39 години от Левски-Барселона 5:4

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Re: 39 години от Левски-Барселона 5:4

Мнениеот Вал » 17 мар 2015 16:49

Мистри написа:Левски:
Стефан Стайков, Николай Грънчаров, Иван Тишански, Стефан Аладжов, Кирил Ивков, Стефан Павлов, Войн Войнов, Йордан Йорданов, Кирил Миланов, Павел Панов, Емил Спасов
Старши треньор: Иван Вуцов

Барселона:
Мора, Томе, Мигели, Костас, Албаладехо, Неескенс, Рексач, Марсиал, Кройф, Асенси, Ередия
Старши треньор: Лауреано Руиз

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zDpcheTgJ3g[/youtube]

1:0 Павел Панов (8), 2:0 Йордан Йорданов (10), 2:1 Марсиал (38), 2:2 Асенси (45), 3:2 Емил Спасов (47), 3:3 Ередия (57), 3:4 Неескенс (62-дузпа), 4:4 Йордан Йорданов (87), 5:4 Павел Панов (90-дузпа)

Мога само да кажа, че Барселона можека да вкарат толково голове, колкото си искат.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 17 мар 2015 16:50

Teo написа:
Аз не ви омаловажавам успеха.. но ми цитираш някакви 9 титли били спечелили.. а вие сте спечелили 12 до тогава... каква е била разликите в класите, ако сравнението ти е само на вътрешно ниво?

Вярно защо да правя сравнение между Испания и България все пак първенствата ни са на едно ниво. Боже събери си вересиите. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 мар 2015 16:51

Вал написа:
Стефан Стайков, Николай Грънчаров, Иван Тишански, Стефан Аладжов, Кирил Ивков, Стефан Павлов, Войн Войнов, Йордан Йорданов, Кирил Миланов, Павел Панов, Емил Спасов

Барселона:
Мора, Томе, Мигели, Костас, Албаладехо, Неескенс, Рексач, Марсиал, Кройф, Асенси, Ередия

1:0 Павел Панов (8), 2:0 Йордан Йорданов (10), 2:1 Марсиал (38), 2:2 Асенси (45), 3:2 Емил Спасов (47), 3:3 Ередия (57), 3:4 Неескенс (62-дузпа), 4:4 Йордан Йорданов (87), 5:4 Павел Панов (90-дузпа)

Мога само да кажа, че Барселона можека да вкарат толково голове, колкото си искат.

Какви гл/пости пишеш бре? :lol:
Бях на този мач за разлика от твоите съчинения.,
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 мар 2015 16:54

Неескенс, Рексач и Кройф не са средняци, Тео ;) Победа на Барселона, ако ще да е от Доброславци, си е успех 8-) :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 17 мар 2015 16:56

Teo написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
Teo написа:
Teo написа:Имам предвид като тръгнете се хвалите с някаква мач поне сложете някакъв паметен срещу голям отбор име в Европа по онова време и т.н., а не някакви средняци като Барса.. били вкарали 5 гола голям праз.!

Голям средняк са били щом имат спечелени 9 титли до тогава 1929, 1945, 1948, 1949, 1952, 1953, 1959, 1960, 1974 и само две години преди мача с нас са били шампиони. 8-)

А в Европа какво са постигнали до тогава, я отвори енциклопедията и ми кажи :idea: :idea:
Няма как тоя средняк да се сравнява с Интер, Реал, Аякс, Нотингам и Ливърпул... просто е абсурдно :idea: :idea: :idea:

Нали говореше за средняци сега премина на Европа, скоро може да обърнеш темата на вселена. Стига сте омаловажавали успехите на другите.

Аз не ви омаловажавам успеха.. но ми цитираш някакви 9 титли били спечелили.. а вие сте спечелили 12 до тогава... каква е била разликите в класите, ако сравнението ти е само на вътрешно ниво?

