"В световен план бих искал да съм треньор на Манчестър Юнайтед. От известно време съм раздвоен в полза на Реал Мадрид. Но там не се виждам. Аз съм реалист човек. Първо трябва да минеш през Сегунда дивисион - Елче, Виляреал...
– Старши треньорът на Ботев (Пд) Велислав Вуцов обяви, че има амбициозни планове за бъдещето си; Топспорт, 12.08.2014"
Вили Вуцов: В "Левски" трябваше да валят оставки
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Вили Вуцов: В "Левски" трябваше да валят оставки
Черно море-първият шампион по футбол в България
ticha i vladislav написа:"В световен план бих искал да съм треньор на Манчестър Юнайтед. От известно време съм раздвоен в полза на Реал Мадрид. Но там не се виждам. Аз съм реалист човек. Първо трябва да минеш през Сегунда дивисион - Елче, Виляреал...
– Старши треньорът на Ботев (Пд) Велислав Вуцов обяви, че има амбициозни планове за бъдещето си; Топспорт, 12.08.2014"
Във "Виляреал" едва ли ще го вземат точно сега, но виж, "Елче" не е лош вариант за начало, при това стартът му ще е направо в Примера, а не в Сегунда. А вече после би могло да се мисли и за "Байерн" - Гуардиола няма да е там вечно я. В "Реал" и МЮ стана прекалено голямо текучеството, а това не позволява на един треньор да разгърне докрай потенциала си.
vency75 написа:може да не е най добрия директор,но сега не е време за оставки ,гонения и пр.това го виждаме всяка година и затова най вече резултатите са такива.смятам че в момента имаме един добър сглобен състав.трябва му обаче време за да стане и непобедим.с новите играчи и тренер имахме 3 мача за да се докажем,единия от който гостуване на лудогорец.ако бяхме взели и него щеше да е чудо.
дори съра в англия е имал 3 години в началото докато се докаже,а ние искаме за 3 месеца да се получи всичко.моля ви нека дадем шанс на отбора за догодина.само се моля да не напуснат повече от 2-3 .и да не са от водещите играчи.гонзо задава в случая най правилния въпрос-пак ли да разбием отбора? и после пак ли да искаме резултати?
колкото до парите-разбира се че са едно от най важните неща в съвременния футбол,но не трябва да са решаващи.и не са.поне не навсякъде.справка-берое,локо сф,ботев.......смятам че намерихме точните хора на точните места ,остава да им дадем времемто необходимо да го докажат.могат още тази година с купата или догодина в първенството.успех момчета.успех стоичо.успех на всички в левски.
а за вуцов-абе бил казал нещо ,ама какво беше то?кой ли го слуша?
а между другото-явно е че при нас е срама от класирането,и то благодарение на червените дупедавци,но както се вижда господ има и сега вместо да е при нас напрежението вече 2 дена слушам само за тяхните проблеми.а те още не са започнали.тепърва ги очакват по големите.както казват пилците се броят напролет.
А и другото -сега чета че чужденците надигали вой в левски-сега се вижда кой за какво е в отбора.
САМО ЛЕВСКИ-СЕГА И ЗАВИНАГИ.
- Когато си направил сам селекцията
- Когато си бил 2 седмици в Испания и си довел треньор, за когото се застъпваш и му даваш 1 година картбланш пред медиите
- Когато го махаш след 1п-1р-1з
- Когато решаваш да чакаш някого 3 месеца...евентуално да стане треньор ( при положение, че след НГ разпределението на отборите ще е на 90% готово)
- Когато ставаш треньор и записваш 7п - 2р - 6 загуби
- Когато си имал цялата спортно-техническа власт в клуба и си се провалил, като дори отбора не е в първата 6-ца.
Мисля, че трябва да си подадеш предизвестието за напускане, без да се интересуваш дали някой ще го одобри. По закон подаваш едномесечно предизвестие и напускаш. Не ти трябва съгласие на работодател. Смешно ми звучат изказвания "Подадох оставка, ама не ми я приеха" - хахаха кой да ти я приеме? Подаваш и напускаш. Ако си решил и осъзнаваш грешките си го правиш......другото е вижте колко съм велик...аз искам да си ходя, ама не ме пускат.
