Клуба има нужда от професионалисти в школата, а не от бивши легенди, който се водят формално скаути/ треньори за да си живуркат на гърба на клуба без никой да им търси сметка за постигнати резултати, изградени играчи за първия отбор и т.н.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
amstel_beer написа:Ivanskiq написа:julian_kondrad написа:mikata написа:Аз на мач този сезон повече няма да ходя
Аз пък на мач не съм ходил от Левски-Славия и май е време да започна, и ще водя и сина си. Време е нормалните да се върнат.
+1914
Такива, регистрирани преди 6 години и с малко мнения във форума...... Точно, когато трябва
1982 написа:Пич, никой не е завързал Гонзо в Левски, ако има желание наистина, ще се махне. Същото е и за Стойчо в ЦСКА.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Напротив, става - подаваш си предизвестието и никой не може нито да те спре, нито да ти търси неустойка.
1982 написа:Човек, футболът не е някакъв робовладелски строй, особено в страна от ЕС, повярвай ми, ако пожелаеш, има си възможност да си тръгнеш, никой не може да те спре.
Долно уйно написа:1982 написа:Човек, футболът не е някакъв робовладелски строй, особено в страна от ЕС, повярвай ми, ако пожелаеш, има си възможност да си тръгнеш, никой не може да те спре.
След, като водиш дискусии свързани със спорт, то е хубаво да знаеш поне елементарни правила.
Утре Меси решава да напусне Барселона, пуска си предизвестие и след един месец вече е свободен.
Пхахаха е как да не се хили човек
Да слезем до ниво България, Домусчиев обещава на Буш 25 000 евро заплата, той си пуска предизвестието и напуска ЦСКА, след което подписва с Лудогорец
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта