Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

миле гърбавия

Re: Левски може да запише най-слабото си класиране в историята

Мнениеот миле гърбавия » 16 мар 2015 07:37

Не се бойте,другари левскари,няма страшно! Всичко е загубено!А какво да кажат чорбарите като ще ядат бой до насита в първата шестица?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 16 мар 2015 08:38

Живко6461 написа:
way написа:... да се надяваме че долната 6тица ще ни помогне да се оправим и догодина живот и здраве да гледаме хубава игра и победи

Как "долната 6тица ще ни помогне да се оправим"?

Бе и аз това ги питах тези, които повтарят тази мантра още преди мача с Лудогорец.

Емил Нину - 28 г. (взет от Стоев)
Антонио Аниете - 29 г. (взет от Пепе)
Б. Стойчев - 28 г. (взет от Гонзо)
В. Домовчийски - 28 г. (взет от Гонзо)
В. Минев - 34 г. (взет от Гонзо)
Бедоя - 28 г. (взет от Пепе)
Йорга - 29 г. (за вратар обаче няма значение. При тях "зрялостта" идва след 30, при полевите - 27-28) (взет от Стоев)
Ал.Александров - 28 г. (взет от Гонзо)
Вл. Гаджев - 27 г.

Това е пикът на тези футболисти. Каквото е било - било. Те оттук нататък по-добри няма да станат. За голяма част от тези футболисти това трябваше да е Сезона. Това е един цял отбор, който след година и половина ще е на по 30 години. Стоев, "пак казвам", показа, че футболисти от школата няма желание да интегрира.

Какво трябва според мен да се направи. От този отбор да останат титуляри само Краев, Аниете, Бедоя, Домовчийски, Прохазка. Всичко друго сяда на пейката. Връщането на близнаците и Мисяк - веднага! Изграждане на централна двойка защитници от школата! Налагане на Николай Кръстев. Назначаване на Топчо за треньор. Уволнение на кондиционния треньор и треньора на вратарите! Стоев три месеца се готви за ЕДИН мач! Три месеца! Кой е виновен? Гонзо, разбира се, но Стоев имаше три месеца! Не два дена, не седмица, месец, а цели три. Какво направи в този мач. Размести така отбора, че да не спечелим. Прави са много от пишещите тук: какво аджиба щяхме да правим в горната шестица??? Присъединявам се към искането да се търси отговорност на Георги. Чао, Гонзо, каквото било - било. Гледаме напред!

Та Гонзо се хваща под ръчичка със Стоев, Гаджев, Луис Педро, Борко, морко и компания и кой откъде е. Гикиевич - също. Ням да трупаме 100 централни нападатели.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 мар 2015 08:55

гонзо днес да се омита :evil:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 мар 2015 09:12

metodito написа:
Живко6461 написа:
way написа:... да се надяваме че долната 6тица ще ни помогне да се оправим и догодина живот и здраве да гледаме хубава игра и победи

Как "долната 6тица ще ни помогне да се оправим"?

Бе и аз това ги питах тези, които повтарят тази мантра още преди мача с Лудогорец.

Емил Нину - 28 г. (взет от Стоев)
Антонио Аниете - 29 г. (взет от Пепе)
Б. Стойчев - 28 г. (взет от Гонзо)
В. Домовчийски - 28 г. (взет от Гонзо)
В. Минев - 34 г. (взет от Гонзо)
Бедоя - 28 г. (взет от Пепе)
Йорга - 29 г. (за вратар обаче няма значение. При тях "зрялостта" идва след 30, при полевите - 27-28) (взет от Стоев)
Ал.Александров - 28 г. (взет от Гонзо)
Вл. Гаджев - 27 г.

Това е пикът на тези футболисти. Каквото е било - било. Те оттук нататък по-добри няма да станат. За голяма част от тези футболисти това трябваше да е Сезона. Това е един цял отбор, който след година и половина ще е на по 30 години. Стоев, "пак казвам", показа, че футболисти от школата няма желание да интегрира.

Какво трябва според мен да се направи. От този отбор да останат титуляри само Краев, Аниете, Бедоя, Домовчийски, Прохазка. Всичко друго сяда на пейката. Връщането на близнаците и Мисяк - веднага! Изграждане на централна двойка защитници от школата! Налагане на Николай Кръстев. Назначаване на Топчо за треньор. Уволнение на кондиционния треньор и треньора на вратарите! Стоев три месеца се готви за ЕДИН мач! Три месеца! Кой е виновен? Гонзо, разбира се, но Стоев имаше три месеца! Не два дена, не седмица, месец, а цели три. Какво направи в този мач. Размести така отбора, че да не спечелим. Прави са много от пишещите тук: какво аджиба щяхме да правим в горната шестица??? Присъединявам се към искането да се търси отговорност на Георги. Чао, Гонзо, каквото било - било. Гледаме напред!