Ако Гонзо работеше в една нормална фирма и за 4 месеца направи толкова грешки колкото в Левски....ще го изритат дисциплинарно.
Представете си в една фирма Гонзо да е ПМ(мениджър проекти)......има задача след 6 месеца да има определени показатели и да е постигнал някаква заложена цел. Той си избира екип, избира си изпълнители, поставя цели и задачи,следи процеса, започва да изпълнява плана и графика и след 6 месеца......е много далеч от поставената цел......какво ще последва?
Интериорни врати - Врати хармоника
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
На Гонзо може да му търсите сметка само, ако е получил еди колко си милиона за звездна селекция и се е провалил. Мурсия го изгони заради рева на вашите фенове. А Херо увърташе, защото се надяваше на милиони.
големият ЛЕВСКАР ВИЛИ ВУЦОВ нали точно от него тръгна ЛЕВСКИ надолу .Беше треньор на СЛАВИЯ в онзи мач в който прееба ЛЕВСКИ ЗА НИЩО .Аман от ЛЕВСКАРИ като него аман от предатели .Да сте видели някой бивш чорбар да го начука на чорбата във ВАЖЕН мач.А левскари дал бол .То не бяха треньори играчи и кой ли не е .Щом се махнат и отмъщение до кръв. 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
bobo_13 написа:vency75 написа:може да не е най добрия директор,но сега не е време за оставки ,гонения и пр.това го виждаме всяка година и затова най вече резултатите са такива.смятам че в момента имаме един добър сглобен състав.трябва му обаче време за да стане и непобедим.с новите играчи и тренер имахме 3 мача за да се докажем,единия от който гостуване на лудогорец.ако бяхме взели и него щеше да е чудо.
дори съра в англия е имал 3 години в началото докато се докаже,а ние искаме за 3 месеца да се получи всичко.моля ви нека дадем шанс на отбора за догодина.само се моля да не напуснат повече от 2-3 .и да не са от водещите играчи.гонзо задава в случая най правилния въпрос-пак ли да разбием отбора? и после пак ли да искаме резултати?
колкото до парите-разбира се че са едно от най важните неща в съвременния футбол,но не трябва да са решаващи.и не са.поне не навсякъде.справка-берое,локо сф,ботев.......смятам че намерихме точните хора на точните места ,остава да им дадем времемто необходимо да го докажат.могат още тази година с купата или догодина в първенството.успех момчета.успех стоичо.успех на всички в левски.
а за вуцов-абе бил казал нещо ,ама какво беше то?кой ли го слуша?
а между другото-явно е че при нас е срама от класирането,и то благодарение на червените дупедавци,но както се вижда господ има и сега вместо да е при нас напрежението вече 2 дена слушам само за тяхните проблеми.а те още не са започнали.тепърва ги очакват по големите.както казват пилците се броят напролет.
А и другото -сега чета че чужденците надигали вой в левски-сега се вижда кой за какво е в отбора.
САМО ЛЕВСКИ-СЕГА И ЗАВИНАГИ.
- Когато си направил сам селекцията
- Когато си бил 2 седмици в Испания и си довел треньор, за когото се застъпваш и му даваш 1 година картбланш пред медиите
- Когато го махаш след 1п-1р-1з
- Когато решаваш да чакаш някого 3 месеца...евентуално да стане треньор ( при положение, че след НГ разпределението на отборите ще е на 90% готово)
- Когато ставаш треньор и записваш 7п - 2р - 6 загуби
- Когато си имал цялата спортно-техническа власт в клуба и си се провалил, като дори отбора не е в първата 6-ца.
Мисля, че трябва да си подадеш предизвестието за напускане, без да се интересуваш дали някой ще го одобри. По закон подаваш едномесечно предизвестие и напускаш. Не ти трябва съгласие на работодател. Смешно ми звучат изказвания "Подадох оставка, ама не ми я приеха" - хахаха кой да ти я приеме? Подаваш и напускаш. Ако си решил и осъзнаваш грешките си го правиш......другото е вижте колко съм велик...аз искам да си ходя, ама не ме пускат.
Ако Гонзо работеше в една нормална фирма и за 4 месеца направи толкова грешки колкото в Левски....ще го изритат дисциплинарно.
