САЩ държи патент върху производството на вирусът Ебола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: САЩ държи патент върху производството на вирусът Ебола
Ваксината е срещу една болест или както му викат щам.На други не действа.В началото на ,,демокрацията'',под влеяние на позната лекарка ваксинирах големият ми син.В следствие на ваксината беше болен две седмици.Сега същата лекарка с нетърпение ме чака да си подновя шофьорската книжка.Аз лично не взимам никакви лекарства освен стандартните аналгин,аспирин при главоболие или аулин за зъбобол и не боледувам.Народната медицина също не е за пренебрегване.Чай от исиот за кашлица,мед и лимон,краката в солена гореща вода и тем подобни вместо пари за лекарства.Има едно лекарство което е уникално и помага в много случаи,но е евтино и фармацевтите го отхвърлят.Сода бикарбонат.Влезте в подходящи сайтове и ще видите за какво става въпрос.Повярвайте ми,даже има хипотези че лекува ракови образования.
- South_Park
Robbery написа:Jorkorazporko написа:Robbery написа:Защо да е излишен спора. В този форум предполагам има доста настоящи и бъдещи родители, които един ден ще трябва да вземет решение относно ваксинация на детето си. Лошото е, че има хора които се "информират" само от подобни форуми и попадат на скептици, които проповядват всякаква пропаганда.
Предполагам, че никoй от пишещите тук не е имал възможност експериментално сам да установи ползата или вредата на ваксините. Така че всеки един от нас се доверява по някакъв начин на даедена информация. Информацията, на която аз се доверявам идва от реномирани издания като "Science", " The New England Journal of Medicine", докато Станко и неговите поддръжници черпят информация от svetovnizagadki.com, samata-istina.org и така нататък.
Аз се доверявам на сестрами която е лекарка в Германия! Завършила е медицина в Хумболт и работи като педиатър! В Германия няма задължителни ваксини, всичко е въпрос на личен изобр и това е така от доста време. Това което знам, е че ваксините влиаят различно но всеки организъм, и няма емпирични доказателства, че действително създават имунитет срещу конкретните болести. Аз например съм изкарал всички шарки независимо от ваксините, а един пой приятел се разболя от туберколоза 2 месеца след контролно БЦЖ в 6ти клас! Ваксните могат да доведат до Аутизъм, а някой от тях съдържат живак! Аз лично бих ти препоръчал да се позадълбочиш по темата ...
Да така е. В Германия ваксините не са задължителни. Наскоро по немските медии писаха, че в Берлин върлува (малка) епидемия от дребна шарка. Дори едно дете на година и половина почина поради тази причина. И това със сигурност не е единственият случай.
Колкото до личния избор - свидетелите на Йехова също имат такъв и отказват животоспасяващи операции и кръвопреливане. Това обаче нe прави избора им по-логичен!
Доказателстовто за това, че ваксините работят, са антителата против съответния заразоносител, които се образуват и се намират в кръвта на ваксинираните. При неваксинираните такива антитела няма или се образуват чак след допир с болестта. Да не говорим за статистиката, която показва, че вероятността от зараза при ваксинирани е минимална спрямо тези без направена ваксина.
Митът, че ваксините причиняват аутизъм, бе опроверган в много научни изследвания и е базиран на това, че аутизмът се проявява малко след като на децата им бият ваксинациите.
Всичко друго е плод на устна пропаганда в местната бакалия или сладкарница. "На баба Пенка от горната махала та на нейния син жена му нейната сестра си имунизирала детето и то се разболяло." Каква е причината детето да се разболее местните "експерти" не ги интересува. Виновникът е намерен - ваксината.
Прочете ли многобройните материали и доказателства , които публикувах относно "полезността" на ваксините ?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
South_Park написа:Прочете ли многобройните материали и доказателства , които публикувах относно "полезността" на ваксините ?
Ако става въпрос за тези на страница 4 в отговор на "Captain Stottlemeyer" -да започнах, но след това бързо спрях заради несъществеността, което проповядват.
Само като видях статията в "Германска нова медицина" и се запитах дали има смисъл да продължавам. Родители в Германия наскоро трябваше да се явяват на съд за немърливото убийство на собственото си дете. Момиченцето имало диабет тип едно и родителите се придържали към препоръките на германската нова медицина, опитвайки се да го излекуват вместо да му дават инсулин.
По надолу в предоставения от теб материал виждам това: "Studies Prove Without Doubt That Unvaccinated Children Are Far Healthier Than Their Vaccinated Peers"
И си мисля лъч светлия в тунела, но както и в останалите случаи изследването е несериозно. "Проучване" направено сред скептици отхвърлящи ваксините, стига до извод, че неваксинираните деца са по здрави. Субективно, пристрастено, некатегоризирано, без никаква методика изследване. Това е като да направиш проучване сред радиестезисти, с цел да установиш дали техните методи работят.
Пак питам - рандомизирано, мултицентрично, двойно-сляпо, плацебо-контролирано изследване - къде? За да се информираме за "вредата" от ваксините?
[center]
[/center]

- проф. д-р Томов
Robbery написа:Доказателстовто за това, че ваксините работят, са антителата против съответния заразоносител, които се образуват и се намират в кръвта на ваксинираните. При неваксинираните такива антитела няма или се образуват чак след допир с болестта. Да не говорим за статистиката, която показва, че вероятността от зараза при ваксинирани е минимална спрямо тези без направена ваксина.
Митът, че ваксините причиняват аутизъм, бе опроверган в много научни изследвания и е базиран на това, че аутизмът се проявява малко след като на децата им бият ваксинациите.
Всичко друго е плод на устна пропаганда в местната бакалия или сладкарница. "На баба Пенка от горната махала та на нейния син жена му нейната сестра си имунизирала детето и то се разболяло." Каква е причината детето да се разболее местните "експерти" не ги интересува. Виновникът е намерен - ваксината.
Аз на очите си ли да вярвам или на теб

[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]
Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.
Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.
проф. д-р Томов написа:Аз на очите си ли да вярвам или на тебСъквартиранта ми всяка година се ваксинира против грип и боледува три пъти повече от мен, при положение че не се ваксинирам
Няма грипна епидемия, която да го подмине
Аз обикновено се накачам от него-ваксинирания и максимум един път в годината боледувам, а той поне три пъти за една зима. Отделно. мен ме държи 2 дена, него цяла седмица
Е, какъв е ефекта от антигрипните ваксини, че не се сещам
На мен!

Ваксината против грип има около 60% успеваемост. За старвнение тази срещу дребна шарка - 95%. Грипният вирус мутира често и има възможност за голяма промяна, така че имунната система да не разпознае мутиралия вирус. Поради тази причина грипната ваксина бива препоръчвана и има смисъл при хора с отслабен имунитет или такива, които непрестанно са подложени на контакт с вируса.
Вие с Твоят съквартирант сте двама от над 7 милиарда души по света. Двама човека е прекалено малка бройка за да се направи обобщаващо заключение засягащо останалите над 7 милиарда поради простата причина, че има стотици фактори, които могат да доведат до грешно заключение.
[center]
[/center]

Аз като дете също боледувах повече от тия грипни ваксини. Откакто спрях да се боцкам, боледувам 1-2 пъти в годината максимум. Но тези за по-тежките заболявания за важни, според мен.