Левски - от тук накъде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Re: Левски - от тук накъде?

Мнениеот Болен Левскар » 15 мар 2015 19:51

plamenst7 написа:Аз каквото зависи от мен го правя. Според възможностите ми разбира се. Ходя на всеки домакински мач, когато мога и на някое гостуване, ще си купя и акции. Лошото е, че сме малцина и това не е достатъчно.

Вече има десетки мнения и само твоето е по темата! За всички други - ако дори не можете да дадете едно конструктивно мнение по темата, какви претенции имате изобщо? Как искате Левски да успява, след като вие нищо не правите по въпроса? И забравете за шиб@ната купа, проблемите на Левски са много по-дълбоко. Тази тема дава отговор къде са те, а именно в масата неадекватни фенове! Слаб народ, слаба държава, слаби фенове, слаб отбор!
*Поправка: Предното мнение също загатва за много добри идеи, а именно прозрачност при управлението.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 мар 2015 19:56

Болен Левскар написа:
plamenst7 написа:Аз каквото зависи от мен го правя. Според възможностите ми разбира се. Ходя на всеки домакински мач, когато мога и на някое гостуване, ще си купя и акции. Лошото е, че сме малцина и това не е достатъчно.

Вече има десетки мнения и само твоето е по темата! За всички други - ако дори не можете да дадете едно конструктивно мнение по темата, какви претенции имате изобщо? Как искате Левски да успява, след като вие нищо не правите по въпроса? И забравете за шиб@ната купа, проблемите на Левски са много по-дълбоко. Тази тема дава отговор къде са те, а именно в масата неадекватни фенове! Слаб народ, слаба държава, слаби фенове, слаб отбор!
*Поправка: Предното мнение също загатва за много добри идеи, а именно прозрачност при управлението.

Купата за нас е чест! А съм взел повече акции, отколкото всички накуп в този форум! Да не говорим, че имам и от предишните. Отборът не е слаб в никакъв случай.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 мар 2015 19:57

За Левски останаха да изиграе два или дай Боже 3 мача за Купата.
Не е приятно ,но си има и не толкова лоши страни-надявам се тази ваканция по никое време да бъде използвана както трябва. Оставящите 10 мача от първенството според мен най-добре да ги приемем като контроли и да се избистри състава за следващия шампионат за мен Стойчо Стоев категорично трябва да остане ,но Гонзо трябва да си ходи ,според мен Боримиров или Бардон ще се справят по-добре от него.
В този момент си спомням думите на Ханибал ,казани след битката при Кана."Картаген е велик когато печели,но Рим е велик и дори когато губи".
В живота не е много по-важно не колко пъти си паднал, а всеки път след като паднеш да се изправиш.

Потребителски аватар
Kamenitza1912
Контакти:

Мнениеот Kamenitza1912 » 15 мар 2015 19:59

Не ми е работа, ама изкушавам се ....казвам само вземете си го ..той си е Ваш ....Мъри!!

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 15 мар 2015 20:16

Ами как, край умряхме, а ощипах се и още съм жив. Борбата продължава. Все още сме в борбата за купата и имаме добри условия за обиграване на отбор. Понеже всички реват колко пагубно е това за Левски - ето малко цифри - миналата година по това време бяхме отпаднали от турнира за купата и беше ясно, че няма да вземем титлата - тогава колко истински могат да бъдат мачовете,когато всички в отбора си дават сметка за това. Истинските ни мачове към днешна дата - ще имаме поне 6 важни - 2 за купата, 2 със Славия и 2 със Черно море. Тези с Локото не знам за какви да ги смятам. Ако преминем полуфинала - можем да играем и финал - ето ви и седми мач. Телевизионни права - два евентуални мача от полуфинал и един евентуален финал означава не по-малка гледаемост. Миналата година имахме по това време малко по-добра перспектива от гледна точка на брой важни мачове - 10, като след няколко изиграни, останалите станаха без значение. Всички сме притеснени за финасите, ама миналата година по това време не бяхме с милион и половина напред от дарения за отбора, плюс това кампанията още върви.
Що се отнася до орките и срама вижте какво е написал Алескандров - като пише за днешния мач веднага тръгва да търси аналогията от 2008 година и казва, че 100 такива мача не могат да изкупят онова с лиценза. Тръгва от различни кладенци вода да носи. Знаете какво означава това - гузен негонен бяга.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 мар 2015 20:35

Докато не се изгонят наркоманите от Сектор Б, нищо добро не ни чака. "Големите фенове" влизащи безплатно на стадиона и носещи десетки хиляди от глоби. Чистката първо от тях трябва да започне.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 15 мар 2015 20:41

1913SS написа:Откъде си сигурен, че сте седми вие ще сте 8 ми този сезон , защото ние или Черно море ще сме 7 ми. Ще бъде готино във втората 6 ца. Само да не почнете като нас да идвате по 100 или 200 човека на мача а на гостуване по 30 човека.

Събуди сееее! Вие сте на 14 точки зад нас. За да завършите 7-ми Левски трябва да загуби поне 5 мача, а вие да биете във всичките 10. Мисия невъзможна малко :)

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 15 мар 2015 20:54

Eminem написа:Докато не се изгонят наркоманите от Сектор Б, нищо добро не ни чака. "Големите фенове" влизащи безплатно на стадиона и носещи десетки хиляди от глоби. Чистката първо от тях трябва да започне.

Да, чух че раздавали правосъдие с фекалии напоследък, но от тях нищо друго не може да очаква човек. Също изниква въпроса защо гугутката е на свобода, след като има 237462 причина да е на топло... Все тая, не мисля че те са проблема, стадиона е достатъчно голям и празен, така че има място навсякъде и за всички. Един спонсор ако види пълен стадион, ще види възможност да спонсорира. Ако види празен такъв, ще забележи само гугутки.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 мар 2015 21:05

Болен Левскар написа:
Eminem написа:Докато не се изгонят наркоманите от Сектор Б, нищо добро не ни чака. "Големите фенове" влизащи безплатно на стадиона и носещи десетки хиляди от глоби. Чистката първо от тях трябва да започне.

Да, чух че раздавали правосъдие с фекалии напоследък, но от тях нищо друго не може да очаква човек. Също изниква въпроса защо гугутката е на свобода, след като има 237462 причина да е на топло... Все тая, не мисля че те са проблема, стадиона е достатъчно голям и празен, така че има място навсякъде и за всички. Един спонсор ако види пълен стадион, ще види възможност да спонсорира. Ако види празен такъв, ще забележи само гугутки.

Така е, ама тези вече и са в клуба. НКП е в УС, а и тръста не се разграничава от тях.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 мар 2015 21:09

Изгонете Гонзо и Батков и ще оправите.. но не зависи от вас това :idea:
Единия е с купени лицензи, другия не разбира от футбол и накрая резултата от тези двамата е втората шестица :idea:

Върни се в “Левски”