Представете си в една фирма Гонзо да е ПМ(мениджър проекти)......има задача след 6 месеца да има определени показатели и да е постигнал някаква заложена цел. Той си избира екип, избира си изпълнители, поставя цели и задачи,следи процеса, започва да изпълнява плана и графика и след 6 месеца......е много далеч от поставената цел......какво ще последва?
странно,защо винаги сравнявате футбола с друг вид работи.тогава друг приемер.при теб жена ти ако ти сложи сол в кафето вместо захар,предполагам не я изритваш веднага от вас.виж ако стане редовно -може.или това е друго?а защо да е?и тя е сбъркала.но и даваш още шанс нали.
колкото до приемането на оставката.ако гонзо е първия случай на човек подал оставката си и не са му я приели съм ок.и това в глобален мащаб,не само в БГ.само че навсякъде е така.подавш-или я приемат или не и продължаваш.другия начин е да те уволнят.и още -дори министрите подават оставка и Я ПРИЕМАТ,не стават да си ходят ако не са я приели.
относно грешките които е допуснал-ОК,съгласен съм напълно с теб че е така,с всичко написано,НО това значи ли че трябва да започнем ПАК ОТНАЧАЛО.Всичко.не мисля.нека ИМ дадем време.
Жълто-черен Пловдив написа:На Гонзо може да му търсите сметка само, ако е получил еди колко си милиона за звездна селекция и се е провалил. Мурсия го изгони заради рева на вашите фенове. А Херо увърташе, защото се надяваше на милиони.
???? Какво означава ако е получил еди колко си милиони????
Когато се е договарял с Батков е знаел какво е положението в отбора. Нали каза, че ще маха футболисти и ще съкращава бюджета още с идването си......но целта е само една. Е след като е знаел и се е хванал на хорото и се е съгласил да го играе......и накрая не е постигнал целта.
Интериорни врати - Врати хармоника
balef написа:Аз твърдя, че Тодор Батков не е виновен за това, което се случва на "Герена", заяви Вуцов пред tv7.bg.
На Джуниър, милият, явно му е минало, след като беше позорно публичто надупен и наритан от Тара след злощастната загуба от БАТЕ на Герена. Бачка му се в Левски та две не вижда.

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
bobo_13 написа:Жълто-черен Пловдив написа:На Гонзо може да му търсите сметка само, ако е получил еди колко си милиона за звездна селекция и се е провалил. Мурсия го изгони заради рева на вашите фенове. А Херо увърташе, защото се надяваше на милиони.
???? Какво означава ако е получил еди колко си милиони????
Когато се е договарял с Батков е знаел какво е положението в отбора. Нали каза, че ще маха футболисти и ще съкращава бюджета още с идването си......но целта е само една. Е след като е знаел и се е хванал на хорото и се е съгласил да го играе......и накрая не е постигнал целта.
Виж сега, Гонзо не ми е любимец, защото от 100-процентова майна и буфер стана по-голям католик от папата, демек левскар от левскарите. Не блести с особен умствен капацитет, но е мъжкар и не се оправдава с другите.
В Черно море Гонзо постигна прилични резултати. В Левски му пречи публиката и склонността да взема необмислени решения. Единствената му грешка беше, че изгони преждевременно Мурсия. За всичко останало не може да го вините.
В коя фирма феновете вземат решения вместо мениджъра , Херо го чакаха три месеца заради нас феновете да ни се угоди:Левскар , мъжкар и т.н-Петев го изгониха феновете , Кокъла го изгониха феновете , Сираков го изгониха феновете , Илиан Илиев го доведоха заради феновете.
Ясно е че на всички ни е неприятно класирането на Левски , но дайте шанс на някои да работи за по-дълго време ако идвате по-често на Герена ще видите и облика на отбора .
Всички разбираме много как се управлява , ръководи футболен отбор всички разбираме много от треньорство , но ни няма на стадиона да подкрепяме отбора , а ние сме точно това фенове , мястото ни е там на стадиона .
Ясно е че на всички ни е неприятно класирането на Левски , но дайте шанс на някои да работи за по-дълго време ако идвате по-често на Герена ще видите и облика на отбора .
Всички разбираме много как се управлява , ръководи футболен отбор всички разбираме много от треньорство , но ни няма на стадиона да подкрепяме отбора , а ние сме точно това фенове , мястото ни е там на стадиона .