Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот boabbb » 16 мар 2015 13:17

Кой ги е карал да подписват с ЦСКА, бе :?: Нямало условия ... Тия дърводелци да не би да очакват Хертфордшир или Карингтън :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 мар 2015 13:18

CSKA69 написа:Голеадор, знаеш, че аз съм един от хората не спряли да критикуват Стойчо Младенов през тези две години, но начинът, по който се случиха нещата сега, ме отвращава.. Преди всичко съм цесекар и ме боли от това, което става.. Защото имам чувството, че и малкото, което се направи през това време ще отиде по дяволите и отново ще се завърнем в изходна позиция - в мрачните дни от лятото на 2013-а :|

Ако и Томов напусне ЦСКА тогава става притеснително.Но толкова много хора го критикуваха,все някой от тях ще поеме щафетата от А.Т. и няма да се стигне до ситуацията от 2013.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 мар 2015 13:20

CSKA69 написа:Голеадор, знаеш, че аз съм един от хората не спряли да критикуват Стойчо Младенов през тези две години, но начинът, по който се случиха нещата сега, ме отвращава.. Преди всичко съм цесекар и ме боли от това, което става.. Защото имам чувството, че и малкото, което се направи през това време ще отиде по дяволите и отново ще се завърнем в изходна позиция - в мрачните дни от лятото на 2013-а :|

Това ще стане!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 мар 2015 13:30

boabbb написа:Кой ги е карал да подписват с ЦСКА, бе :?: Нямало условия ... Тия дърводелци да не би да очакват Хертфордшир или Карингтън :?:

В отбора цесекари почти няма! Това са наемници! Обещано име едно, а те получават съвсем друго!
Логично е да заемат подобна позиция. Ако е така, аз лично не бих могъл да ги упрекна. За нас футболът е хоби и удоволствие, а за тях е професия.
Направи аналог с твоя работодател и ми кажи, дали ще работиш мотивирано при подобна ситуация.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 16 мар 2015 14:45

Ако Стойчо напусне сега ще докаже, че не му пука.
С една дума голяма бъркотия -що да не се махна. ....

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 16 мар 2015 15:10

http://btvnovinite.bg/article/sport/sto ... -cska.html

Коренно разнопосочни информации от всякъде - да се чудиш на кой да вярваш - журналисти та чудо...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 мар 2015 15:20

trokadero_ написа:Ако Стойчо напусне сега ще докаже, че не му пука.
С една дума голяма бъркотия -що да не се махна. ....

"ЦСКА се крепи на двама души" и не може единия да си тръгва.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 16 мар 2015 16:29

Играчите на ЦСКА се събраха на коплекса "Царско село" за първа тренировка след вчерашната загубата на тима от Ботев с 2:0. Резултат, който класира "жълто-черните" в първата шестица и остави Левски в долната половина на таблицата.

Днешното занимание ще бъде водено от Анатоли Нанков и Стойчо Младенов - Младши. Причината - старши треньорът на тима Стойчо Младенов е категоричен в позицията си, че напуска тима и чака оставката му да бъде приета от Александър Томов.

Репортер на Livesport.bg забеляза, че в комплекса е бившият национален селекционер на България - Любослав Пенев. Както е известно, именно бившият нападател е гласен за заместник на Младенов в ЦСКА.

Пенев обаче веднага побърза да разсее всякакви съмнения около присъствието си в "Царско село", което съвпада с тренировката на "червените".

"Не ме забърквайте в интриги и не ме замесвайте с ЦСКА", сопна се Пенев.

"Просто имам среща тук, но тя по никакъв начин не е свързана с ЦСКА", лаконичен бе той пред нашата медия.

Както е известно все още не е ясно бъдещето на Стойчо Младенов в "червения" клуб. Очаква се утре Екзекутора да има среща с Алескандър Томов, на която да бъде решено бъдещето на специалиста.

Припомняме ви, че пред нашата медия. Томов заяви, че иска да се види лично с Младенов и чак тогава ще стане ясна съдбата на наставника
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2015 16:48

Подкрепа за спеца от Плоски! Завинаги при червените :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 мар 2015 18:50

TristaNNN написа:Подкрепа за спеца от Плоски! Завинаги при червените :!:

Това хубаво ама няма пари за заплати.

Върни се в “ЦСКА”