През 70-те бяха Реал Мадрид и Барселона бяха пълни средняци. Реал купи от Световния Шампион ФРГ - Паул Брайтнер и Гюнтер Нетцер, а Барселона - от Световния Вицешампион - Йохан Кройф и Йохан Неескенс. Независимо от звездния състав те нямаха никакви успехи. Барселона беше пометена от Лийдс Юнайтед на четвъртфинал, а Реал губеше с по 6:0 от Байерн. Независимо от това Барселона можеше за вкара на Левски Спартак толкова гола, колкото иска.

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 17 мар 2015 17:00

Мача е легендарен основно с това, че Левски е единствения отбор набил 5 гола на Барселона в мач от евротурнирите. Постижение, което мисля, че и до ден днешен не е повторено от нито един друг клуб с 3-4-5-7-10 КЕШ/ШЛ 8-).

За средняшки отбор, доста добре се е опазила БарЦИлоната от големи загуби ;)
И в същата връзка едно въпросче за надъхани армейци със зачервени дупенца :mrgreen: Та по вашата логика, бат ви Ицко в средняшки отбор ли е играл или не :) И ако не, то в кой момент точно Барселона стават мега-хипер-трипер гранда, който съм сигурен, че ще ги изкарате. И един спомагателен въпрос (или с повишена трудност, зависи от гледната точка) - в такъв случай като на какъв отбор да гледаме на Нотингам например - легендарен отбор, щото преди 30 и кусур години са били нещо, имат КЕШ и най-важното - били са отстраняване от Цска :lol: или като пълни анонимници, каквито са в последните 20-25 години :)
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 17 мар 2015 17:03

Мистри написа:
Вал написа:

Барселона:

Какви гл/пости пишеш бре? :lol:
Бях на този мач за разлика от твоите съчинения.,

И аз гледах мача. Повече заради Кройф. Просто в края Барселона спряха да играят защото се бяха класирали.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 мар 2015 17:48

Teo написа:
ivailo1403 написа:
Teo написа:
Teo написа:Имам предвид като тръгнете се хвалите с някаква мач поне сложете някакъв паметен срещу голям отбор име в Европа по онова време и т.н., а не някакви средняци като Барса.. били вкарали 5 гола голям праз.!

Голям средняк са били щом имат спечелени 9 титли до тогава 1929, 1945, 1948, 1949, 1952, 1953, 1959, 1960, 1974 и само две години преди мача с нас са били шампиони. 8-)

А в Европа какво са постигнали до тогава, я отвори енциклопедията и ми кажи :idea: :idea:
Няма как тоя средняк да се сравнява с Интер, Реал, Аякс, Нотингам и Ливърпул... просто е абсурдно :idea: :idea: :idea:

Даааааа...Нотингам 1976 са били велика сила, но май в Чемпиъншип. А Барселона в този период играе няколко полуфинала в евротурнирите. Иначе мен тази победа много не ме вълнува, защото Левски отпада... Обикновено фенове на ЦСКА величаят такива единични победи на своя отбор, придружени от отпадане в Европа.

Отпадане? Ние ги отстраняваме и играем полуфинал с Байерн :idea:
Преди това други два действащи европейски шампиони скланят глави.. Аякс 1973, Нотингам 1980 :idea:
Велик отбор.. велика история.. ще се помни вечно!

Тео, ти наистина ли вярваш, че отстранихте Аякс , с Кройф в състава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 мар 2015 17:54

Това тема за мача с Барселона ли е? Или за евроуспехите на ЦСКА.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 17 мар 2015 18:04

Еее, тъкмо бях подготвил едно сравнение към март 1976-та година на "средняшкия" Барселона с "междугалактическите" Ливърпул, Нотингам, Интер и други, предложени от другаря Тео.
Нищо, по темата... хубава победа, също както и срещу други европейски грандове. Също както и победите на ЦСКА над европейски грандове. Дано още такива международни успехи на български отбори ни чакат в бъдещето и по възможност да са повече на брой :mrgreen:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”