Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 мар 2015 16:59

Е, немислимото (уж) стана. Левски постави антирекорд, завърши на седмо място редовния сезон и няма начин да се изкачи нагоре в класирането. На всичкото отгоре освен, че отбора няма да се бори за призовите места в А група за първи път в своята история Левски няма да може въобще, дори на теория да повлияе на битката в челото: никак, дори с опити да вземе нещо от претендентите. Всъщност проформа Левски в момента се брои за един от отборите, които ще играят за оставане в А група, а това никога досега не се е случвало. Едва ли ще има проблем отбора да се задържи в елита, но самият факт, че това е най-високата му цел на ниво А група тази година е унизителен...

Не е проблем (поне за мен) това, че отбора се класира на незавидна позиция. Проблем е начина, по който това се случва: в отбора се въртят едни и същи ръководни лица, използващи приходящи служители за да си измият ръцете, отбора няма ясна програма, няма идея накъде точно да потегли, в каква посока да опита да се развива барем излезе от дупката, поне малко. Между думите на ръководителите, обявените от тях намерения и действията им просто няма нищо общо.

Така или иначе сега оправдания ще се намерят. В треньори, може би някои играчи, в останалите отбори, но не и в ръководството. И затова Левски е отбор без идея, организация, стратегия за развитие и без планове за бъдещето. Поради всичко това - и отбор без много надежди за намирането и на пари, от липсата на които постоянно се оплакват на Герена, без да правят нищо за развитието на собствени кадри, които поне занапред да облекчат финансовото състояние на отбора, без да се потърсят футболисти с приемливи финансови изисквания, които все пак да имат някакъв опит.

Левски е отбор без идея, организация, стратегия за развитие и без планове за бъдещето. Подходящо за отбор, който игре с опашкарите. Затова отбора е там, сред опашкарите и мястото му е напълно заслужено, колкото и да не ни се иска. Всеки опит да се оправдаваме с ЦСКА, този, втория и третия ще е безполезен: една победа, само една още над отбор от втората шестица щеше да направи мача Ботев-ЦСКА безмислен за нас.

Не се и надявам твърде скоро сред ръководството да се промени нещо, нито като хора нито като политика. Но все пак ми е интересно.. дали феновете, които заставаха зад Гонзо, зад Батков и зад всичко това най-сетне ще си дадат сметка за какво става дума? Ако им е трудно нека просто прелистят програмата ни до края на първенството!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 мар 2015 18:31

Понеже вчера поставих въпроса дали от тръста стават за истински ръководители, днес отговарям- Не, те взимат същите глупави решения като Батков.

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 16 мар 2015 19:42

Милене,абсолютно си прав. Точно поради тази причина днес напуснах Тръста. И след това бях обвинен от същия тоя Васил Колев,че изнудвам Тръста. Не можах да разбера с какво изнудвам,след като в момента, в който прочетох неговото изказване от позицията на председател на Тръста,аз напуснах този Тръст!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 мар 2015 19:49

petarivanov1985 написа:Милене,абсолютно си прав. Точно поради тази причина днес напуснах Тръста. И след това бях обвинен от същия тоя Васил Колев,че изнудвам Тръста. Не можах да разбера с какво изнудвам,след като в момента, в който прочетох неговото изказване от позицията на председател на Тръста,аз напуснах този Тръст!

Г-н Колев точно това го попитах как ще гледа хората в очите от утре когато провалите продължат?
Но виж директорът с с нулевите успехи бил незаменим

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 мар 2015 20:44

milen.hristov написа:Понеже вчера поставих въпроса дали от тръста стават за истински ръководители, днес отговарям- Не, те взимат същите глупави решения като Батков.

