100% успеваемост: два гола - две оставки!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Mirolio

Re: 100% успеваемост: два гола - две оставки!

Мнениеот Mirolio » 17 мар 2015 14:07

Жълто-черен Пловдив написа:
tco4i написа:Не мога да повярвам каква радост, каква емоция предизвика влизането ви в 6-цата :o това само показва колко сте дребни :!:

ПАК бъркаш, не се радваме на шестицата, а, че ви върнахме дължимото след 29 години търпеливо чакане. Ако си по-малък, питай какво направихте през 86-та.
А буферите си заслужават съдбата заради годините сляпа омраза и подигравки към съгражданите си.

Айде стига с тая 86та! Явно голям ви е влязал тогава! Ако си спомням добре Берое бяха лидер в 23-24 кръга от общо 30, така, че не знам какво точно търсите от тоя шампионат. Били сте ги 8-1, еми добре. Те нали тогаве Берое били с някакъв стомашен вирус, а кликата на оня Шпатов ли беше, не разрешила да се отложи мача. Ми и вие отнасяхте 5-6 от ЦСКА в неделя, ако бяхте с разтройство! :mrgreen:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 17 мар 2015 14:14

Кашчей написа:
Мистри написа:
Brabam написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
Brabam написа:Що да не се радваме бе? Нали това е смисъла на спортното съперничество - да победиш съперниците за да ги бъзикаш след това. Тук даже го бъркате с омраза, ама въобще не е така. За разлика от вас ние не скандираме за смърт на тоя или оня както вие много обичате да правите.

Само, че не виждам да сте ни победили... Напротив ядохте бой в София и Пловдив както през почти всичките си 5 или 100+год. 8-)
Ако смятате надупването на голямата ви сестра за победа над Левски това си е само ваше извращение.

ТАка ви искам, да се самозаблуждавате,че всичко ви е наред, а година след година да се самозакривате бавно и да ставате лека полека Славия номер 2 :mrgreen:

Вие дори и Славия не можете да станете.
Те и ние имаме история.
А вие-купен лиценз.Хаххахахах

Започвайте да ми се обяснявате. :mrgreen:

Все с тоя лиценз. Просто бяхме хитри и си запазихме клуба. Сега берете ли унижения от жълто-черните? Берете. Нека с тоя лиценз още много да ви "радваме". Вас и приятелките ви от Лаута. :)

Ньеееееееее..Хахахаха..Няма такава наглост, ньеееее..Запазили си били клуба! Ти луди гъби ли обядвяш :mrgreen:
Как сте го запазили бре, точно вие, дето 12 години ревяхте за един Ботев, а сега ревете за друг Ботев :mrgreen: :mrgreen:

Един клуб съществува, докато има фенове, моето момче от руските народни приказки. Юридическите врътки нямат никакво значение. Макар, че и формално и те са спазени в нашия случай, за разлика, от врътката с Велбъжд.
Ще ти дам един пример, за да ме разбереш. Преди около 35 години баща ми ме заведе за първи път на футболен мач на Ботев Пд. През годините съм бил и в България , и извън нея, не съм бил някакъв маниакален футболен фен, но винаги дълбоко в себе си съм пазил спомена за бащиния завет. А той включваше великите мачове на Георги Славков, победи над Левски, ЦСКА, Барселона и Байерн. Това е. Останал е споменът за тръпката да бъдеш ботевист. И така, когато дойде време да ходим по В група, на знайни и незнайни стадиончета, за да го има Ботев, ходих и аз - когато можех. Сега водя сина си на мачове на любимия отбор. Ела на стадиона в кв. Коматево и ще видиш: две трети от публиката са семейства и достолепни господа. По това личи, че този клуб го има и е жив. Докато на Лаута изгониха "нормалните" хора, тоест семкаджиите с деца и съпруги, и останаха на 80% само лумпен-пролетариат. А безработната младеж няма пари за дмс-и.

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 17 мар 2015 14:15

Betchualeng Arnaikem написа:Съдейки по коментарите...
За феновете на Ботев не е най-важно това, че с победата над ЦСКА се класираха в топ6. Не е най-важно и това, че прекъснаха една негативна серия срещу ЦСКА. Най-важното е, че с тази победа те изпреварват Левски.

За тях не е важно, че Ботев ще играе сред отборите, които ще се борят за квоти в ЕКТ, важно е, че Левски няма да го прави.

Сякаш неуспеха на Левски е по-важен за Ботев от собствения успех. И изпадат в дива еуфория именно от факта, че след мача им с ЦСКА Левски ще играе във втората шестица. Като удобно пропускат броя точки, които взеха от Левски през този сезон: 0.

Дребни душици. Вместо да се радват на своя успех те дерзаят за чуждия неуспех! Ами това казва много за канарския манталитет. Много ще са ми интересни когато ще трябва да връщат и двата мача на ЦСКА в плейофите. А и от Лудогорец, Литекс и Берое ще вземат 1-2 точки най-много! Виж може да се сборят с Локо СФ, ама само за това ли толкова радост!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 17 мар 2015 14:17

Mirolio написа:А и от Лудогорец, Литекс и Берое ще вземат 1-2 точки най-много! Виж може да се сборят с Локо СФ, ама само за това ли толкова радост!

Готов ли си да си заложиш избушената гарсониера на едно толкова смело твърдение?
Щото ше ти напомня кво си писал по некое време...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Brabam

Мнениеот Brabam » 17 мар 2015 14:18

Нямам търпение за мача в Стара Загора пак да им избушим селото 8-)
Ч-Б П Д В Е М

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 17 мар 2015 14:24

Цецо Чука написа:
Mirolio написа:А и от Лудогорец, Литекс и Берое ще вземат 1-2 точки най-много! Виж може да се сборят с Локо СФ, ама само за това ли толкова радост!

Готов ли си да си заложиш избушената гарсониера на едно толкова смело твърдение?
Щото ше ти напомня кво си писал по некое време...

Ако беше избушена гарсониере бих я заложил, да ти кажа! Ама не е, така че малко ми се свиди! Кой ви знае в какви комбини ще се набутате през следващите няколко месеца!?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 мар 2015 14:25

Betchualeng Arnaikem написа:Съдейки по коментарите...
За феновете на Ботев не е най-важно това, че с победата над ЦСКА се класираха в топ6. Не е най-важно и това, че прекъснаха една негативна серия срещу ЦСКА. Най-важното е, че с тази победа те изпреварват Левски.

За тях не е важно, че Ботев ще играе сред отборите, които ще се борят за квоти в ЕКТ, важно е, че Левски няма да го прави.

Сякаш неуспеха на Левски е по-важен за Ботев от собствения успех. И изпадат в дива еуфория именно от факта, че след мача им с ЦСКА Левски ще играе във втората шестица. Като удобно пропускат броя точки, които взеха от Левски през този сезон: 0.

За нас е важно, че без пари, отборът ни радва. Че е съставен 90% от млади български момчета, изгонени някои от така наречените "грандове". Че ни водят ботевисти и че всеки мач е празник и стадионът пълен. ЧЕ ЗА 6 ДНИ СЕ САМОРАЗПРАВИХМЕ С ЧЕРНО-БЕЛИ, ЧЕРВЕНИ И СИНИ. Какво лошо има да се порадваме и покодошим с вечните съперници и врагове на терена ;) :)

Не очакваме нищо, но ако нашите ни изненадат приятно в първата шестица, няма да им се разсърдим :idea:
Сега е много по-сладко да сме на стадиона - няма пари, няма "специалисти" със заплати по 40 бона, които пускат резервите срещу Левски, защото обичат синия тим... Това е. Нищо лично.

За теб може и така да е ама я поогледай пак коментарите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 17 мар 2015 14:27

Brabam написа:Нямам търпение за мача в Стара Загора пак да им избушим селото 8-)

Кое село ще избушите? В А група има само един отбор от село! От село Коматево! :)

Потребителски аватар
Remi Gaillard
Контакти:

Мнениеот Remi Gaillard » 17 мар 2015 14:28

Абе говжди не разбрахте ли, че никви щестици не ни радват, не това е нашата радост... Ние в Ботев доста сме страдали... даже повечето от нас не вярвахме, че ще сме в шестицата... това за нас е добре, но не бе от първостепенно значение - ВАШИЯ РЕВ е това което доставя наслада... НИЩО ДРУГО... Нещо повече - не ме радва това, че сте в втората шестица, казвам го съвсем сериозно.... - смятам, че мачовете с вас, ЦЕЦА и столипиновци е нещото за което си заслужава това първенство.... не злобея в посока Левски, защото вие пътувате натам накъдето пътувахме и ние (за съжаление в момента и ние сме се насочили пак натам)....

А сега е ваш ред.... МРЪН МРЪН МРЪН Мууууу.... МРЪН МРЪН МРЪН Мууууу.....
Майката на Иванчо му дава 50 стотинки за закуска и той ги изял...

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 17 мар 2015 14:35

Remi Gaillard написа:Абе говжди не разбрахте ли, че никви щестици не ни радват, не това е нашата радост... Ние в Ботев доста сме страдали... даже повечето от нас не вярвахме, че ще сме в шестицата... това за нас е добре, но не бе от първостепенно значение - ВАШИЯ РЕВ е това което доставя наслада... НИЩО ДРУГО... Нещо повече - не ме радва това, че сте в втората шестица, казвам го съвсем сериозно.... - смятам, че мачовете с вас, ЦЕЦА и столипиновци е нещото за което си заслужава това първенство.... не злобея в посока Левски, защото вие пътувате натам накъдето пътувахме и ние (за съжаление в момента и ние сме се насочили пак натам)....

А сега е ваш ред.... МРЪН МРЪН МРЪН Мууууу.... МРЪН МРЪН МРЪН Мууууу.....

Майката на Иванчо му дава 50 стотинки за закуска и той ги изял...

Иванчо да не е бил коматевски бек....

Върни се в “Ботев”