Та Гонзо се хваща под ръчичка със Стоев, Гаджев, Луис Педро, Борко, морко и компания и кой откъде е. Гикиевич - също. Ням да трупаме 100 централни нападатели.

Това което си написал е пълен абсурд да ме извиняваш!

1. Вината е в Гонзо а не в Стоев и е напълно безсмислено да се търси отговорност на втория!

2. Този отбор може да играе във втората шестица но има по-голям шанс за трофей от колкото всички други в първата шестица без Лудогорец взети заедно! :lol: И докато отбора не отпадне от купата не трябва да се правят излишни драми, камо ли да се гонят играчи. Това трябва да стане след отпадането ни, ако изобщо отпаднем на полуфинала!

3. Да искаш физкултурник като Топчо като треньор, с нищо няма да помогне на клубът. Напротив вместо да се съсредоточим за купата и да имаме време за изиграем по идеите на Стоев, ше назначим Топчо, ше изгоним чужденците и ше пляскаме с ръце! А покрай това ше отпаднем от купата и ше запишем още 3, 4 загуби в първенството! И накрая от лятото пак наново ше събираме играчи и т.н. все същото без грам да си вземем поука от грешките сега.

А що се отнася до Гонзо, вината си е негова и трябва да си ходи, дали още сега, дали след евентуалното ни отпадане за купата, дали след края на сезона но трябва да си ходи. Защото доказа за пореден път, че е напълно несъстоятелен ръководител или още по-несъстоятелен треньор. Защото именно поради некадърното му пребиваване на треньорски пост изгубихме поне 15 точки по-най левашкия начин. Точки които никога нямаше да изгубим ако имахме поне среден като качества треньор.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 мар 2015 09:58

Това Топчо да ни е треньор на този етап от развитието му, като треньор е най-смешното нещо, което съм чувал. А това, че Стоев е виновен, че Левски е 7-ми е най-наглото нещо, което съм чувал някога!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 мар 2015 10:27

W84me написа:Това Топчо да ни е треньор на този етап от развитието му, като треньор е най-смешното нещо, което съм чувал. А това, че Стоев е виновен, че Левски е 7-ми е най-наглото нещо, което съм чувал някога!

Нищо не си видял още. :mrgreen: Ся ще дойде да ти обясни как и Гаджев и Пацо котенцето са най-добрите в България на своите постове и не трябва да се пипат. :mrgreen: Абе вие верно акъл имате ли, че да искате махането на Ст.Стоев, хмъ? Въобще имате ли нещо там горе или тия глави ги ползвате само да пазите равновесие?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2015 10:27

Avanti_Ragazzi написа:Това което си написал е пълен абсурд да ме извиняваш!

1. Вината е в Гонзо а не в Стоев и е напълно безсмислено да се търси отговорност на втория!

2. Този отбор може да играе във втората шестица но има по-голям шанс за трофей от колкото всички други в първата шестица без Лудогорец взети заедно! :lol: И докато отбора не отпадне от купата не трябва да се правят излишни драми, камо ли да се гонят играчи. Това трябва да стане след отпадането ни, ако изобщо отпаднем на полуфинала!

3. Да искаш физкултурник като Топчо като треньор, с нищо няма да помогне на клубът. Напротив вместо да се съсредоточим за купата и да имаме време за изиграем по идеите на Стоев, ше назначим Топчо, ше изгоним чужденците и ше пляскаме с ръце! А покрай това ше отпаднем от купата и ше запишем още 3, 4 загуби в първенството! И накрая от лятото пак наново ше събираме играчи и т.н. все същото без грам да си вземем поука от грешките сега.

А що се отнася до Гонзо, вината си е негова и трябва да си ходи, дали още сега, дали след евентуалното ни отпадане за купата, дали след края на сезона но трябва да си ходи. Защото доказа за пореден път, че е напълно несъстоятелен ръководител или още по-несъстоятелен треньор. Защото именно поради некадърното му пребиваване на треньорски пост изгубихме поне 15 точки по-най левашкия начин. Точки които никога нямаше да изгубим ако имахме поне среден като качества треньор.

