гражданин от село написа:Започва да усеща на къде духа вятъра и върти задницата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:Започва да усеща на къде духа вятъра и върти задницата.
boabbb написа:Player написа:Китай е бъдещето и страната която може да промени много неща към по-добро в света.
С тоя комунизъм + пазарна икономикаЕднопартийната система ти се вижда ОК, така ли
Ти не беше ли фен на бургерите и противник на водката
![]()
Player написа:Явно четеш и схващаш някой неща, но не всички. Русия я мразя заради цялата политика която прави срещу България. И винаги ще бъде така. Освен ако не признаят за азбуката ни, това че сме ги направили хора във всякакъв културен аспект, за всички грехове извършени срещу България, за да сме им марионетка. Много големи техни личности са с българско потекло, включително и Путин. Завличали са ни с много пари и са правили коалиции с мръсните ни съседи срещу нас. Ограбили са ни много и са правили атентати срещу цвета на България. Искали са да не сме свободни и независими, а васали на тях и на турците. Други територии откъсват от нас и ги дават на румънци, сърби и гърци. Мръсната им политика продължава и до днес, като си държат тук монопола в енергетика и горива и плащаме най-скъпо. Търговския ни баланс е много отрицателен в тяхна полза. Да не изброявам всичко, но греховете са толкова много, че трябва да съм луд за да има начин дори да ми станат безразлични. И много си се объркал, че харесвам американците. Благодарен съм им за това, че ни освободиха от руското господство тук и че заради тях не сме окупирани ние и други държави от Източна Европа от руснаците. В САЩ има добър спорт, музика и кино. Без тези неща света няма да е същия. Това ми харесва в тях. Но това не значи, че ги харесвам. Харесвам само България. Казвал съм го много пъти и го разберете щом явно ми следите коментарите. Не се кланям на никого, нито Бог, нито Дявол, още по-малко пък хора. Може да уважавам, да съм благодарен, но никога преклонен. Не вярвам на никого защото всички лъжат и крадат. Благодарен съм на едни същества, че все още не са позволили на идиотите на земята да се заличат като цивилизация.
fcb_bg написа:Нарамвай уран от САЩ и го донеси тука, може и от Австралия за по-близо.
гражданин от село написа:fcb_bg написа:Нарамвай уран от САЩ и го донеси тука, може и от Австралия за по-близо.
От Австралия няма начин,всичкият добит уран там пътува за Русия.
fcb_bg написа:Няма страшно, аз кат гледам как се подменя историята за 25г., след 50 лазарника внуците на Плеъра ще мразят тотално всичко руско. Ма че ако западняка не беше се намесил и българи и рсунаци си беха смазали турците както си му е редът и Анталия можеше да е българска земя, тва го заеби.
Няма страшно, ама си е точно страшно страшно.
THE G.A.M.E написа:fcb_bg написа:Няма страшно, аз кат гледам как се подменя историята за 25г., след 50 лазарника внуците на Плеъра ще мразят тотално всичко руско. Ма че ако западняка не беше се намесил и българи и рсунаци си беха смазали турците както си му е редът и Анталия можеше да е българска земя, тва го заеби.
Няма страшно, ама си е точно страшно страшно.
Е, как па Анталия ще е БГ земя ?![]()
Те руснаците не ни отсъждат Македония при спора след Балканската война... Която на 90 % се изнася на нашите плещи, ти викаш да ни дадът провинции в Мала Азия.![]()
Запада не е искал Русия да владее проливите, междудругото, през споменатата Балканска война и Русия ( наред със Западните сили ) ... Са били против атакуването на Цариград от българските войски.
Всеки си гледа кефа и интереса... А интереса на Русия не е бил да предоставя османски земи на България.
Иначе според мен, в училищата трябва да се преподава... Не точно омраза, но неглижиране на всички други раси, различни от българската.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта