Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот Долно уйно » 17 мар 2015 15:16

С темпото, с което се изгражда този сектор, който отдавна трябваше да е готов и фирмата изпълнител за това нещо трябва да дължи неустойка, този сектор ще бъде готов на 100% не по рано от месец и половина два.
След това трябва да влезе в процедура по издаване на Акт 16, която също отнема време, но може да бъде пришпорена.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 мар 2015 16:43

Долно уйно написа:С темпото, с което се изгражда този сектор, който отдавна трябваше да е готов и фирмата изпълнител за това нещо трябва да дължи неустойка, този сектор ще бъде готов на 100% не по рано от месец и половина два.
След това трябва да влезе в процедура по издаване на Акт 16, която също отнема време, но може да бъде пришпорена.

Кога е проектният краен срок за завършване до акт 16?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 мар 2015 18:29

Казва ли ти някой, но отдавна просрочиха сроковете, би трябвало някъде около обекта да има общодостъпна информационна табела за всичко.
Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 180 дни.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/ludo ... oci-294984

Ако приемем, че поръчката е стартирана 01.09.2015 то в края на февруари 2015 същата трябваше да бъде изпълнена.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 17 мар 2015 18:33

Кашчей написа:
Долно уйно написа:С темпото, с което се изгражда този сектор, който отдавна трябваше да е готов и фирмата изпълнител за това нещо трябва да дължи неустойка, този сектор ще бъде готов на 100% не по рано от месец и половина два.

Кога е проектният краен срок за завършване до акт 16?

180 дни беше срокът считано от 01.09.2014г. Това означава, че е изтекъл на 28.02.2015г. Задействана е някаква клауза за формажорни обстоятелства и срокът е удължен, но дали до средата или края на Април не знам. Важното е да се спазят технологиите и да се направи качествено, а не да се бърза заради 5 дена и догодина да го ремонтират вече.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 мар 2015 00:40

Кои са тези форсмажорни обстоятелства?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 18 мар 2015 06:58

BadBoy написа:Кои са тези форсмажорни обстоятелства?

Нямам представа, на какво викат лошо време. Предполагам, че ниските температури продължително време, доста сняг падна, знам ли. Документално е оправено всичко, можете да сте сигурни. И пак да попитам, трябва ли да се бърза за сметка на качеството?
Само гледайте следващата трибуна в хубавото време, колко бързичко ще стане!
Аз съм от Микре Юнайтед

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 19 мар 2015 08:11

Сега не мога да разбера какво ревете.. ? Радвайте се бе.. радвайте се! Разбирам че завиждате.. но недейте.. нема сми :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 мар 2015 12:00

kev1n написа:Сега не мога да разбера какво ревете.. ? Радвайте се бе.. радвайте се! Разбирам че завиждате.. но недейте.. нема сми :)

Аз ви пожелавам по-бързо да го направите тоя стадион за да е готов гостуващия сектор,че ми се ходи на мачовете с вас ама в онова нещо повече няма да стъпя!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 19 мар 2015 15:29

BRF написа:
kev1n написа:Сега не мога да разбера какво ревете.. ? Радвайте се бе.. радвайте се! Разбирам че завиждате.. но недейте.. нема сми :)

Аз ви пожелавам по-бързо да го направите тоя стадион за да е готов гостуващия сектор,че ми се ходи на мачовете с вас ама в онова нещо повече няма да стъпя!

Eла седни при нас , докато го направят вашия сектор ... е все пак няма да викаш много ;) по принцип няма да имаш проблеми !
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 мар 2015 16:14

ELFen написа:
BRF написа:

Eла седни при нас , докато го направят вашия сектор ... е все пак няма да викаш много ;) по принцип няма да имаш проблеми !

Нямам никакви притеснения,ама нали не пускат хора с артикули на гостуващия отбор!?!

Върни се в “Лудогорец”