М....виждам, че си професионалист. Извинявай, но от позицията си на какъв точно определи Топузаков на "физкултурник". Може би дискутирам въпроса с човек, който притежава лиценз за треньор? Или вероятно си бил трениран от Топузаков и имайки професионален поглед над методическите ръководства и познаване на модерните тенденции в треньорската професия, ти го опреляш простичко като "физкултурник". Хм, извинявай тогава. Виж сега пич. Първо съм написал "според мен". Понякога пиша подобно на теб вземайки се за институция, хвърляйки имена на този или онзи (като "физкултурник"), но принципно го избягвам. Това е и причината за постовете ми свързани с Гонзо в последната година и нещо, ок? Не съм казвал: "Той е месията!", нито обратното - да използвам крайно обидни квалификации, които нямат нищо общо с грешките му на поста му. Нищо не е черно и бяло. Аз не съм му виждал длъжностната характеристика, за разлика от мнозина тук, които са го подлагали на тестове за интелигентност. Познават него, родителите му, имат дълбоки познания по психология, сспортна педагогика и въобще, къде е моята скромна личност тук... Та пак те питам: от професионалната си позиция на какъв го определяш Топчо като физкултурник. Той е единственият, който ще започне да налага юноши. Ако намерят някой друг - ок. Аз се сещам за Топчо, като човек, който е запознат отблизо с качествата на младите, работата с тях дава резултати, той е млад и има накъде да се развива.

За Стоев. Ок, нека изчакаме полуфинала щом искаш. Ние така или иначе ще отпаднем от Купата (може чак на финал, ма...., хващаме ли бас?). Стоев имаше три месеца, за да вземе един мач. Той три месеца търси нападатели вместо защитници и вратар. Дойде мача и кой ни провали? Хм? В този мач ние не искахме да победим. Имам две версии за този мач. Първо! Стоев е изпълнявал директива на Гонзо/Тонев. Гонзо неведнъж каза завоалирано, че първата шестица не ни трябва. Глупост чутовна! Втората версия е, че Стоев обърка състава и тактиката. Стоев скопи отбора с лишаването на Прохазка в средата на терена, където очаквано Разград имаха превес, след като там бяха Владо и Велев. Кога са били партньори? Стоев показа демонстративно, че не е съгласен с появата с Александър Александров в отбора си, показвайки, че му е наложен. Добре бе, Стойчо, уста нямаш ли? А Краев? Хм...? Не знам на коя от двете версии да вярвам за този мач. Но поведението на "Левски" беше меко казано странно. Виж сега, не казвам: "Стоев не става/става". Само че сега е моментът да се къса живо месо, и Стоев ще е "косвена жертва".

Гонзо. Това, което според мен през всичките тези години искаше да направи не е неправилно. Той го направи по непрвилен начин. За какво говоря. Първо действията му бяха непоследователни и решенията му - голяма част от тях - вземани "на въпреки". Едно нелошо нещо, което той искаше да направи е да подбере футболисти, които да станат част от "Левски" в дългосрочен план. За кого говоря? Започвам отзад напред. Роман Прохазка - обеаващ млад словашки национал - техничен, борбен, коректен, мъжко момче. Пламен Илиев. Многообещаващ млад талант. Той е спасил толкова много точки за отбора в началото, когато дойде, че всъщност спаси главата не на един и двама треньори. Почнаха контузиите. Включването му, невъзстановен. В момента, само да кажа, играе отново невъзстановен от контузия. Логичен спад във формата. Психически неуверен - прекалено млад. Алтернатива така и не му се потърси. Едва след поредната му контузия се взе Блажо. Лично на мен много ми допадна. А това, което направи в Разград трябваше да му донесе договор с клуба до края на кариерата му!!! Какво се случи? Гонзо? Хм... Ами треньора на вратарите? Не предлага ли той Стефано? Аз не знам. Защо други си мислят, че знаят - тяхна си работа. Следващите - Иван Цветков. Николай Костов показа ясно, че няма да търпи да му се налагат футболисти. Евала, Ники, ма ти си ... :evil: Цветков беше поглед на Гонзо за проблемите в атака. Много любопитно, че когато тук се говори за трансферните провали на Гонзо никой нищо не казва за Цветков. Защо ли? ;) Аз знам отговора, ма айде. Заедно със Симеон Райков станаха жертва на новата власт, която дойде с Тонев. Симо бил менте? Моля? А пък е в първата шестица. А къде е натиреният Цветков? Арш също не беше харесван от Костов. Арш също беше привлечен от Гонзо. Костов показа какво мисли за Арш оставяйки го на пейката с Локо Пд още (3-2 на Герена с два гола на Арш), което беше доказателство, че на Герена освен Гонзо се е появило още едно магаре. Сред другите играчи, които Гонзо привлече Рисп - трайна контузия, Калво - стархотна техника, но тактически зле. Борко Стойчев - менте. Сашко Александров...

Не, Гонзо не трябва да си ходи след сезона или купата, а днес!

А това, че Стоев е виновен, че Левски е 7-ми е най-наглото нещо, което съм чувал някога!

Става ли да не ми слагаш думи в устата, които не съм казал, а?

