ЦСКА игра с Ботев така както игра срещу Берое и Локо Сф

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: ЦСКА игра с Ботев така както игра срещу Берое и Локо Сф

Мнениеот james » 16 мар 2015 22:51

SobieskiVanilla написа:
james написа:На мача в Свобода дойдохте със самочувствие и хъс на кандидат шампиони , изиграхте един от най-добрите си мачове , просто срещу вас излезе по-силен и хитър съперник. Докато в следващите мачове бяхте като ******и явно следствие на първия ви мач от сезона . Не бих се усъмнил в честноста на ЦСКА, ако треньорът беше уволнен веднага след третата загуба. Да загубиш от отбори ,които имат бюджет колкото е заплатата на един от футболистите ви (имам предвид Ботев и Локомотив) си е повод за наказания , а не за обяснения в любов. Ако имат близки отношения Томов и Младенов да си ги коментират и показват под завивките , не пред хората.

Съотносимо 1:1 с положението на Гондзи. Той ще не се маха, след като не три загуби, ами ТРИ ГОДИНИ ви тика към дъното с безумните си решения, треньори и т.н.? Ама двата отбора се крепят на тези двамата - едните на Гондзи, другите на Младенов. Без тези двамата, и двата тима ще си риткат за 8-9-о място.

И двата отбора се крепите на старите си комунистически връзки и нищо друго, без тях аматьорски футбол.
Последна промяна от james на 16 мар 2015 22:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 16 мар 2015 22:52

Много сме слаби. Според мен върхът на някой играчи беше есента. За Кукоч ме е яд, че не го разкараха, тоя набеден футболист.
А Николич съм сигурен, че гол няма да вкара.
Дано поне в тройката да влезнем, но с тази игра....... не вярвам.
Що се отнася до Стойчо за мен той трябва да е треньор на ЦСКА и толкова.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 17 мар 2015 00:05

Да цитираме и другаря Манджуков тук:
"Обръщението ми към феновете на ЦСКА е да не се оставят да бъдат манипулирани. Аз наблюдавам заиграване от страна на ръководството на ЦСКА към тях, с което се стреми да замажат големите пропуски, които явно има по отношение на спортно-техническата работа. Дълбоко уважавам феновете на ЦСКА, те са лицето на ЦСКА. Голяма, огромна грешка, която те ще разберат след време, е техният натиск ЦСКА да загуби от Ботев. За това нещо ЦСКА ще плаща години наред и ако феновете не го осъзнават по-лошо за тях".

Плюс вечната латерна Майкъла:
„ЦСКА даде мача. Беше един от най-важните двубои, а дори не се напрегнаха. Вижда се, че има бойкот срещу ръководството. Дължат им много заплати и премии. Играчите дават 30-40% от възможностите си. Истината е, че в ЦСКА няма играчи, които играят за клуба, всички са там за пари. Възмути ме поведението на Стойчо и помощниците му на мача. Гледах ги по телевизията - смеят се. На какво се смеят?! Гледах по телевизията. Те се смеят , май се радват. Това е страшно. Никога досега не е съществувало подобно нещо в клуба - да се борим за шампионска титла, да губим мач и да се смеем".

Дано това убеди автора на темата, че и у други, дори такива, които са пристрастни към червената идея, впечатлението от мача с Ботев е същото и то на базата на аргументите, които цитирах по-горе. ;)
Последна промяна от phd на 17 мар 2015 00:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 мар 2015 00:08

phd написа:Да цитираме и другаря Манджуков тук:

"Обръщението ми към феновете на ЦСКА е да не се оставят да бъдат манипулирани. Аз наблюдавам заиграване от страна на ръководството на ЦСКА към тях, с което се стреми да замажат големите пропуски, които явно има по отношение на спортно-техническата работа. Дълбоко уважавам феновете на ЦСКА, те са лицето на ЦСКА. Голяма, огромна грешка, която те ще разберат след време, е техният натиск ЦСКА да загуби от Ботев. За това нещо ЦСКА ще плаща години наред и ако феновете не го осъзнават по-лошо за тях".

ЦСКА загуби много повече от три точки.Загуби своя треньор,а това е ужасно за нашия клуб!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 17 мар 2015 00:11

GOLEADOR написа:
phd написа:Да цитираме и другаря Манджуков тук:

ЦСКА загуби много повече от три точки.Загуби своя треньор,а това е ужасно за нашия клуб!

Започва да става досадно спаменето ти, това мнение вече го сподели 15 пъти. Ама какво общо има театралната оставка на Стойчо с въпроса в тази тема? :roll: Разводняваш ли, какво ли?

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 17 мар 2015 00:20

Според мен,от трите,мачът ви с Ботев беше трагичен. Докато с Локо и донакъде с Берое опитахте,да направите нещо смислено и да покажете,нещо футболно,то в Пловди играхте ........ "чудо".

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 17 мар 2015 00:22

И понеже стана въпрос за Стойчо Младенов - те го те и той с признание:

"Исках да си тръгна още миналата седмица, вече няма кой да ме спре. Този мач с Ботев е черно петно върху историята на клуба. Аз исках повече от всичко да победим. Направих всичко възможно да мотивирам футболистите. И на полувремето им казах, че трябва да обърнем резултата, но те бяха подложени на натиск."

Опппаааа........

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 мар 2015 01:11

phd написа:И понеже стана въпрос за Стойчо Младенов - те го те и той с признание:

"Исках да си тръгна още миналата седмица, вече няма кой да ме спре. Този мач с Ботев е черно петно върху историята на клуба. Аз исках повече от всичко да победим. Направих всичко възможно да мотивирам футболистите. И на полувремето им казах, че трябва да обърнем резултата, но те бяха подложени на натиск."

Опппаааа........

Иначе бой от Сектор Г. :lol:

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 17 мар 2015 02:30

Мача с Дизело Сф-надбягване с камили(много съм пропуснал)
Мача с Бироиту-каране на ски срещу "зелена" лавина
Мача с Ботяфъ-Пакпадналов(въх ква стана тя)
Иначе имате ТЕМА-Пътя към ТИТЛАТА.
Я пак...Последното не можах да го захапя.Ква титла,кви 5 лева.Г-н Домусчиев е виновен....рИването да започне сИга

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 17 мар 2015 09:28

Perroquet написа:
loko1 написа:Чудя се слаби ли са ЦСКА или силни актьори?
Няколкото фена от Надежда не трябва никага да коментирате за актьорство , и намесени ЦСКА 8-) Вие си знаете защо. Ако не бяха ЦСКА и актьорството , досега да сте изгнили по софийските окръжни групи. ;)

Няколкото фена на който и да е друг отбор следва да зная, че онзи мач в Надежда ЦСКА дойде с резервите и юноши. Момчетата им играха, но толкова им бяха възможностите. Ако нещата са уредени, то е било уредено без актьорство на терена, а директно в избора на състав.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “ЦСКА”