Не, бе-тебе ще сложат там, да докараш Насо Минджата и кауна...
Голямата грешка беше, че чакаха няколко месеца Херо Потката , а не взеха Стоев още септември. Но всяко зло-за добро!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 мар 2015 20:47

Този тръст е тръста на Батков. По делата ще ги познаете. Какво направи тръста, предложи по-скъпи билети, нещо което Батков би искал, но няма да посмее да каже. С две думи дайте пари и пак пари. Хората ще дават, но и отбора трябва да им даде нещо. Обичта е двустранна и трябва клуба да я покаже към привържениците му, а не само да е обратното и да се иска пак, само да продължава да е едностранно. Трябва да привлекат хората да дойдат на Герена, ако ще и във В група да играе Левски. Това направят ли го, значи са си свършили качествено работата. Сега не правят нищо, абсолютно нищо. Поне цените на артикулите да намалят така, че всеки един от тиийнеджър до пенсионер да може да си купи новия екип и каквото още пожелае. Ако Левски е отбора на народа, нека така да бъде. От най-малкия до най-големия. На стадиона, с новия екип и доволни от видяното и с нетърпение да се върнат пак за следващия мач да си тръгват от настоящия. Това и само това трябва да е целта сега. Евтини билети и с възможност който иска да си купи по-скъпи.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 мар 2015 20:57

Player написа:Този тръст е тръста на Батков. По делата ще ги познаете. Какво направи тръста, предложи по-скъпи билети, нещо което Батков би искал, но няма да посмее да каже. С две думи дайте пари и пак пари. Хората ще дават, но и отбора трябва да им даде нещо. Обичта е двустранна и трябва клуба да я покаже към привържениците му, а не само да е обратното и да се иска пак, само да продължава да е едностранно. Трябва да привлекат хората да дойдат на Герена, ако ще и във В група да играе Левски. Това направят ли го, значи са си свършили качествено работата. Сега не правят нищо, абсолютно нищо. Поне цените на артикулите да намалят така, че всеки един от тиийнеджър до пенсионер да може да си купи новия екип и каквото още пожелае. Ако Левски е отбора на народа, нека така да бъде. От най-малкия до най-големия. На стадиона, с новия екип и доволни от видяното и с нетърпение да се върнат пак за следващия мач да си тръгват от настоящия. Това и само това трябва да е целта сега. Евтини билети и с възможност който иска да си купи по-скъпи.

Тука вече съм съгласен. Яд ме е, че Стоев и момчетата не се представят никак зле, но ще изядат калая именно те. Дано се мотивират, защото, ако и да се повтарям, тази Купа ни е жизнено необходима. Много необходима.
Хасково са пътници, но ако може Марек да подбутнем, та да изпреварят Дебел Венци, много ще съм доволен!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 16 мар 2015 21:00

Синьо сърце написа:
milen.hristov написа:Понеже вчера поставих въпроса дали от тръста стават за истински ръководители, днес отговарям- Не, те взимат същите глупави решения като Батков.

Голямата грешка беше, че чакаха няколко месеца Херо Потката , а не взеха Стоев още септември. Но всяко зло-за добро!

Само да ти кажа, че тоя същия Насо е донесъл на Левски десетки пъти повече успехи от Гонзо кихавицата

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 мар 2015 21:05

SANSIRO7 написа:
Синьо сърце написа:

Само да ти кажа, че тоя същия Насо е донесъл на Левски десетки пъти повече успехи от Гонзо кихавицата

Да, и затова сигурно беше остриган гола глава...тоя плашипутарник ми е ясен, а Гонзо е отделен въпрос какво прави в Левски.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 мар 2015 21:16

Синчец, ти като собственик на акции в Левски имаш ли право на глас и даваш ли някакви съвети? Интересно ми е, понеже каза, че си купил много акции. Знам, че си сериозен човек, но като изключим пристрастеността ти, как оценяваш своето акционерско присъствие около синия клуб, все пак според мнозина верния път е в продажбата на акции? Как мислиш?
Наистина ми е интересно какво смяташ по въпроса. А още по-интересно ми е как го чувстваш ти, защото си запален привърженик, а не лаладжия и семкар.

Върни се в “Левски”