Анталия можеше да е българска земя, тва го заеби.

Е, как па Анталия ще е БГ земя ? :lol:

Те руснаците не ни отсъждат Македония при спора след Балканската война... Която на 90 % се изнася на нашите плещи, ти викаш да ни дадът провинции в Мала Азия. ;)

Запада не е искал Русия да владее проливите, междудругото, през споменатата Балканска война и Русия ( наред със Западните сили ) ... Са били против атакуването на Цариград от българските войски.
Всеки си гледа кефа и интереса... А интереса на Русия не е бил да предоставя османски земи на България.

Иначе според мен, в училищата трябва да се преподава... Не точно омраза, но неглижиране на всички други раси, различни от българската.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 мар 2015 23:48

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Няма страшно, аз кат гледам как се подменя историята за 25г., след 50 лазарника внуците на Плеъра ще мразят тотално всичко руско. Ма че ако западняка не беше се намесил и българи и рсунаци си беха смазали турците както си му е редът и Анталия можеше да е българска земя, тва го заеби.

Е, как па Анталия ще е БГ земя ? :lol:

Те руснаците не ни отсъждат Македония при спора след Балканската война... Която на 90 % се изнася на нашите плещи, ти викаш да ни дадът провинции в Мала Азия. ;)

Запада не е искал Русия да владее проливите, междудругото, през споменатата Балканска война и Русия ( наред със Западните сили ) ... Са били против атакуването на Цариград от българските войски.
Всеки си гледа кефа и интереса... А интереса на Русия не е бил да предоставя османски земи на България.

Иначе според мен, в училищата трябва да се преподава... Не точно омраза, но неглижиране на всички други раси, различни от българската.

Ей го и този пише врели-некипели интернет "размисли и страсти".

Върни се в “Свободна зона”