Абе вие верно акъл имате ли, че да искате махането на Ст.Стоев, хмъ?
Ще режем ли живо месо или ще си играем игрички? Между другото това за Стоев само аз го мисля. Няма други.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 мар 2015 10:38

Нека не се правят трагедии, докато сме на три мача (НЕ три победи) от купата. Можем да я вдигнем със загуба, победа и равен или дори с три равни мача. Като отпаднем - ще му мислим. До тогава всеки мач съм на стадиона, за да подкрепям любимия отбор.
Още от зимата се знаеше,че мястото ни зависеше от мача Локо Пд - Ботев.
Само наивник си е мислел, че можем да победим в Разград.
Последна промяна от Заклет Левскар на 16 мар 2015 10:44, променено общо 1 път.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 16 мар 2015 10:43

[quote="metodito"][quote="Avanti_Ragazzi"]

М....виждам, че си професионалист. Извинявай, но от позицията си на какъв точно определи Топузаков на "физкултурник". Може би дискутирам въпроса с човек, който притежава лиценз за треньор? Или вероятно си бил трениран от Топузаков и имайки професионален поглед над методическите ръководства и познаване на модерните тенденции в треньорската професия, ти го опреляш простичко като "физкултурник". Хм, извинявай тогава. Виж сега пич. Първо съм написал "според мен". Понякога пиша подобно на теб вземайки се за институция, хвърляйки имена на този или онзи (като "физкултурник"), но принципно го избягвам. Това е и причината за постовете ми свързани с Гонзо в последната година и нещо, ок? Не съм казвал: "Той е месията!", нито обратното - да използвам крайно обидни квалификации, които нямат нищо общо с грешките му на поста му. Нищо не е черно и бяло. Аз не съм му виждал длъжностната характеристика, за разлика от мнозина тук, които са го подлагали на тестове за интелигентност. Познават него, родителите му, имат дълбоки познания по психология, сспортна педагогика и въобще, къде е моята скромна личност тук... Та пак те питам: от професионалната си позиция на какъв го определяш Топчо като физкултурник. Той е единственият, който ще започне да налага юноши. Ако намерят някой друг - ок. Аз се сещам за Топчо, като човек, който е запознат отблизо с качествата на младите, работата с тях дава резултати, той е млад и има накъде да се развива.

За Стоев. Ок, нека изчакаме полуфинала щом искаш. Ние така или иначе ще отпаднем от Купата (може чак на финал, ма...., хващаме ли бас?). Стоев имаше три месеца, за да вземе един мач. Той три месеца търси нападатели вместо защитници и вратар. Дойде мача и кой ни провали? Хм? В този мач ние не искахме да победим. Имам две версии за този мач. Първо! Стоев е изпълнявал директива на Гонзо/Тонев. Гонзо неведнъж каза завоалирано, че първата шестица не ни трябва. Глупост чутовна! Втората версия е, че Стоев обърка състава и тактиката. Стоев скопи отбора с лишаването на Прохазка в средата на терена, където очаквано Разград имаха превес, след като там бяха Владо и Велев. Кога са били партньори? Стоев показа демонстративно, че не е съгласен с появата с Александър Александров в отбора си, показвайки, че му е наложен. Добре бе, Стойчо, уста нямаш ли? А Краев? Хм...? Не знам на коя от двете версии да вярвам за този мач. Но поведението на "Левски" беше меко казано странно. Виж сега, не казвам: "Стоев не става/става". Само че сега е моментът да се къса живо месо, и Стоев ще е "косвена жертва".

Не, Гонзо не трябва да си ходи след сезона или купата, а днес!
Това единственото що-годе правилно мнение от половин страница писане. Даже и то не е много правилно, защото Гонзо трябваше още оня ден да се махне.
Що се отнася до Стоев, такъв треньор като него Левски не е имал от времето на Муслин. Още по време на подготовката написах, че по заповед на щуката, Стоев прави два отбора - единият да бие, а другият да пада. Резултатът е този. Що се отнася до анонсирания от теб Топчо, физкултурник е най-меката дума, която може да се употреби по отношение на треньорските му качества. И ако питаш от къде ги знам - от истински левскари, които отказаха да са параван на БаткоFF, както любимеца ти + човек, който имаше нещастието да тренира при "големия" специалист. И от гледане на 5-6 домакински мача на юношите, на които той беше "треньор".
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2015 10:48

Той да налага юноши, нека е некадърник. Топспорт пише, че Батков щял да остави Гонзо...

За Купата, отпадането няма да е дело на Стоев. Ние ще се изправим срещу отбори, които са селектирани в продължение на години. Надявам се на спортна злоба от страна на футболистите и правилна тактика от страна на Стоев.

Стоев прави два отбора - единият да бие, а другият да пада.
Ти усещаш ли се каква глупост написа?

Върни се в “Левски”